Napcam? ? ? 😢?

Benim bir üvey kardeşim var kardes oldugumuzu bilmiyodum tanismamiz 1 yıl önce oldu kendisi babadan bir anneden ayrı babama çok benziyor çok yakışıklı fazla yakışıklı aşık olmamak elde değil bu uçkuruna düşkün sapık bir çocuk ama anlamadığım bişey var sun gece Biz bununla aynı clupteydik sevgilim bana vurdu o kavga etmemzi izleyip gülüyodu sonra geldi çocuğa kafa attı dövdü bana da yürü arabaya dedi sanane ya dedim kızım bak yürü dedi gelmiyorum dedim kolumdan tuttu öne bindirdi korktum eteğim çok açıktı sanki böyle şey olur gibi oldu bacaklarıma baktı ve benim arkadaşımla beraber oldu arkadaşım dedi ki çok düşkün şeye dedi dikkat et bh sapık dedi dün hiçbişey yapmadan eve bıraktı beni ama anlıyorum ben ben eğer vermek istesem tamam der dün dibime girerek konuştu baya baya böyle dudak dudaga geldik şeytan dedi ki yapış dudagindan öp dedi resmen zor tuttum kendimi ben ondan hoşlanıyorum elimde değil gerçekten çok yakışıklı best modele katilsa 1 ci çıkacak nerdeyse kainat güzeli seçilir zengin de zaten bende dibime girerek konuştu diye şeyine dirsegimle vurdum lan napiyosun dedi sende dibime girerek konuşma dedim tekrar sokuldu konuştu bak kızım benim olduğum ortama gelme okey dedi bende baktım gözlerinin içine dudagimiz birbirine ha deydi ha değecek resmen masus yapıyo biliyo hoslandigim canımdan can gidiyo o derece sonra gülerek kapıyı açtı indim bende ya birlikte olsam? dayanamıyorum o 19 yaşında benden 2 yaş büyük
Napcam? ? ? 😢?