altında güzelbi motoru olan ve deri ceketli falan bir erkek gözünüzde nasıldır?
Sexy
Cool
Sevmem
Normal
Hayalimdeki erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sırf çevresine hava atmak için motora binen asalaklar yüzünden adımız serseri olarak anılıyor. motoru güzel ve deri ceket giyiyor olması üstündekini adam yapmaz.
motorcu adamdır. çevresine, insanlara, hayvanlara, doğaya saygılıdır. sürüş tekniklerini iyi bilir, kendisinin ve tarifiğin güvenliğini güvenliğini ön planda tutar, trafiğe saygılıdır. yardımseverdir. asla yolda kalmış başka bir motorcu görünce basıp gitmez durur derdini sorar elinden gelirse yardım eder. sadece motorcular değil tabi ki kıstas yardıma ihtiyacı olan birini gördüğünde hemen koşar yanına. hayata arabadaki gibi kapalı kutu içinden bakmaz, rüzgarı hisseder. motor onu bir yerden bir yere götüren bir araç değildir, hayatına anlam katan sebep ve sonuçtur. gecenin bir yarısında çadırını alıp kampa gidebilme imkanıdır. birbirini hiç tanımayan insanların yollarda karşılaştıklarında sebepsiz birbirlerine selam vermesidir.
motor kullananlar ile motorcuları birbirine karıştırmamak lazımdır. biri araç olarak kullanır, biri amaç olarak
Küçüklüğümden beri motor hastasıyım üstündeki kişiye hiç bakmadım, ilgilenmedim geyik yaparım hatta adamı üstünden atsam da benim olsa motor diye
ilk aklıma gelen ileri sürüş tekniklerine sahip olup olmadığı ve yarışçı geçmişi olup olmadığıdır..
hangi geri zekalılar eksi verdi çok merak ediyorum.. federasyonda yarış organize eden biri tabi ki o kişinin motor kullanabilme potonsiyelini ölçer.. onun haricinde çokta meraklıydım sokakta artistik yapıp dolaşan motorculara.. İleri sürüş eğitimi almayanlar ortada ben motor kullanıyorum diye dolaşmasınlar..
ben degıl al sana + bilemedim sımdı nıye eksı basmışlar (: boşver takma
sen ne ıs yapıyorsun
Cevap
2Cevap
Normal biri işte, ayrıcalığı yoktur. Hatta bazıları itici gelir.
Motor kullanıyor adam daha ne yapsın. Çok iyi çok çok fazla iyi.
benim için önemlı degil tek ve vazgecilmez krıterım saglam bı karakter
Tabki karizmatik gelir, ama dışı güzel içi kof olursa motor bile işe yaramaz :)
tres metros sobre el cielo filmi geldi aklıma :) soruya gelince hoşuma giderdi ama karakteri de önemli.
motorcu erkekler çok sexsiii :) motoru olanlar mesaj atsın gezelim vınnnnn vınnnnn
Tipime tarzina ve kullandigi motora bagli
Nasıl bir motor olmalı :D
Hmm.o benim tarzım değil:) ya racing olacak ya da scooter
motor sevmem çok tehlikeli
sen daha cok tehlıkelısın :D hep makyajlı fotograflarını koymussun bı tanede makyajsız fotonu koy cesaretliysen:D:D:D
Motorcu kızlar var tiksinç
Bisikletli erkekleri Begenirler mi acaba ? .D
Çeşit sınıfında dolaşan at hırsızı tipler işde.
ne sevmem ne severim normal..
zengin sıpası :D asjalksal
özenti sevmem
Cool
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar