İnsanlara güvenemiyorum kime guvensem altından bişe çıkıyor kime değer versem nankörlük ediyor insanlar saf yanimi kullanıyorlar ben kimseyi kırmamak için uğraşırken onlar beni paramparça ediyor. Sonra mı sonra kimseye inanmasim gelmiyor. Herseyden soğudum. İnsanlari anlamıyorum neden birini kandırırsiniz duygularıyla oynarsiniz verdiği değere nankörlük edersiniz neden yani yazık değil mı o insana yetmiyor mı yaptıklarıniz insanları anlamıyorum onlarda beni anlamıyor. Yoruldum ben hayattan.
İnsan kendi kendine bunalır mı ya çok bunaldım bu hayat yoruyor beni sizde öyle mısınız?
Eger sevgili meseleleri ise yanlis olan birseyden dogruluk bekleme. Yoksa arkadas mevzulari ise buna yavas yavas alis guclu ol cunki buyuyunce karsina daha kotuleri cikacak bu yuzden insanlari iyi gozlemle ve hic cekinmeden konus eger yanlis bir durum gorursen. Hayat zaten istesende istemesende yorucu bunalmamak bizim elimizde.
dedigim gibi sevgili mevzulari dine gore yanlis eger yanlis birseyden dogruluk bekliyorsa bosuna beklemis olursun. Arkadaslarina dostlarina deger verip ayni degeri gormuyorsan cevrenden uzak tutacaksin cunki kotu gunun bunlari hic biri yaninda olmaz. Kendilerini dusunurler. Yalnizlikdanda fazla sikayetci olma gunumuz devrinde yanlizlik belkide en iyisi dogru kalabilmek icin yoksa arkadaslarin olur cevre olur fakat kendi benligini kaybedersin.
Kafanı gereksizlere yorma. Bir rahatlat aklının odalarını. Dolup taşmasın bunaltılarla. Kendini rahat bırak. Hayatını , canını sıkanları çıkaracaksın hayatından.
evet karsindakine seninle istedigi gibi konusabilip istedigini yapabilecekmis gibi bir izlenim veriyorsun ve kacinilmaz sonu yasiyorsun sana nacizane tavsiyem daha normal davran birazvdaha mesafeyi genis tut hatta bazen onlara seni kaybetme korkusunu yaşat hersey cok daha guzel olacaktir
En İyi Cevaplar