İyi akşamlar. Çok yakın bir arkadaşımın (Kadın) doğum gününde yanında olamayacağım için bir hediye göndermek istedim. Çiçeklerden ziyade, bu çok hoşuma gitti. Siz bu hediyeyi beğenir miydiniz?

Bence normal bir arkadaş için çok tatlı bir hediye 😊 eleştirenler de garip. hediye gelmiş beğenmemek ne demek mutlu olur insan her türlü sana değer veriyorsa
Kız kardeşim gibi ya. Mutlu olmazsa kafasını kırarım, ne demek mutlu olmamak :D :D Teşekkür ederim ^^
çok güzel bir hediye bence. fakat kendisi çocuksu biri değilse ve böyle şeylerden hoşlanmıyorsa ayısız olanını al derim.
Teşekkürler =) Ayısız olan çok boş geliyor göze ya =/ Özellikle ayılı olanı istiyorum :)
Bence hiç güzel değil😂😂😂zayii olmasın bana yolla sen😇 insanlık ölmedi ya yan cebimize alabiliriz😇😇
Ahah abi sen beni öldürüyorsun :D :D
İsraf olmasın diye seyettim ben😂
Bilmem mi aslan abim, karşısın sen öyle şeylere :D :D
Teşekkür ederim 😇
Ben teşekkür ederim abi :)
Ohhaaa cino var lan hdhsjs bana biri bunu verse direk evlenirim hdjsjsj 😄
İşin güzel tarafı o ya :D Küçükken hunharca tükkettiğimiz şeyler yep :D Bir tek sulugöz göremedim, kadro tamam gibi onun dışında :D
Cevap
1Cevap
Bir kadınana alına bilecek hediye bu değil. 5 yaşındaki çocuğa hediye almıyosun. Beğenmedim ve aslada beğenmezdim.
Ben onu 5 yaşında çocuk gibi seviyorum zaten :D Kız kardeşim gibi bir şey. Sen ne tavsiye edersin?
Bilmiyorum bana bir koli abur cubur ve kıllı bir oyuncak gelseydi sinirlenirdim, Bunun yerine basit güzel kokan kır çiçeklerini tercih ederdim veya tek bir gül.
Tamam da o daha çok hoşlanılan kıza alınacak bir hediye =) Benim çocukluk arkadaşım bu kız. Çocukken hunharca yerdik bunlardan işte :D
Alakası yok bir kadına çicek almak senden hoşlanıyorum bak çicek aldım belirtiyorum değil, inceliktir
Aklımda bulundururum. Teşekkürler :)
Ayıcık olmasaymış iyiymiş ama zevk meselesi tabi belki çok seviyodur öyle seyleri
Ayıcıksız hali de vardı sanırım. Ama çok boş geliyor göze =/
Sen bunu bir çocuğa hediye et bir kadına hediye gondereceksen meyva sepeti gönderebilirsiniz çiçek şeklinde çikolata soslu
Yemez ki hiçbir şey :D 2 günde bozulur hepsi. Bunları en azından bir süre saklar ve böyle şeyleri sever :D
Çok güzelllll bencedeee eminim mutlu olur ince düşünülmüş :))
Umarım =) Herkes katılmasa da... Teşekkür ederim =)
Çok şeker bir hediye hatta fazlasıyla şeker ben olsam beğenirdim biraz geç oldu ama 🙂😁
çok basit ya gerçekten kızlar şaşırmış bu ne ya
Sen ne olmasını isterdin ki?
Bunu ben beğendiğim için sordum. Senin farklı zevklerin olabilir bir şey diyemem... Ama kullandığın kelimeler bana hakaret niteliğindedir. Daha dikkatli ol lütfen. Teşekkür ederim görüş için... İyi geceler.
Önemli değil, bilinçli söylemediğinin farkındayım zaten. Mesele yok... Her şey için teşekkürler tekrar.
nostaljı olmus lakin bilemedim
Problem ne?
Ayi cok tipsiz ama fark eder mi..
Ayısız hali de var. Ama o çok daha basit görünüyor =/
Çok cici, tabiki beğenir düşünmüş olman yeterli
=) Teşekkür ederim.
