Kılları almaktan değilde tamamen bitirmek yoketmekten bahsediyorum lazer epilasyonu dışında bir yöntem varmıdır avrupalı kadınlar ve hatta erkekler bile kılsız eğer o ülkelerde yaşayanlarınız varsa onların bir sırrı varmıdır varsa nedir paylaşabilirmisiniz?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
avrupadaki erkekler koltuk altı ve etek traşı olmazlar onlardan biriyim'''
118 Yorumla- Soran+1 yıl
koltuk altı ve etek tıraşı olmama manasındamı yoksa avrupalı olma manasındamı onlardan birisin
- Cevap sahibi+1 yıl
yok sırp vatandaşıyım yani oralıyım sayılır bölgesel açıdan avrupanın steplerindeyim koltuk altı ve etek traşı ( sizin dilinizle) bizde bunları hiçbir erkek yapmaz tüm dünyada sadece müslümanlar ( erkek kadın) kadınlar ( tüm dinlere ait) ve homosksüeller yapar
- Soran+1 yıl
sırp vatandaşısın ama sırp değilmisin? peki koltuk altı tıraşı yapmıyorsunuz ama diğer vücut bölgelerinizdeki kılları alıyormusunuz? çünkü gördüğüm çoğu avrupalı erkeğin koltuk altı dışında vücutları kılsızdı sebebi nedir?
- Cevap sahibi+1 yıl
slav ırkı yani balkanlar ve rusların sadece özel bölge ve koltuk altında çıkar zaten kıl bu bir genelleme tabiki istisnalar vardır mesela gögüs kılları bir sırp erkegin orasını alacagını zannetmiyorum
- Soran+1 yıl
mesela bu çocuk benim sırp bir arkadaşım ama koltuk altını almış bu gaymı demek oluyor? https://i.hizliresim.com/Q7W4AV.jpg
- Cevap sahibi+1 yıl
büyük ihtimal sporcudur
- Soran+1 yıl
ilginçmiş gerçekten peki hiçmi çıkmıyor yani azda olsa çıkmazmı yoksa sadece koltuk altı ve özel bölgedemi çıkar Slava Srbija bu arada
- Cevap sahibi+1 yıl
yanlız bu çocuk genç birine benzemiyo 15 16 yaş duruyor?
- Cevap sahibi+1 yıl
- Soran+1 yıl
hvala
- Cevap sahibi+1 yıl
foto atmayı bilmiyorum ama normali böyle oluyor sırbistanda yani fotograflardaki gibi kollarda hafif ince çıkar bacaklarda erkekler için diyorum birde sakal bıyık yani sizlerden tek fark sırt ve göbek oluyor)))? birde türklerin kıl yapısı daha siyah ve sert oldugundan çok daha fazlaymış gibi duruyor
- Cevap sahibi+1 yıl
vlade divac yaz görselllere sana ideal bir sırp tanımı ))? vlade divac bu bir basketbolcu
- Soran+1 yıl
sırbistanda gördüklerimin bazılarının bacaklarında türklerinki gibi vardı ama ruslarda hiç yoktu sanırım sırplar daha çok karıştığı için olabilir ya da yiyeceklerlemi alakalı acaba
- Cevap sahibi+1 yıl
ruslar daha sarıdır biz güney slavları oluyoruz biraz birde rusya çok soguk yemeklerden de olabilir bizim kültürümüz türklere daha çok benziyo yemek aşk erkeklerin çogunun maçolugu vs )
- Soran+1 yıl
evet ama genede tipiniz diliniz kültürünüz ruslarada benziyor türk rus karışımı gibi birşey bence balkanlardaki slavlar sen nerden öğrendin türkçeyi türkiyedemi yaşıyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
evet ben evliyim türkle burada İstanbul'da bende kesiyorum o yüzden )) çünkü ülkede anormal karşılanmak istemem plajda falan
- Soran+1 yıl
koltuk altınımı? ja tozhe znam malo srpskij jezik
- Cevap sahibi+1 yıl
Evt koltuk altı
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 515 cevap paylaştı. Yok onların sırlarıda genetik
12 Yorumla- Soran+1 yıl
sırlarıda genetik :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap