ayak fetisi hakkımda düşüncelerin nelerdir Özellikle kızlar sevgilini ayak fetisi olsa naparsininiz
2. kızlarda da ayak fetisi Olan var mı
2. kızlarda da ayak fetisi Olan var mı
Valla tam olarak dediğin durumu yaşadım ayaklarım küçük diye çok severdi sevgilim resmini falan isterdi görmek isterdi sadece oda değil parmakların var mı senin diye soran bile olmuştu
parmakların var mı ne 😂 ama ayaklar bana da çok çekici geliyor sana göre erkek ayakları çekici mi
Hayır değil niye olsunki? Bu arada küçük ya o yüzden hani hepsi bumu parmaklarında var mı gibi espri yapmıştı bir arkadaşım ayakkabım küçük diye
Ama erkeklerin sevmesi garip gelmiyo bana alıştım galiba eski sevgilimden
Ya sevgilim var da ayakları çok güzel öğrenci fetis olduğumu çok kızdı falan ama ben kötü bişi mi yaptım sanki ya
benim kiz arkadaşımda benim ayaklarima bakar. cok sert güçlü ve seksi buluyorum diyor. evde olunca sarilir öper hatta ayaklarimin altinda kendini çiğnetir bana. inanilmaz takik ayak ve coraplarima. sevgilimi ayaklarimin altinda çiğnediğim cok oluyor.
ayağın Kokmuyomu
Hayir kesinlikle kokmaz cok titizimdir. Temizliğe cok dikkat ederim. Sevgilim çıldırır beni bu çoraplar ile görünce. bir defasında 3 saat ayaklarimin altinda çiğnedim. Öper sarilir yalvarır bana kendini cignetmek için. Kurbanlık koyun gibi yatar önüme. Banada onu kesmesi düşer 😜
Ya çok ayakkabı da kalsa kokar tiksinir
ayaklarim kokmaz benim. hemde evde yüzden fazla corabim var bunun yüzüne.
birini giyiyorum ve aliyorum ayaklarimin altina.
footjob yaptımi sevgilib
Ben onun vajinasına vücudunun her bir köşesine ayagimla basarım. Acayip tahrik oluyor. Adeta çıldırıyor. Ayaklarimin altinda kendini böcek gibi görüyor. Ez beni çiğne beni diye yalvardıkça yalvariyor. Kudurtuyorum onu ☺ kölem oldu adeta
Ayağını çıplak fotosunu atsana merak ettim kıllımı
Niye ki neyini merak ediyon. Hem bu ayaklar cigneyecegi kişiyi biliyor.😜
Merak ettim atsana
Bos ver fazla merak etme. Bizimkide merak ediyorum dedi zivanadan cikiyor ayaklarimi görünce. Acaip takıntılı ayak ve coraplarima. Sürekli resimdeki coraplardan giyiyorum. Evlenince napacaz bakalim artik sabaha kadar ayaklarima sarilip uyur.😜
Var ya bir kere on saat bot giy Daya burnuna kurulue
Niye bot giyeyim ki. Hem o kendisi istiyor ben zorla opturmuyorum ki. Taa ilk karsilastigimiz günden beri gözü ayaklarımda.
Sapık :)
kim sapık? ben mi? niye sapik olayim. bana adeta köle olmus bir sevgilim var. bunun neresi sapiklik? onu mutlu ediyorum zevkten cildirtiyorum. bunun neresi sapiklik ☺
Sevgilin sapık
bişi Dicem ayakinda kıllar falan var mı ona da aşikmi
deme öyle sevgilime sapik falan ☺ cok az kıl var ayaklarimda normalin bile alti. hem tüm vücuduma aşık. ayakkabi pantolun corap hepsi ilgisini çekiyor konu ben olunca.
Bacak kılları na seksi buluyo yahut koltuk altı
beni komple Seksi buluyor. sac sakal biyik pantolon gomlek corap el ayak he he ☺
Ayak cekiyolar 😂😎😃😇
Nasıl 😃
Eig seçince soyluycem 😋😋😋😎
Tamam ablacim 😂😂 ne zaman çıkıyo eig
Yarin cikar 😊
Cevap
7Cevap
Yani saygı duyuyorum ama en son olacağım şey herhalde 😂 Ayak sonuçta 🤢
Estetik ayak var estetik olmayan ayak var ondan kaynaklı
@YeNiHeSaP123 doğrudur ben de ayaklarımı çok beğenirim ama sadece kendi ayaklarımı🤔
Tabii seni seven de ayaklarına tutku besleyebilir bu da olası bir durum
valla ben öyle ayak falan yalamam ama seksi organ
@YeNiHeSaP123 dediğim gibi saygı duyarım ama kendim öyle hissetmiyorum
Tabii bunu da hoşgörü ile karşılamak gerek ola ki sevdiğin adam ayak delisi olabilir diyorum sen olmasan bile
@YeNiHeSaP123 anladım işte sadece saygı duyarım diyorum bende 😂
Bende anladım valla iyi duyuver olağandışı kavramayın
bişi Dicem o botta ayaklar çok seksi duruyo ama kokar mi acaba
Temiz biri ise özen gösterir hacı
Ya ama ne kadar gosterirse altı yedi saat botta kalsa kokar bence
Tamam kardeşim midemi kaşıma
😁😁
Biraderim bendede var şu kadarını diyebilirim edinebildiğin değil başına gelen bişey o yüzden takıl kafana göre deşifre olmadan 👍
Benim var harika bi fetiş bence. Kadınların birçok yeri ilgimi çekiyor. Libidom yüksek ondan mı acaba. Koltukaltı fetişim de var.
Bence ayaklar bir mühendislik harikasıdır.. Özenerek yarıyılmış estetik ve ayrıntı harikasıdır.. özellikle kadınların ayakları çok zariftir.. kısacası ayaklar muhteşemdir
ya bence iğrenö bişey
nedne ki
Bazı erkek bacağa bakar bazı erkek ayak bence ayni
Bence herhangi bir cinsel istekten farkı yok bende çoraplarımı satıyorum
Yani bir sorun olmazdı sonuçta her insan özeldir.
Bence herkesin görüşüne saygılı olmalıyız
Bence mukemmel birsey profildeki benim mesela
Ayak fetişi neden genelde erkeklerde oluyo
Kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?