Amcam sapık ve psikolojik rahatsızlığı var gibi korkuyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar benim bir amcam bir halam var. Babam en büyükleri sonra amcam geliyor. Babam ve halam kendilerini çok iyi geliştirmişler. İkisinin de eğitim seviyesi iyi. Halam da evli sadece amcam bekar. Bize uzak oturuyorlardı ben 15 yaşıma bastığımda whatsappta amcamla konuşmaya başladık insanın amcası sonuçta. normal gündemden komik şeylerden telefonlar hakkında konuşuyorduk. 17 yaşıma falan geldim bana, sana bişey atıcam ama kimseye söyleme dedi tamam dedim bende saf gibi. sonra boxerını çıkarmamış halde aynadan çektiği fotoğrafı attı. Ben anlamıştım kötü bişey atacağını ekran parlaklığını kısmıştım hemen. Az çok ne olduğunu gördüğümde sildim hemen. 1 yıl geçti 18 oldum kar yağmıştı babam bize gelirken onu da getirdi. Annem babama kızmıştı mutfakta niye haber vermiyorsun hazırlık yapardık demişti babam da demişti ki "İstemeid haber vermemi sürpriz yapalım dedi" demişti. Neyse bizim okul tatildi kar çok olduğu için ama annem ve babam da işe gidicekti. Amcam da bizde kaldı her gün işine erkenden giden amcam annemlere ben 10 gibi çıkarım demiş. Annem de beni uykudan uyandırdı böyle şeylere çok dikkat eder "Bekar adam amcan da olsa güvenme kapını kilitle ben seni aradığımda da sesli konuş benimle uyanınca salona gidersin" dedi. Neyse kahvaltı hazırladım amcamla ikimize bana zorla özel bölgesine boru takmış onu izlettirdi amca istemiyorum diyorum ya nolcak komik yani hem bizim aramız iyi başkasıyla konuşmuyorum senden başka dedi. Benim yüzüm bembeyaz oldu sonra gitti. Halamlarla aynı evde kalıyor babaannemler iki katlı ev. Amcam da orda bugün halama kalmaya gidicez ısrar etti halam ben korkuyorum, başkası varken bişey yapmıyor da odasına çağırıyor böyle saçma sapan şeyler gösteriyor ben ne yapacağım yardım edin babama söylesem mahveder amcamı valla
Amcam sapık ve psikolojik rahatsızlığı var gibi korkuyorum ne yapacağım?