Diğer Kadınlar mı daha çok güler? Yoksa Erkekler mi? KendiniArayanGenç Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklıma geldi araştırdım ama bu konu hakkında pek bişeyler bulamadım, Size sormak istedim. :) Nacizane fikrim Kadınlar, onlar biraz daha güleçler. Erkekler biraz daha Ciddiyet abidesi. Kadınlar mı daha çok güler? Yoksa Erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gpedit Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Erkekler olaylara daha çok realist bakıyor ve bu yüzden gülme oranı daha az ancak kadınlar daha duygusal yaklaştığı için gülme/ağlama oranı, erkeklere göre daha yüksek. 1 0 Yorumla
sergenergunn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl aslında yüzümüz yalandan güler ama içimizde ne fırtınal ne hayall kırıklığı yatıyor işte bundan sonra yük.. 1 0 Yorumla
Gıcık_Şirin Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 41% +1 yıl kadınlar daha çok güler ama sahte veya anlam yüklüdür çoğunlukla gülüşleri, biz daha az ama daha içten güleriz, gülüşlerimiz gerçektir... 1 0 Yorumla
TrolunBabasi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl kadinlar cok guler zaten gulmek de yskisir onlara hep gulsunler 1 0 Yorumla
Olcay488 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. kişiliğe bağlıdır ya da kafanın güzel olmasına :) 1 0 Yorumla
Yağmur_Yüreklimm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl kadinlar tabi 😃 1 10 Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Bencede :) De sen nye uyumadın yine, Sana bir gece bekçiliği filanmı ayarlasak acaba :) " Yorumla Yağmur_Yüreklimm +1 yıl uyku tutmuyo😂 tlfonla oynamaya izin verilecek bir iş olsun ama😝 Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl . d cadıı Yorumla Yağmur_Yüreklimm +1 yıl bana diyene bak işin gucun okulun yok mu senin😂😝 Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Okumuyorum ben. d Açıktan okuorm işimde var sıkntı yok. d Yorumla Yağmur_Yüreklimm +1 yıl benim de isim yox. aksama kadar yatiş😂 Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Aynn 😂 Şu an yatagıma geçtm uyicm az sonra Yorumla Yağmur_Yüreklimm +1 yıl tamam iyi uykular😂 Yorumla KendiniArayanGenç +1 yıl Saol dostum, iyi nöbetler 😂 Yorumla Yağmur_Yüreklimm +1 yıl sağolasin😂 Yorumla
GüçlüShrin Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. kadinlar tabiki 😅 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar