Daha önce bir bot almıştım 30 tl ye ama sezon sonu indirimi sanmıştım. 2 senedir duruyor hala sağlam. Şu an lc deyim defacto da da gördüm ayakkabılar 20 30 tl. Şu iki ayakkabıya 40 yl verdim sadece. Koşuya çıkarım diye aldım. Ama şaşırtıcı değil mi? dhdhe
Ben iki mağazadan da aldım, ikisininki de sağlam çıktı. Hele o sünger gibi spor ayakkabıların ayağınızda varlığını bile hissetmiyorsunuz ve dağ bayır bile gezdim, hala duruyor.
De facto kadar berbat bir firma görmedim.. anlamadığınız işe niye girersizini onu da anlamış değilim. ayakklabıları insanlara zarar olsun diye üretilmiş resmen.
Boyle ayakkabilara para vermek yerine sen bir louis vuitton gucci guess christian louibutton falan bunlara bakmayi denesene lacoste fred perry armani bu nasil ayakkabi ya ben o magazaya girerken bile utanirim 😅
Zengin degilsen benim sorunum degil calis kazan ve al ayni paraya birden cok kaliteli premium ve populer markalar var. Cahil koylu sen ne anlarsin giyimden tarzdan ya. Bu sitede utancimdan ben olsam hesabimi silerdim.
KOMIK MI DERKEN BANA CAHILLIGINLE ORTAYA LAF SOKMA CABAN BILE GULUNC BUNU ANLAMAN LAZIM ONCELIKLE BEN SANAFAKIRSIN DEMEDIM. PARAYLA TARZ ES DEGER SEYLER DEGIL FAKIR MADDI DURUMU OLMASADA CEKICI OLAN GUZEL TARZA MAKYAJA GIYIME SAHIP OLAN YUZLERCE BAYAN ARKADSSLARIMIZ VAR. SEN HIC MODA PROGRAMI IZLEMEDIN ANLASILAN. BAHAR CANDAN KOYSUN SANA BENCE YANDAN HADI CANIM SONRA BIZ SAYGISIZ TERBIYESIZ OLURUZ. CARESIZLIGIN LUZUMU YOK ACIZ YORUMLARLA.
Dikkat çekmeye çalıştı engellendi sonunda. 111 kızı takip ediyor birde zengin ayakları çekiyor neymiş etrafındaki kızlar beni satın alırmış fjdjjdjs 😂 bütün soruları kızlara açık abaza Böyle kendince oynadı gitti
tüm ayakkabı ürünlerinde polyester yazıyor sağlık acısından iyi olmadıgını düşünüyorum hiç değilse iç astarı pamuklu kumaş veya gerçek deri yapmalılar , kansorejen oldugunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar