Şimdi diyorlar ki cilt kanserlerinde güneş koruyucu kimyasalların etkisi olabilirmiş... Bu durumda siz olsanız o gittiğiniz sosyetik plajda ambalajını bile değiştirmeye gerek görmediğiniz halis zeytinyağıyla mı güneşlenirsiniz yoksa diğer pahalı güneş yağlarıyla mı? Bütün kimyasallara şüphe duyan ben artık şampuan, parfüm.. v. s. gibi ürünleri bile artık kullanmazken bu durumda tercihimi yağsız güneşlenme ya da z. yağından yana kullanırım.. Ya siz?
Doğallıktan yanayım. Tabii ki zeytin yağı
Milleti kendime güldürecek değilim sosyetenin içinde.. Şaka mısın sen? Tabii ki güneş yağı
Ameleyim yağa gerek yok. her türlü güneş altında bronzlaşırım yağsız da..
Bunları beğenmedim. Başka bişey yazacağım görüş olarak..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyetenin gittiği lüks plajda zeytinyağıyla bronzlaşmak... ?
Bronzlaşmak için havuç fındık yağı tarzı bir karışım yaptırıyorum aktarda ve fısfıslı şişelere koyuyorum. Yani neden elalem gülsün, herhalde teneke zeytinyağıyla gidilmez :D
Ya ne yapacaksın sosyeteyi sağlıgını ön planda tut. Sanki insanlar sana bakıp zeytinyağı getirmiş falan diye laf edecekler. hem marjinal durabilir zeytinyağı falan :D
Zeytinyağı şunu yapar bu olur tüylendirir falan diyenlere bakma cilde göre farklılık gösterir sen sür gör ne oldugunu ayağını denk alırsın bir şey olursa :D
Aslında uygun bir doğal karışımı denemek isterim bu konuda.. Bir üye yapıyormuş zaten havuç ve fındık yağıyla. Kimyasallardan daha sağlıklı olacağına inanıyorum zaten.
Yurt dışında ittiğim kaliteli bir tavuk restoranında baktım herkes tavuğu yemek için çatal bıçakla mücadele ediyor.. Ben de denedim ve tavuğu yemek hem zor hem de yarısı tabakta kalacak. Aldım elime tavuğu bir güzel yemeye başladım. kafamı kaldırdığımda millet benden görmüş olacak ki herkes bırakmış çatal bıçağı elle bir güzel yiyiyor.. Yani ben doğru bildiğim yolda pek te tınlamam. Aksine bu orijinal durumu gözlerine sokmaktan da keyif alırım :)
ben çocukken bunu kullanan çok vardı.. Hatta ayçiçek yağını bile.. ben denemedim henüz. Ama internetten bu şekilde doğal bir karışım tarifi alıp deneyebilirim bu yaz.
En İyi Cevaplar