Kızlar, Bir İnsanın Uyluk Kemiği Diğer Bir İnsanın Uyluk Kemiği üzerine nasıl gelir?

Yıllar önce cumaya gitmiştim. Camii'de genç bir imam kardeşimiz, inen vahyin ağırlığını anlatmak için ağlayarak Sahihi Buharide geçen şu hadisi anlatıyor ve cemaat de huşu ile dinliyordu. O kadar bağırarak dokunaklı anlatıyordu ki, cemaatten bazıları ağlıyordu. Şimdi Buhari hadisini okuyalım;” Zeyd b. Sabit de şöyle demiştir: “Allah Teâlâ Hz. Peygamber’e vahiy indirdiği zaman, uyluğu benim uyluğumun üstünde idi. Uyluğu o kadar ağırlaştı ki, o an baldırımın kırılacağından endişe ettim”. Benim kafama o zamandır takıldı. Ama kafir ilan edilmekten korktuğumdan ve dine olan saygımdan dolayı bunu uzun yıllar dile getirmedim. Ama bana birisi bu olayın nasıl olduğunu, izah edebilir mi? Bir insanın uyluk kemikleri başka bir insanın baldırları üzerine nasıl gelir. Vahiy geldiğinde Peygamber zeyd'in kucağında mı oturuyordu? Ne işi vardı. ya da Hz. Muhammed'in uylukları portatif miydi, hani eve gelince çıkarıp fırlattı da zeydin kucağına geldi. Aklıma bin bir türlü deli soru geliyor. Hani beni İllüminate ile filan suçlamadan, amacın ne senin gibi abuk subuk sorular sormadan bunu izah edebilecek biri var mı? hatta iki kişi uygulamalı olarak izah ederse, hani uyluklarını diğerinin baldırları üzerine getirerek. Adnan Hoca'dan yardım istedim ama dönmedi. Hani kediciklerden birisi uyluklarını benim baldırımın üstüne koyarak, bu durumu izah etse, dedim ama, henüz dönmedi. Buradaki bayan arkadaşlardan da yardımcı olan olursa sevinirim. Hadisi diyanete sordum sahih dedi.
Kızlar, Bir İnsanın Uyluk Kemiği Diğer Bir İnsanın Uyluk Kemiği üzerine nasıl gelir?