+1 yılCHP Merkez-Sol görünüp Solcudur. Tüzüğünde de Sol bir parti olduğu yazar zaten.
HDP Sol görünen Sağ-Milliyetçi bir partidir. Sol'un yapıtaşı olan Anti-Emperyalizm'i hiçe sayıp Emperyalizm ile kolkola girer. Bundan dolayı Deniz Gezmiş'in de dediği gibi "Sosyalizm'e Sol'dan ihanet eder". Yani yalnızca kılıfı Sol'dur. Kendisi Sağcı ve Emperyalisttir.
TKP ve KP Aşırı Sol'dur.
ÖDP de Sol çizgide yer alır.
Vatan Partisi Sol görünür. Ne kadar Solcu olduğu tartışılır tabii, alayı fırıldaktır.
Aklıma bunlar geldi.21 Yorumla- +1 yıl
Anadolu Partisi de var tabii, daha Hümanist ve Merkez-Sol'cudur.
En İyi Cevaplar
+1 yılCHP , DSP ve HDP gibi partiler sol görüşlü partilerdir. senin de hangi partilerin sol partiler olduğunu adın gibi bildiğin halde yine de üç parti ismi yazdım.
20 Yorumla
Solcu parti yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılchp solcudur alayı kominis amqqqq larımını özgürlügü götttlerini açark sanıyolar
20 Yorumla
+1 yılHDP, CHP, KP, İŞÇİ gibi eylemci partiler.
21 Yorumla- +1 yıl
HDP Sol değil Emperyalist işbirlikçisidir. İşçi Partisi de Vatan Partisine dönüştü.
Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Chp ise iyi gerisi kötü.
214 Yorumla- +1 yıl
ÖDP, TKP, KP de iyidir. HDP'yi Sol olarak almıyorum.
- +1 yıl
"Milliyetçiyiz ulan!" diyorsun :)
- +1 yıl
MHP'li değilsin herhalde. Seküler birine benziyorsun. HEPAR görüyorum sende. :)
- +1 yıl
Yahu MHP olmuş sarayın yedek lastiği, gel CHP'ye ver be :D.
- +1 yıl
Yahu gel CHP'ye ver ya. Seküler adamsın MHP'de ne işin var :D?
- +1 yıl
Hayırlısı CHP'dir gardaşım :D Hazır CHP'ye yatkın adam bulmuşken kendi safıma çekeyim bari fena mı? :D
- +1 yıl
Sen artık bizden birisin bile. Gelip kontrol edeceğim kime bastığını :D :D
+1 yılchp dsp tkp kp thkp sdp
20 Yorumla
+1 yılyahudilerin meydana getirdiği bir görüş..
00 YorumlaCHP hdp dhkpc TKP
20 Yorumla
+1 yılParti yok DEVRİM var
151 Yorumla- +1 yıl
Atatürk'ün yaptığı devrim hoşunuza mı gitmedi la? ;)
- +1 yıl
Atatürk'ün kurduğu tam bağımsız türkiyenin elden gitmesi gitmedi bizim hoşumuza
- +1 yıl
Tam bağımsız Türkiye idi he :))
Az aç anlaşmaları oku. Lozan'ı oku, Möntroyu oku, Mondrosu oku. Oku abisi oku azcık.
İnsanların başı ister kapatıp ister kapatmaması mı özgürlük senin lügatında yoksa şapka takmaya zorlanmak mı özgürlük?
Geçeceksin o işi. - +1 yıl
fransanın cezayiri isgalinde yaptiklarina bak bir o kadınların hallerine bak iyice gerici zihniyet kalıplaşmış cümlelerden hiç vazgeçmediniz , neyse sana ayırıcak vaktim yok
- +1 yıl
Lükse bak hele bana zaman ayırıp ayırmama lüksünde bak hele bak sanırsın üst akıl :))
Tam bağımsız Türkiye demeyeceksin o zaman aslanım. O anlaşmaların hükmü daha hala devam ediyor para girmiyor ülkeye o anlaşmalar yüzünden. Boş lafa gerek yok. Ben ülkemdeki yanlış bireyler için ömrümün sonuna kadar zaman ayırırım da senin aklın ermez benim ile konuşup anlaşmaya. - +1 yıl
@Arslanzade Tam bağımsızlığa mı karşısın anlayamadım. Fakat eğer öyleyse gereken cevabı vermek düşer bize de:
Tam bağımsızlık denildiği zaman, elbette siyasî, malî, iktisadî, adlî, askerî, kültürel ve benzeri her hususta tam bağımsızlık ve tam serbestlik demektir.
