Benimle annem çok farklıyız napicaz?

Ben nerde nasıl davranacağımı bilen biriyim genelde önce karşımdakini dinler dinlerken de çabuk anlar sonra konuşurum gereksiz sorular sormam kesinlikle karşımdakine çok fazla da konuşmam sadece arkadaş ortamında çok konuşurum genelde güler yüzlüyüm neşeliyim enerjim yüksek ama annem benim tam tersim çok konuşur karşındakini dinlemeden anlamadan cevap verir çocuk gibi davranır çoğu zaman bazen uyarırım güzellikle ama yine de surat yapar anlamaz beni devam eder hareketlerine benimde çok canım sıkılıyor bu duruma asil olmak muhteşem bir şey ama annen bile olsa dikkat çekme çabası hiç bir insana yakışmıyor. Mesela ben geçenlerde annemle konuşurken evlilik konusu açıldı bende hayırlısı olsun bize göre birisi çıkar o zaman düşünürüz dedim bunda hiç bir şey yok gayet normal ama annem gitti tüm aile oturmasında evlenmeyi istiyor diyo ve kıs kıs gülüyor sonra da herkes bana ayıplar gibi bakış attı bu en ufağı sürekli böyle şeyler yapıyor nasıl olucak bilmiyorum çok konuşuyor bu yüzden de en basit şeyleri bile anlamıyor çünkü kafası boş konuşmalarla doluyor Annemden kesinlikle utanmıyorum bu sonucu çıkarmayın baş tacım
Benimle annem çok farklıyız napicaz?