Çevremdeki insanlar her ne kadar güzel olduğumu soyleselerde ben kendimi hiç beğenmiyorum. Mesela cevremdekilere hiç sormadan kendileri diyorlar guzelsin diye. Peki ama neden kendimi beğenmiyorum bir türlü. Bu duruma uzulmeye basladim. Kendimi ne kadar guzellestirmeye calissamda yeterli gelmiyor hiç. Ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
+1 yılÇok afadersin ama salaklık var galiba biraz sende özür dileyerek söylüyorum bu lafımı çünkü bir insanın kendini çevresindekiler çirkinsin dese bile beğenmesi lazım ben kendimi çok beğeniyorum seviyorum kafandaki vucudunla ilgili tüm tabuları sil küçükken biri belki sana fiziğinle veya yüzünle ilgili bir şey söyledi ve bu kişi senin değer verdiğin bir kişiydi ve sen içerledin ve çirkin olduğunu düşünmeye başladın bunun gibi travmatik durumlar varsa eğer yazarsan daha çok yardımcı olabilirim ama yok diyosanda kafandaki kendinle ilgili tüm düşünceleri sil duşamı giriyosun mesela geç aynanın karşısına kendine sarıl omuzlarını öp çok güzelim de vücüdüm harika de içinden gelerek yap bunu bir zaman sonra alışırsın çevrendekiler sana çirkinsin deseler bile takmazsın onları ne yazdım he :D
310 Yorumla
Soran+1 yılTravmatik durum oldu evet
Soran+1 yılBu arada o yasadigin kafayı bende istiyorum manyak ya 😂😂
- +1 yıl
:D ama ciddiyim yani son 2 3 senedir kimseye kendime bağlanabildiğim kadar çok bağlanamadım nedensizce kendimi çok seviyorum bu bence kötü bir şey değil istediğin zaman benim kafamı yaşaman içi destekde bulunabilirim ve travmatik durumu anlatmak istermisin yardımcı olabilecekmiyim bir bakayım burdan anlatmak istemezsen özelden de dinlerim
Soran+1 yılBirilerine asık olamama durumu bendedevar
- +1 yıl
Bunu kendim mi istemiyorum ? yoksa gerçekten mi olamıyorum? diye sordunmu kendine hiç
Soran+1 yılKüçükken bir çocuğa asik olmuştum orta okul yıllarında. Çocuk sevdiğimi ogrenince alay etmişti. Yani o zamanlarda ergenlik donemleri hassas dönemler. Benide etkiledi bayaa. O ara arkadaşlarımda çok disliyodu beni. Eskiden dislanan bir cocuktum hemde aşırı. Sessizligim yüzünden. Gerçi halen sessizim ama öyle çok değil. Bu yaşadığım olaylar bende etki bıraktı ve özgüvenim sonsuza kadar toparlanamadi
- +1 yıl
lütfen özelden yazabilirmisin acaba bu konu hakkında konuşmak istiyorum çünkü sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
Soran+1 yılKendimi engelliyorum aslında bilinç altım yapiyo. Çünkü benim sevdigim kişiler bana bakmiyo bende kendimi üzmemek adina böyle bir yontem geliştiriyorum. Zaten hoşlandığım kisilerde yanlış kisiler olunca iyide oluyo aslında
- +1 yıl
Allah aşkına özelden mesaj at yav yardımcı olmak istiyorum şu an sana
Soran+1 yılTakip edeyim sen yazarsin bana
En İyi Cevaplar
Kendini beğenmiyorsan güzel değilsindir kanka emin ol. Çevrendekiler seni sevdiği seni tanıdığı için gözlerine güzel geliyordur aynaya baktığında kendini sevip yakışıklı cocuğum beeh :) Veya güzel kızım be :D diyemiyorsan sıkıntı cidden
08 Yorumla
Soran+1 yılTanimayan insanlar hep diyor güzel kizsin filan
Soran+1 yılAhaha yok yok korktum şimdi 😂😂😂
Soran+1 yılKötü yorum yaparsin iyice guvenim gitmesin sonra😂
Soran+1 yılYok anam ben almiyim 😂😂😂😂😂😂 benim için çöküntü olur valla bak zaten umutsuz biriyim
+1 yılOdak noktanı değiştir, dış güzelliğinle bu kadar ilgilenme, çevrede olup bitenlerle ilgilen, bir hobi edin, sen heyecanlandıracak bişey bul ne bilim hayat sadece bedeninle ilgili değil ve herkes güzel olacak diye bişey yok ama eksik ararsan herkeste var
10 Yorumla
+1 yılgit şu eli ayağı parmakları vücudun her hangi bir yeri olmayan insanlara bak bin kere sukredersin elim ayağım sağlam diye neyin güzelliğindesin tek derdin omu
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
güzel olduğunu sana yaşatacak bir insan bul kendine
174 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri yok
Soran+1 yılBenim dusuncemi kimse bilemezki benimle konuşmadan etmeden zaten
Soran+1 yılBeni seven olsaydi gelip mutlaka soyleyen bir kişi olurdu. Beni seven biri yok kendimi kandiramam
Soran+1 yılBenim de boyum kisa evet. Uzun olsam daha iyi olurdu diye düşündüğüm zaman oluyo ama yapcak bişey yok. Ben artık kisiligimi yansıtmaya karar verdim onu ön plana cikaricam
Soran+1 yılKendime guvenemiyorum. Güzellik önemli şey yani erkekler önem veriyor
Soran+1 yılOzelden atamam. Ikimizde 1 x periz
Soran+1 yılBeni sevecek biri olsa karar verir ama yokki 😂
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl1 x per olunca öyle maalesef
Soran+1 yılKoydum resmimi. Renkli gözlü kiz benim
Soran+1 yılBurnumu beğenmiyorum uzun biraz. Sonra göz yapım çok sert keşke biraz suratim yumuşak surat olsaydi
Soran+1 yılUzun derken çok değil azcik sinirda yani
Soran+1 yılKüçükken annem bayaa atiyodu dayak
Soran+1 yılNiye be😂
Soran+1 yılDoğru diyosun ama dayak yesem kendime gelirim belki 😂
Soran+1 yılNiye benim yuzumdenmis ki 😂😂😂 ya mesela benim huyum şöyle baska guzel bir kiz gordugum zaman genelde kendimi begenmem. Hani o gordugum kızı asla kiskanmam ama bu seferde kendimi begenmem
Soran+1 yılYani o bana bağlı biraz. Ya ama bunun başka bir nedeni daha var. Beni beğenen hiç kimse olmadi bu zamana kadar ondan takinti yaptım kendi kendime acaba cirkin kizmiyim ondan mi olmuyo sevgilim diye. Genelde dış görünüş le ilgisi vardir ya
Soran+1 yılRusya ne alaka 😂😂😂😂 İstanbul da oturuyorum
Soran+1 yıl😂😂 şansım yok anam benim şansım. Zaten kendimi bildim bileli kimseler bakmazz bana 😂😂😂😂
Soran+1 yılCidden bana rastlayan da kendini kötü hissediyomudur 😂😂😂
Soran+1 yılUniversite okuyorum ama sen gordun galiba tek. Demekki benim başka bir sorunum var. Enerji problemi galiba. Kendimi begendiremiyorum. ya da kismetim hiç açık değil kapali
Soran+1 yılHiç yakışıklı biri yok hepsi normal kişiler. Devlette okuyorum zaten
Soran+1 yılErkekler anca bana bakar öyle ilerisini yapmazlar. Bakmakla yetinirler. Demekki sevilecek kadar guzel kiz degilim
Soran+1 yılHayır onlar cidden normal erkekler. Kivanc tatlitug gibi erkek yok. Hani öyle dedin ya
Soran+1 yılBöyle uzun böyle yakışıklı yok. Oda var sa bile çok az kişi
Soran+1 yıl😊😊😊. Uzun boylulara gozumu dikmem tabiki. Onlara göre iyi olmadigimi tabiki kabul ediyorum yani
Soran+1 yılIyi geceler😊😊
Soran+1 yılEn sevdigim yerim gözlerim zaten 😂
Soran+1 yılTesekkur ederim çok kibar ve iyi birisin 😊
Soran+1 yıl😊😊 ama az kalsin dayak yiyodum senden ucuz atlattik😂😂
Soran+1 yılAnkara yi biliyorum ya çok kötü oranın yolları. Ben ailemle erzurum dan ıstanbul a geri donuyoduk arabamizla. Ya Ankara bizi verem kanser etmişti. Ya git git bitmiyor yolll😂😂😂😂 çok kötüydü ya halen aklimda bak. Bir ankaradan istambula gelememistik. 4 saat var arada halbuki ama kaç saatt eve gidemedik.
Soran+1 yılYa düşünsene erzurumdan ıstanbul istikametine giderken diğer sehirler bizi hic zorlamadi😂 ama ne zamazaman Ankara'ya geldik oradan cikamamistik. Arabada herkesin uykusu gelmişti valla zombiye donmustuk o vakit 😂
Diğer konusunda 980 cevap paylaştı. bendede aynı şey var çözüm bulursan banada yardımcı ol :D
24 Yorumla
Soran+1 yılYok yok çözüm bulamıyorum ne yapsam yok yani olmuyo 😂😂 estetik yapsam Oyle de begenmem
Soran+1 yılYa bana tanimayan insanlarda der guzelsin filan. Ama inanmam yani
+1 yılKimse kendini begenmez. yani begeniyorum diyende. aklindan farkli geciyodur. Ama gecici oldugunu fark edince bunun bir anlami kalmiyo. yni guzel olmak pekte onemli sayilmaz. Tavsiyem şu: kiyafetine makyajina hareketlerine imaj kat. Bu bir cita yukselticektir
10 YorumlaÇıtanı yüksek tutmazsan kendini güzel görürsün))) kendini kiminle kıyasladığına bağlı bu yani))
16 Yorumla
Soran+1 yılYoo aslında yalnizkende kendimi begenmem. Çünkü param olmadigi için bu boyle. Kendim e biseyler alamıyorum ailemin durumu yok. Bu beni uzuyor mesela
Soran+1 yılBirde hiç sevgilim olmadi ondan böyle hissediyorum
Soran+1 yılTakip edeyim seni
bende kendimi beğenmiyorum sinir kluyorum ama fakir olmak insanı beğenmeye zorluyor
13 Yorumla
Soran+1 yılBende fakirim valla 😂😂 öyle öyle evet param yok pulum yok sinir oluyorum. En kısa zamanda ise girmeyi düşünüyorum. Artık dayanamıyorum insanın kendine istediği şeyi alamaması kötü
+1 yılbu genel bir sorun aslında ülkede çoğu insan kendini beğenmez
10 Yorumla
+1 yılNankörsün şükret begenmiyorum dedikce Allah bir dert verir bir yerinde kalıcı r hasar olur eski halini özlersin
10 YorumlaMükemmelliyetçi birisin büyük ihtimalle benim gibi
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru mükemmeliyetçiyim. Bu huyumdan bir vazgeçemedim
Soran+1 yılAynen evet
Soran+1 yılAynen yaa. Keske şöyle bir rahat olsam kendime guvensem diyorum ama nerede
Soran+1 yılKuruntulu biriyim evet 😕😕
+1 yılMükemmelliyetçi misin
111 Yorumla
Soran+1 yılGuzellik konusunda takintiliyim evet 😂
- +1 yıl
Çok klasik birisin o zaman hiçbir marjinalliğin yok 👎
Soran+1 yılAyyy kimsin ki sen böyle diyosun. Seni ciddiye alacagimi sanma
- +1 yıl
Umurumda mı 😛
Soran+1 yılMarjinal olmak isteyeyn yok.
- +1 yıl
Klasik olmak klişe olmak isteyen sensin marjinallik demek orjinallik demektir
Soran+1 yılYa kardesim orjinal olmak zorundamiyiz bir git ya. takintiliyim dedim diye şu dediğin laflara bak
Soran+1 yılSana göre klasik bana göre değil bitmistir yani
- +1 yıl
Güzellik takıntısı olan kız kız felan değildir. Bu konuda rahat olan kız nirvanadır net
Soran+1 yıl? Sende erkek degilsin o zaman
- +1 yıl
Ben adam madam değilim zaten yavşağın tekiyim 😛
+1 yıldış güzellik okadar da önemli değil haline şükrediyor olmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim özgüvenin ne durumda?
