arkadaşlar ben geçenlerde köprüden geçtim. köprüde hgs ogs gişeleri yoktu hiç. öyle dümdüz gittik. şimdi baktımda bana ogs gişesinden geçtiğim için ceza yazmışlar. ben gişeler olsaydı kesinlikle hgs olanından geçerdim, ama gişeler yoktu hiç. sadece direktlerde sıralı bir sürü kamera vardı. bu cezaya itiraz edebilir miyim acaba ya?
şimdi hgs hesabıma girdim internetten. 18 gün önceki ogs gişesinden yaptığım ücret, benim hgs kartımdan alınmış. dakikakasına kadar uyuyor herşey. fakat ogs nin sayfasında halen ceza olarak duruyo. 2. gün önce yapığım geçiş içinse geçiş hesabınıza yönlendiriliyor diyor. bunun da büyük ihtimal birkaç güne ücreti hgs hesabımdan düşecek. ama ogs sayfasında halen duruyo o 18 günlük borç. en iyisi bir mail atayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaç gün oldu
bir tanesi iki gün. bir tanesi 18 gün.
18 gün olanı ödemek zorundasınız. Ancak diğeri için bankadan hesap açıp ordan odeyebilirsin sadece geçiş ücreti
şimdi hgs hesabıma girdim internetten. 18 gün önceki ogs gişesinden yaptığım ücret, benim hgs kartımdan alınmış. dakikakasına kadar uyuyor herşey. fakat ogs nin sayfasında halen ceza olarak duruyo. 2. gün önce yapığım geçiş içinse geçiş hesabınıza yönlendiriliyor diyor. bunun da büyük ihtimal birkaç güne ücreti hgs hesabımdan düşecek. ama ogs sayfasında halen duruyo o 18 günlük borç. en iyisi bir mail atayım
Karayolları HGS bölümünü telefonla ara derim ordan teyit et
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!