Sevgilimin babasının Babalar Gününü kutlamak istiyorum. Nasıl bir babalar günü kutlama mesajı yazabilirim?

Sevgilimin babasının Babalar Gününü kutlamak istiyorum. Nasıl bir babalar günü kutlama mesajı yazabilirim?
Selam,
Babalar Günü, için çevrendeki baba olan kişilerin bu özel gününü kutlayabilirsin. Ayrıca, sevgilin ya da nişanlın varsa onun babasının da Babalar Gününü kutlamak hoş bir davranış olabilir. Sevgilinin Babalar Gününü kutlama için mesaj göndermek, aramak ve ziyarete gitmek gibi farklı alternatifler bulunuyor. Mesaj göndermek en pratik ve hoş kutlama yöntemlerinden biri.
Sevgilinin Babalar Günü mesajı için şu öneriler arasında seçip gönderebilirsin. İşte önerilerim:
bana bakıp beni büyütmedin ama öz kızından ayırt etmedin ne olursa olsun evlatlarının bizim yanımızdaydın senin baba olduğun bir aileye gelin gelmek en gurur verici şey babalar günün kutlu olsun babam yazdım ben sende böyle bişey yazabilirsin
"Babalar gününüz kutlu olsun, nice senelere" işte abartı bir şeye gerek yok, saçma olur.
Madem sevdiğinin babası. Mesaj değil de arayıp kısa bir telefon görüşmesi yapmak daha iyi olur senin için. Hem de daha mutlu etmiş olursun. Çekiniyorsan da bir atak yapıp yen o çekingenliğini. Hem sevdiğini de mutlu etmiş olursun, ailesini de.
Bnce sevgilinin babasından önce sevgiline yaz mesela bugün bna gelen mesaj gibi '' geleceğin en yakışıklı en iyi en mükemmel babası babalar günün kutlu olsun "
Cevap
7Cevap
babam reyizim aşkımın pederi benimse kayın pederim kaynanamın kocası yiğeninin dayisi babalar günün mübarek olsun mübarek adam yaz yolla
bir babalar gününde kız arkadaşım benim aracılığımla babamın babalar gününü kutlamıştı ailecek şaşırmıştık
Neden babanızmı o şahıs?
hele nişanlan öyle mesaj at ortada birşey yok
zaman geçiyor sade bişey yaz işte
ara mesaj atma
ole bisey mi olur ya
yazma
bence yazikma
Sen niye yazıyon
En İyi Cevap