-Gazi Paşa
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor oğlum boğazdan elini kolunu sallaya selam verip geçiyor; istediğimiz petrolü, madeni çıkaramıyoruz; kendi ülkemizi kendimiz yönetemiyoruz yasaklarımız var sen neyin özgürlüğünden bahsediyorsun.
Daha seçim hakkını alalı 1 yıl olmuş oy kullanıp kullanmadığın binmez kara cahil cevaplar yazıyorsun. - +1 yıl
@Arslanzade Cahil cahil konuşma abicim, önünde yemek olsa "Yemek istiyoruz ulan." diye naralar atmazsın zaten. Mücadelemiz o yemeği kazanabilmektir. Türkiye zaten yarı sömürge bir hal aldı. Her yer özelleştirildi ve ekonomimiz dışa bağlı. Biz Tam bağımsız bir ülkenin hayalini kuruyoruz.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor ben farklı bir şey mi diyorum güzel kardeşim? Ülkeyi Atatürk kurduğunda tam bağımsızdık diyen arkadaşa cevap veriyorum ben.
- +1 yıl
@Arslanzade Baba ona lafımız yok, fakat sen ne düşünüyorsun? Ülkemizi tam bağımsız hale getirsek çok daha süper olmaz mı?
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor tam bağımsız olmayı biz de istiyoruz ama eylemler ile olmaz o iş.
- +1 yıl
@Arslanzade He oturarak olur diyorsun...
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor hangi eyleminiz sonuc verdi solcu kardes?
- +1 yıl
@Arslanzade Katılın ki sonuç versin. Gandhi Yürüyüşü'nü bilir misin sen? En iyi cevap bu olur sana.
- +1 yıl
Veya birileri oturup 6. Fili'ya secde ederken biz Solcular Yankee'leri memleketten attık. Yine bazı soysuz vatan hainleri solculara saldırıp Tevhid bayrağının yanında ABD bayrağı açtı. Onları da bir güzel dövdük. Türkiye bugün tam sömürge değilse, Denizlere borçludur bu durumu.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor geç o işi geç. Katılsanız olur diyor bir de gezi parkında gördük. bir boka yaradiginiz yok ancak zarar. Agac degip onlarca agaci devirdiniz, öcalan posterinin yaninda ataturk posteri ile kol kola teroristlerle yurudunuz gec o isi gec yavrum gec.
- +1 yıl
@Arslanzade Geç ne demek lan? Verecek cevabın var mı? Sen otur kıçını büyüt ancak. Mustafa Kemâl Yürüyüşü olmasa su anda ABD'nin altında olurdun. Tarihi bilmez cahil cahil konuşuyorsun. Geçecekmişim, cevap veremeyince geç tabii ;)
Gezi'de tek etken ağaçlar değildi. En sonunda ağaçlarla fitillendi olay. Derin düşünmen lazım diyecem de, sen düşünmeyi bile beceremezsin herhalde. Sen otur AHaber falan izle. Yol yapma çalışmaları seyret çekirdek çitle... - +1 yıl
@SolcuCevaplıyor lan lı lunlu konuşma edebinle usluca otur. Reelde atar yapamayacağın adamlara burada ötme dut yedirmesinler.
Pkk sempatizanları ile, pkk bayrakları ile aynı anda el ele kol kola polise saldırdınız daha konuşuyorsun. Azıcık karakter sahibi olsan Atatürk ün kurduğu devleti yıkmaya çalışan köpekler ile beraber eylende bulunmaz, onları evine sokmayı da bilirdin. Sözde Atatürkçü seni.. - +1 yıl
@Arslanzade @Arslanzade
1) Ulan ilk küfürlu yorumu atan sen değil miydin? Senden neden korkayım lan?190 boyunda 139 kiloyum.4.5 yıldır Vücut Geliştirme ve Kick Box, son 3.5 yıldır Krav Maga ile uğraşıyorum. Boş konuşma, tek yumruğumla bayıltabileceğim kişiler gelmiş adamlık taslıyor. Bir de edep öğretecek bana! Adam gibi konuşmayı öğren sonra gel! Bir de aklınca tehdit ediyor beni. Edep!
2) PKK'lılardan biz sorumlu değiliz. Her eylemde dışlandı PKK mensupları. Ayrıca Öcalan demedi mi "Bu süreci baltalamak için hükümete yapılmış bir darbe girişimidir." diye? Demirtaş demedi mi "Gezi'deki darbeyi gördük ve hemen kendimizi çektik." diye? He? Sen git AHaber izle FETÖ'cü! PKK ile gizli anlaşmalar imzalayan ve Habur'da davul zurna ile karşılayanlar bize bugün PKK'lı diye ithamlarda bulunuyor. Benden Atatürkçü birini de bulamazsın sitede. Biz sözde değil özde Atatürkçüyüz.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor senin ne kilon bana söker ne eğitimin ne boyun posun. 2 türk lirasına bakarsın aslan parçası atarı kes. Biz milliyetçilerin yanında o posteri açmaya bile cesaret edemezlerdi boş konuşuyorsun. Boş insansın.
- +1 yıl
@Arslanzade Birader Gazi Mahallesi'nde oturuyorum. Sösde asıp kesen siz Gazi'ye destursuz giremiyorsunuz. Hayır bu ne atar anlamıyorum. Neymiş ne boyum ne kilom ne eğitimimmiş... Birader cok kişiden duydum bunu da sonu ben karakolda onlar acilde bitti. Hayır yani bir insan neden tehdit eder ki? Bir derdin varsa açık adres de veririm kahvehaneye gelir çayını içer sazını dinler anlatırsın derdini çözüm buluruz. Hayır nedir bu artistlik? Memlekette bir avuç insansınız konuşuyorsunuz. MHP %11 oy aldı HDP %10. Gidin kendi boyunuzdakilerle uğraşın kardeşim. Devlerle niye uğraşıyorsunuz? Allah akıl fikir versin yahu...
- +1 yıl
@Arslanzade Vallahi benim yanımda ne biri Faşistlik yapabilir ne o posteri açabilir. Sen rahat ol yiğidim.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor Burada çoluk çocuk gibi ben böyle güçlüyüm, şöyle güçlüyüm diye laf yapacak değilim, beni zaten bilen bilir kendimi tanıtma gereksiniminde bulunmam. Bana Gazi mahallesi de sökmez Şifa mahallesi de, özellikle Çinçin mahallesi de.
Hepsi tekte kaçan kalabalıkta şekil peşinde olan tipler bana mahalle ile övünme onun için.
O posteri açmaları bir yana, o posteri açanlara tepki vermeyenler ile beraber olman da kaliteni düşürür. Gezi olaylarının iyi bir yanı yok. Geziyi savunman gereksiz herkea biliyor onun ne olduğunu.
- +1 yıl
@Arslanzade Birader ben seninle adam akıllı konuşuyordum. Hayır anlamadım bir anda başladın küfür etmeye. Ayrıca bana o sökmez bu sökmez diyorsan seni yiyecek değiliz, gel diyorum konuşalım. Hani en azından burada artistlik yapmaya kalkıştığın gibi karşımda da yapamazsın.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor tankın önünde bayrak açmış adam iki bacaklının karşısında yapamaz diyorsun öyle mi? Ben vatan haini olarak gördüğüm herkesin önünde dimdik durur ve haddini bildiririm. Özelden yaz bana.
- +1 yıl
@Arslanzade O tankın içindeki FETÖ'cü herifi oraya koyan sen isen tankın önüne de yatacaksın birader. Kıvırma şimdi.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor boş lafı kes özelden yaz.
- +1 yıl
@Arslanzade Abicim, beyin dağıtılırken neredeydin sen?1 Xper ile mesaj yetkim olduğunu mu sanıyorsun?
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor mesaj kutunu aç gerisini ben hallederim.
- +1 yıl
@Arslanzade Açık zaten kapatmadım hiç. Tırsacaksan mesaj atmayacaksın. Sorun değil, yarın 2 Xper olurum ben atarım mesajı. Hayır ne diyecen onu da merak ediyorum.