128 Yorumla
Soran+1 yılSıfır. Durumum kötü valla
- +1 yıl
Benimde çok kötü 19 yaşındayım sosyal fobi yüzünden hiç bir şey yapamıyorum sosyal hayatım yok içime kapanık bir insanım
Soran+1 yılBend e içine kapanigim ama öyle korkularim yok fobi gibi. 3 4 tane arkadaşım var onlar yetiyor gerçi
- +1 yıl
Benim hiç yok desem inanırmısın 😀
Soran+1 yılBenimde sosyal hayat yok çünkü anne babam aşırı baskıcı ve korumacı dışarı çıkamıyorum
- +1 yıl
Benim ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen hiç bir şey yapamıyorum kendimden dolayı baskıcı değiller sorun kendimde
Soran+1 yılUniversite okuyorum ben ondan dolayi var. Bird e liseden iki üç tane arkadaş daha var
- +1 yıl
Istanbul'damı oturuyorsun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bende çok kalabalık yaşanmaz burda 15 - 20 milyon nüfusu var
- +1 yıl
Hangi ilçede oturuyorsun ben leventte oturuyorum
Soran+1 yılBende kadikoy de
- +1 yıl
Sevgilin yok heralde bu yüzden
Soran+1 yılEvet yok hiç olmadii
- +1 yıl
Benimde hiç olmadı aslında tip olarak iyiyim boyum 1.75 civarında ama yok işte sevgilim yaşın kaç?
Soran+1 yılYaşım 20 😂
- +1 yıl
Ben 19 yaşındayım 😀 liseyi bitirdikten sonra üniversiteye gitmek istemedim kendi iş yerlerimiz var
- +1 yıl
Bayramda ne yapıcan İstanbul'damısın?
Soran+1 yılOrası belli değil. Yurt dışına gitmeyi düşünü yorum isvece teyzemin yanına. Birde yazin üniversite staji yapicam
- +1 yıl
Stockholm güzel bir şehir 😀
Soran+1 yılBiliyorum gittim daha önce 😊
- +1 yıl
Ben gitmedim ama gitmek isterim isveçe norveçe 😀 bayramdamı gidiceksin isveçe
Soran+1 yılBilmiyorum belli değil valla 😊😊
- +1 yıl
Gitmezsen ne yapıcaksın istanbulda?
Soran+1 yılUniversite staji var 40 gün. Evde durucam ne yapicam
- +1 yıl
Xper seviyen kaç mesaj atabilirmisin
Soran+1 yılAtamam maalesef. Benimde 1 x per
- +1 yıl
Buradan konuşalım o zaman canım sıkılıyor 😀
+1 yılTakma sen kendinle barışık olmaaya bak
10 Yorumla
+1 yılpskolojik tedavi gormen lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl bendende o kadar
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicaz bu duruma ya 😂😂😂 valla kafayi yedim ne yapsam yeterli gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılOrami burami begenmiyorum bir yerimle barışsam diger yerimle küsüyorum bir kendimle barisamadim ben yaa 😂 dunyanin en berbat rezil insani benim sanki ama banada guzelsin diyorlar 😂
Soran+1 yılAynen ya bir yerimle barissam diğer yerimle kusuyorum😂
+1 yılCirkin oldugunu kabullenmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyon assdddggg 😂
- +1 yıl
😂😂😂 yoksa kafayi yersin ben 18 yasinda atlatmistim bu durumu
Soran+1 yılAhahaha 😂😂
+1 yılBende beğenmiyorum 😣
01 Yorumla
Soran+1 yıl😖😖😟😢
+1 yılBoşver beğenincede kendini beğenmiş oluyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya atsaydin puan verebilirdik.
07 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılSoru acmandaki amaç ne o zaman?
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılPeki şikayet ettim görüşünü ks yle halledersin sen
Soran+1 yılPsikopatmisin. Iyimisin bir defol git ya
Cevap sahibi+1 yılTamam özür dilerim ✋
Cevap sahibi+1 yılYardım etmeye çalışıyoruz ettiğin lafa bak.
+1 yılbegen begen
20 Yorumla
+1 yılakışına bırak hayatı
00 Yorumla
+1 yılTipini değiştir
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi