Turkiyeye gelirken ataturk havalimanindan geldim bir kac kere ama fiyatlai Sabiha Gokcene gore biraz fazla. Neden boyle oldugunu bilmiyorum kusura bakmayin o yuzden soruyorum
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çünkü daha fazla kalabalık büyük bir hsvalimani ve daha şehir içinde
17 Yorumla- +1 yıl
Hic boyle dusunmemistim daha once
- +1 yıl
Ulke farkediyor zaten baya buyuk bir fark oduyorum. Fransa
- +1 yıl
Merci beaucoup monsieur 😊
- +1 yıl
Bence SabihaGökce Yanliş bir Seçim Evin Oralara Yakınsa Dogru secim Uzaksa yanliş çunkü kendi arabanla gitsen 100 tllik benzin bireysel dolmuşlarla gitsen yine ayni fiyat bilet miş şuymuâ buymuş ayni para tutar yani gereksiz olur fikrimi danışmak istedim siz bilirsiniz yinede
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 980 cevap paylaştı. daha fazla yoğunluk yaşıyor ondan arz talep meselesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
ıstanbulda heryere yakın oldugu ve her tur ucagın inip kalktıgı ıcın bıraz pahalı tabı
08 Yorumla- +1 yıl
O zaman bundan sonra sabiha gokceni kullanicam😂
- +1 yıl
bisey sorcam ıstanbulun neresıne gıdıyosun peki
- +1 yıl
Valla istanbulun 2 yakasina da gidiyorum turkiyeye gittigim zaman. Her 2 tarafta da aile fertlerim var
- +1 yıl
o zaman bisey dıyemem çünkü asya tarafından buraya gelmek çile ölüm nerdeyse onu sölim hıcbır ulasım aracı nerdeyse yok bı otobus var bıde taksıler mevcut oda nerdeyse ataturk havaalanına odeyecegın fıyat gibi olur ordan buraya gelişin bıde bilmiyosan dıkkat et
- +1 yıl
Daha uzun bir sure gelmicem turkiyeye ama sordum oyle
- +1 yıl
tamam sen bılırsın fakat atıyorum nerden geliyosun bılmıyorum ama 200 tl yerıne 150 tl sabıhayla gelırsın güzel fakat 50 tlden fazla taksıye verirsin avrupa tarafına geçersin bıde taksıcı eğer iyi niyetliyse dolandırmaz tabii..
- +1 yıl
Fransada yasiyorum
- +1 yıl
baya bır yazmışmışız konussak daha iyimiş uzakmıssında dedıgım gıbı dıkkat et bunlara 😊
- +1 yıl
Bende tam bilmiyorum ama şehir merkezine yakınlığıyla alakalı olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Dünya markası kardeşim.
00 Yorumla - +1 yıl
oranın uçakları sekil :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ataturk havalimaninin mi? 😂
- +1 yıl
evet kanatlarında altın alaşım var pilotlarda trt ses sanatçıları gibi diksiyonu ses
- +1 yıl
Nedense ya motorlari yaniyor ya da kuş sürüsüne carpiyorlar genelde..
- +1 yıl
düşünsene ucaktasin pilot besmele cekin bebeler kalkiyoz dediğini :)
burasi avrupa orasi asya tabii ki pahali olcak 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra sabiha gokceni kullanirim o zaman 😂😂😂
- +1 yıl
avrupayakası oldugu icin
00 Yorumla - +1 yıl
avrupaya gidiyosun ondan
00 Yorumla - +1 yıl
farkını verelım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ayy bilemiyorum
00 Yorumla