Hatta hiç yorma kendini, hemen adres verebilirim ister kahvede buluşuruz ister duraktan alırım seni yolda yürüye yürüye anlatırsın derdini? İster misin? Bende seçenek bol. - +1 yıl
@SolcuCevaplıyor hesabım 9xper olmasaydı güzel alırdın cevabını buradan. 2xper olduğunda yaz bana kutun kapalı. İstanbul / Yayla danım ben. Bakalım görelim oraları.
- +1 yıl
@Arslanzade Birader İstanbul Yayla diye bir şey yok. Kıvırmadan açık adres ver madem. Al bakayım, gel bir bizim kahvede anlat derdini, sorun değil bir sazımızı dinler çayımızı içer gidersin.
İsmetpaşa Caddesi/1374. Sokak/Dedenida Aprt./Gazi Mahallesi/İstanbul
Bulamazsan beni binanın önünde caddenin karşısında 50 metre ötede bir İşkembeci var. Haldun Abi'ye sor beni "Buldozer nerede?" diye gelir gösterir. İster parkta, ister bizim evde, ister kahvede her yerde konuşabiliriz. - +1 yıl
@SolcuCevaplıyor 9xperim diyorum sana anlamıyorsun. 2xper olunca özelden yaz diyorum sana karı gibi kıvırma.
Yayla Mahallesini bilmiyorsan ben her şeyi bilirim ayağına kalkıp da öyle bir yer yok deme daha çoluk çocuksun. - +1 yıl
@Arslanzade
1) Birader sen anlamıyorsun herhalde. Eyvallah yarın yazarız dedik ya. Kıvıran var ise sensin. Korkudan açık adres veremiyorsun, verdiğim adrese de gelemiyorsun. Nasıl olacak? Ulan sanki yamyamız milleti yiyoruz ha. Gel adam gibi konusalim diyorum, yalnız bana artistlik yaoamazsın diyorum. Ulan sanki pusu kurup bekliyorum ha...
2. Yayla Mahallesi diye bir şey yok mu dedim Allah'ım nerenle dinliyorsun sen beni birader? Açık adres ver diye kastediyorum. Tüm Yayla'yı gezeyim mi ben? Çocuk dediği senden 2 yaş küçük. - +1 yıl
@SolcuCevaplıyor yaşa değil karaktere çocuk diyorum. Yarın bana yazdığın zaman senden farklı zamanlarda konum atmanı isteyeceğim. İki konum arasında 50 metre olacak şekilde. Bu konum bahsettiğin adres ile tutacak olursa o zaman ben senin mekanına da geleceğim merak etme sen aklını yorma.
Açık adres yazmak ban sebebi 9 xperim deme lafından anlamıyorsun hala. Ben herkese haddini bildirmeyi bilirim bana klavyeden racon kesmeye çalışma. Daha fazla buradan yazma 2xper olduğun zaman tanışırsın benimle. - +1 yıl
@Arslanzade Ulan niye ban sebebi olsun? Sen anlamıyorsun herhalde. Seni yemeyeceğim ben birader. Ben insan yemiyorum rahat ol yani o konuda. Seri katil falan da değilim eve çağırıp insanları kesip kimseye zarar da vermiyorum. Halen karakter diyorsun yahu. Ulan ilk küfür eden sensin, beni tehdit eden sensin halen karakter diyorsun Allah'tan kork. Kıvırıp durma geleceksen gel işte mk. Renkten renge giriyorsun yok 50 metre gidermişim yok konum atarmışım kız arkadaşınla mı konuşuyorsun mk? Sorun değil istersen AVM'de de buluşuruz. Durakta da buluşuruz kimseyi yediğimiz yok mk...
- +1 yıl
@Arslanzade Ulan klavyeden racon kesen de sensin? Allah Allah yahu... Allah akıl fikir versin kimlerle sınanıyorum ben?
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor oğlum adamı hasta etme lan yeter diyorum sana boş laf yapma lan boş laf yapma yarın yaz bana boş laf yapma. Erkek ol lan biraz.
- +1 yıl
@Arslanzade Ulan hala konuşuyor yahu. Boş boş konuşma oğlum. Halen cevap veriyor. Gel dersin gelmez git dersin gitmez anlamadım nasıl adamsın sen?
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor sana konum attırıp konumun tutarsa geleceğimi söyledim. Yarın yaz bana daha buradan boş konuşma. Yarın konum atacaksın bana.
- +1 yıl
@Arslanzade Konumu nasıl atayım cahil herif? Verdik ya adresi? Ne konumu mk? Yalan söyleyecek olsam atlarım otobuse oradan konum atıp kaçıp gelirim...
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor kimse bir yalan uğruna o kadar çabalamaz anca aha böyle senin yaptığın gibi lafı oraya çeker. Sen 2 xper ol gerisini bana bırak. Laf kalabalığı yapma.
- +1 yıl
@Arslanzade Yook, ben yaparım mesela. Boş boş vıdıvıdı yapma geleceksen gel kaçacaksan kaç mk. Ne korkak adam çıktın sen?
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor sana konum attığın zaman geleceğim diyorum işine mi gelmiyor? Boş laf yapma bu mesajdan sonra daha ne yazarsan yaz cevao vermeyeceğim. Azıcık erkek adamsan 2xper olduğun zaman bana özelden yazarsın. Daha fazla boş laf yapma kıvırmayı kes.
- +1 yıl
@Arslanzade Ulan kıvıran sensin? Nasıl konum atayım sana? Söyle hemen atayım da nasıl atayım? Adres vermekten başka yapabileceğim bir şey yok. Kıvıracaksan ilerle, geleceksen gel mk. Sanırsın adam kesiyoruz burada da beyefendinin keyfine göre iş yapacağız. İkile hadi git baskalarına racon kes tehdit et. Ekmek yok sana buradan.
- +1 yıl
@SolcuCevaplıyor ben sana konum attırırım rahat ol sen abisi ya. Ben senin gibileri çok gördüm. Anasını satayım kiminle tartışsam ben gazi mahallesindenim diyor. Hadi hemen şimdi buraya konumunu gos den ac ekran goruntusu al, hizliresim. com dan yukle ve buraya linkini koy. Hemen şimdi. Sadece 2 dakikan var. Yazım saati 23.06 bekliyorum hemen.
- +1 yıl
@Arslanzade Defalarca birçok kişiye resim atmaya çalıştım olmadı. Fakat yine de atacağım bakalım. Ama resim gelir de sen gelmezsen ayıp edersin haberin olsun.
"Anasını satayım kiminle tartışsam ben gazi mahallesindenim diyor. "
-Ulan yıkıldım mk. 🤣🤣
Al bakayım, link atamıyorum fakat boşlukları doldur arat.
"https://hizliresim. com/bGj9rG"
Önde olan benim yanımdaki arkadaşım. Siyah saçlı olan benim. - +1 yıl
Arkamızdaki de Dedenida Aprt. al hatta onun da fotoğrafı var mk kıvırmazsın artık:
"https://hizliresim. com/iZj3rK" - +1 yıl
@SolcuCevaplıyor
https://i.hizliresim.com/Lngoza.png
- +1 yıl
Sktr git kardeşim artık. Yaşıtların ile alay et.
https://i.hizliresim.com/Dd6k0l.png - +1 yıl
@Arslanzade Ne yapayım hacı olmuyor mk. Sen gel senin geliş gidiş paranı da ben verecem hadi lan. İftar paran da benden niyetliysen. Ulan daha ne yapayım gezdiririm de istersen seni daha ne yapayım mk?
+1 yıl☺😊😀😁😂😃😄😆
01 Yorumla- +1 yıl
😅😆😇😈😉😯😐😑😕😠😬😡😢😴😮😣😤😥😦😧😨😩😰😟😱😲😳😵😶😷😞😒😍😛😜😝😋😗😙😘😚😎😭😌😖😔😪😏😓😫🙋🙌🙍🙅🙆🙇🙎🙏😺😼😸😹😻😽😿😾🙈🙉🙊💩👶👦👧👨👩👴👵💏💑👪👫👬👭👥👤👮👷💁💂👯👰👸🎅👼👱👲👳💃💆💇💅👻👹👺👽👾👿💀💪👀👂👃👣👄👅💋❤💙💚💛💜💓💔💕💖💗💘💝💞💟👎👍👌✊✌✋👊☝👆👈👇👉👋👏👐
Emerika siyayey😅
10 Yorumla
+1 yılAhahhahha
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler