Sahiplenmekten kastın şunu giyme şununla konuşma şuradan ayrılma gibi bir sahiplenmekse az ötede yaşasınlar ama bahsettiğin sahiplenme insan sevdiğini sahiplenir, içselleştirir olumsuzluklardan korumaya çalışır gibiyse koluma girip öyle yaşasınlar.
Hos bir olay.. Sonucta hayatinda ki insani sahiplenirsin.. Tabi bu karsilikli ise.. Karsinda ki sana ben "malmıyım ne bana böyle seyler diyorsun diyorsa" Uzaklasmak lazim.. :/
bırının malı olmakla sahıplenmek ne alaka? ozaman evliler de mı mal oluyor nekadar sacma bır dusunce tarzı. sevgı beraberınde normal dozda bir sahıplenme getırmelidir tersine ga.. ile başlayan birsey denıyor
Nefret ediyorum. Sahiplenmek korumak kollamak sevmek bağrına basmaksa okey. Ama onun malıymışım gibi o ne derse öyle yapmam gerektiği fikrine katılmıyorum. Hatta bu durum miğdemi bulandırıyor.
Karşı çıktığımız sahiplenme eski devirdeki erkeklerin kadınları meta kendisine ait eşya olarak görmesi diğer türlü sevgili olarak benimseme farklı şey.
feministler öyle der malımıyım diye. malı değilde mal olabilirler ama. malı olsa paylaşır öyle değil mi eşya paylaşılan bişey sonuçta. insan sahilendiğinide kimseyle paylaşmaz. aradaki fark bu.
En İyi Cevaplar