güvercin bizim balkona iki tane yumurta yapmıştı sandım götürür bırakmaz önceki gibi ve sonrasinda ne yapicam dediğim anda düşünceye kapilirken sabah işe geldiğimde yoktu eve geldim yumurtadan yavruları çıkmış resimde görüldüğü gibi yapmış bizim balkona ve güvercin balkonda biraz dısarda bekliyo ne yapmam lazım sunu güvercin kaç saattır orda bekliyor öyle ustunede oturayıncada nasıl olcak? nasıl besleyebilirim bunları ya da nasıl koruma altına alabilirim yerleri güzel değil düşme tehlikesi olabilir yardımlarınızı bekliyorum
Balkonumda güvercin yuva yapmış Ona nasıl bakabiliriz?
Normal sicakligi olan biryere al. Eczaneden 500 ml bir siringa al birde guvercin yemi. Yemi ilik suyla karistirip bulamac kivamina getir. Siringayi ignesiz olarak yavrularin gagasina dokundur onlar kendiliginden agzini acar zaten.
Olmaz olmaz olacağı varsa ne yapsanız yine olur ama şöyle yapabilirsiniz bir kasa ya da koliye ot çalı çırpı doldurup yere bırakın yemi de yakınına annesi yuvayı değişebilir belki o zaman
çok sagolun vallahi içim içimi yiyor Du öncekiler vardı yumurta varken uctular sonrasında sandım bunda alırlar geldim bu gün yok üstünde bir baktım 2 yavru olmuş şaşırdım telaslan
öncelikle güvercin değil kumru ve sakın yavruları elleme rahatsız olur buğday atabilirisn yere yemesi için anne kuşun farketmeyeceği şekilde yağmur almalarını engelleyebilirisn
En İyi Cevaplar