Güzel düşunceli bir davranis
Teşekkürler :)
yaaaaa kıskandım şu an çok güzel
Ahah doğum gününde sana da gönderirim tamam :P :D
4ündeydi 😓
Seneye o zaman ^^ :D
Daha guzel seyler var bu cocuklara daha uygun
Mesela?
Peki, göz önünde bulundururum =) Teşekkürler.
Gerçekten çok ince bir davranış.
Teşekkür ederim. Beğenir miydin yani?
Tamamdır, teşekkür ettim ^^
Cok güzel yaaaa Bende istiyorum 😭🌸
Ahah teşekkür ederim :D Allah sana da benim gibi kanka versin :P :D
Ahah bol şans :D :D
cok Tatli en cokta sepet mükemmel <3
Süper o zaman =) Dur bak bir de bu var " ciceksepeticomscdn.akamaized.net/.../...00-1-1.jpg " ama benim paylaştığım kadın için daha uygun sanki?
Bence de. Sevmezse bıçaklarız -_- :P :D
Yazık be =/ Bizim burada okunalı 1 saat oldu :) Tamam sustum.
Daha varmış =/ Ama o kadar da değil. Sık bakalım dişini ^^
:D Başarabilirsin şampiyon <3
bir yükseldin bakıyorum :D :D
De bakalım ^^
Kulak değil galiba o ya :D Sitede bu ayı tek de bulunuyor... Kulağı var onun :D
Yani öyle güzelliği mi bozuluyor? =(
ciceksepeticomscdn.akamaized.net/.../...b0ac55.jpg bak tek olanı da var onun... Ama çok boş gözüküyor böyle =/
Aynen. O yüzden kafamı karıştırma -_- :D :D
Vay efenim balondan kulak mı olurmuş da... Falanmış daaa :D Ne diyeceksin daha :D Bence de ayılı olan güzel <3
Ahah bir gün üstüne kürekle gelirler, bir daha hiçbir yere körükle gidemezsin :P :D :D
Tabi ki her zaman ^^ Bak sırf gücenme diye, üstüne kürekle gelirim demedim :D Yine gücendin valla helal sana -_-
Yok be ne mesajı :D Ağıza vurmalık inşaat küreği işte :D Ağzına kürekle vururum derler ya, öyle :D
Ama ben kendimi kast etmedim bak gücenme diye, millet yapar dedim :D Bugün iyi değilim ben... Hala mesaj bekliyorum -_- Erken geldim, gidiyorum huh :D
Aynen. Biraz daha dolanıp geleyim ben :D :D Görüşürüz ^^
Çok güzel
Teşekkürler =)
ama çok güzel ya :)
Teşekkür ederim ^^
bebekçe
Bunların hepsi bizim çocukluğumuzda hunharca tükettiğimiz şeyler zaten. Amacı o...
Peki. Teşekkürler yine de ;)
Yaa çok güzelll
İyi o zaman ^^ Teşekkürler.
Yaa çok tatlı 😍
Teşekkür ederim :)
Ahah adres ver :D :D
Anlaştık, benimki de Temmuz sonunda... Hatırlatırım -_- :D
31 işte son gün :)
Ben de öyle. Bunun nedeninin bizim doğum günlerimizin hep tatile denk geliyor olması bence :D Benimki öyle en azından... Seninki de o yüzden olabilir bence =)
Ahah :D Ben bir şey diyemiyorum... Erkekliğe laf söyletmeyecez ya =/ Evdekiler bile pasta kesmiyor kaç yıldır... Ne gerek var öyle şeylere falan diyorum, ciddiye alıyorlar -_-
Tabi ki de -_- Anlamıyorlar, ben de bir şey diyemiyorum :D
Yok ya ne gerek var :D Neyse bana müsade... Her şey için teşekkür ederim. (Saati de göz önüne alınca) 3 gün sonra görüşürüz =)
Ahah unutursam, nerede bulacağını biliyorsun ^^
:D :D Tamam mesaj alındı... İyi geceler ^^
Çok tatlıııı
Teşekkür ederim ^^
Coook guzeeel🙄😍
Teşekkür ederim ^^
Güzel
Teşekkür ederim =)
Güzelmiş :)
Teşekkürler =)
Rica :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?