Eşcinselim ve her an şantaja uğrayabilirim?

Merabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Eşcinselim ve hayat benim için gerçekten çok zor. Lütfen homofobiniz varsa bunu bir kenara bırakın ve tüm insanlığınızla nolur size yalvarıyorum bu kardeşinize yardım edin. Sizi daha fazla meraklandırmadan olayı bir anlatayim. Ben 2 senedir erkek arkadaş (sevgili vs) bulmak için hornet adlı bir gay tanışma, sohbet programı kullanıyorum. Çok güzelde arkadaşlıklar edindim neyse bugün biriyle konusurken sohbet koyulaştı ve anlamadığım şekilde karşımdaki kişinin hali tavrı değişti sanki. Benimle garip konuşuyodu ve bana kim olduğumu bildiğini ve beni tanıdığını söyledi hatta ismimi söyleyebileceğini bile söyledi.
Bende sırf beni korkutmak için yapıyordur diye düşünüp ona sordum: "peki neymiş bakalım ismim?" deyince "i..." deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Nerden ve nasıl tanıyabilirdiki suratım falan gizliydi keza profilde öyle ama anlamadım. Başta anlamazdan geldim inkar ettim falan ama yemedi tabi üzerime gelmeye devam etti. Sıkıntı yok sanada çok yakınım çok yakında beraber olucaz falan tarzı bişeyler söyledi ve ben çok korkuyorum :( yurtta adım çıkarsa ben mahvolurum biterim bir de devlet yurdu burası. Sizce böyle bişeyi yapmaya cesaret eder mi? Karşısında çok saf görünüyorum beni kolay lokma sanıyo alt edebileceğini düşünüyo ama bunun olmasına izin vermiycem. Sizce bundan sonra onunla nasıl konuşmalıyım napmalıyım? Eğer şantaj yaparsa polislere rezil olma pahasına karakola bile giderim. Gerçi elinde şantaj yapabilecegi bisey yok ama yinede içime kurt düştü korkuyorum :( gel buluşalım diyom onada yok diyo napıcam bilmiyorum sizce napsam? :( lütfen yargılamadan alay etmeden yorumlar yapınız zor bir durumdayim...:(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize bu güzel ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Özellikle de beni yargılamadan adam yerine katıp saygı göstererek yorum yaptığınız için :) Napmdm gerektigi az cok kafamda netlesti gibi ama önemli bir sorum daha olcak. Şimdi ben direk o programa giripte onu engelleyip hesabımı tamamen kapatıp hiçbişey olmamış ve bilmiyomuş gibi hayatıma devam mı edeyim yoksa onun mesajını bekleyipte dersini cevabını mı vereyim? Ha ne dersinizz?
Eşcinselim ve her an şantaja uğrayabilirim?