Merhabalar. Yaklaşık 6 aydır kızımın başında bit ve sirke var. Ne yaparsak yapalım geçiremedik. Defalarca bit ilacı kullandık. Saçlarını boyattık. Denemediğimiz şey kalmadı. Lütfen yardım edin.
Cevabın nedir?
Vazelin İle Bit Temizleme
Malzemeler:
- vazelin
- bebe yağı
Uygulama:
Baş bölgesine vazelin uyguladıktan sonra kafanıza bone takın. 1 gece boyunca saçınızda kalsın. Ertesi gün saça bebe yağı sürün ve bit tarağı ile saçlarınızı tarayın. Son olarak da saçlarınızı şampuanlayın ve iyice yıkayın.13 Yorumla
Gizli SoranÇok teşekkür edeirm
En İyi Cevaplar
+1 yılvp 25 mi ne zirai zehir. saçına sur başına bone geçir kız dokunamasın saçına başında bekle çok etkili ilaç. yarım saat bir saat bekle saçını bir güzel yika yikarken kuafordeki kadinlar gibi yika yüzüne gelmesin sacindan aksin lavaboya.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaz yağı benzinliklerde bulabilirsin kesin cozum acitiyo sac diplerini ama bitiriyo bitin kokunu esine söyle alsin bir de omzunda kestir oyle kullan cok uzunsa zaten baş edemessin bir de artik bit tokadi taksin ne me lazim
21 Yorumla- +1 yıl
Bir şey soracağım, bunu yaptıktan sonra saçında hala sirkeler var mıydı, ve varsa ölü muydu?
Bit sampuani ve tea tree yagi... ve her gun taramak... bitler cikana kadar... bundan sonra da 10 damla teatree yagini normal sampuanina kat... bitler bu kokuya dayanamadiklari icin bidaha bulasmaz... bol sans diliyorum.
04 Yorumla
Gizli SoranDua et :) teşekkür edeirm
Gizli SoranÇok teşekkür ederim , moral oldu çok çok teşekkür edeirm yine , dua et lütfrn bana
- +1 yıl
Ben 15 yaşındayım ve yaklaşık 1 aydır bit var saçımda ama ne yaptıysam geçmiyo yumurtası gitmediği için sürekli olarak bit çıkıyo tea tree yağı işe yarıycakmı gerçekten bu bitler yüzünden bir yere gidemiyorum tam çözümümü gerçekten ve o tea tree yağını nerden alabilirim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
26Cevap
Küçükken çok olurdu bende okuldan dolayı. Annem bit olmasa bile hep şampuanıyla yıkar şapını takardı yani harbiden temiz saça bulaşıyo. Ona rağmen bulaştı. Hep saçımı önce küt şeklinde keserdi sonra bit şampuanıyla yıkar çok çok taradı tarağıyla geçerdi. Ama halada geçmezse kazıt derim.
03 Yorumla
Gizli SoranSaçlarım çok uzun , nasıl kıyarda keserim
Gizli SoranAma deriye yakın kısımlarında yasımıyorlar mıı
Benim basima cok geliyor Kaynar suda yika gitsin istiyorsanda eczaneden bitleri oldurmek icin sampuan var alirken telefonla konusur gibi yap yinemi bitkenmis falan diye ben oyle yapiyorum
348 Yorumlahahaha :D
başına niye çok geliyo araştırdın mı
tuhaf
ama tuhaf dermatoloğa gittin mi? adam gibi duş al sen de
Gizli SoranAllaha havale ediyorum
Gizli SoranNe kadarda ergen biri
aynen soran :D
he he tamam :D
Gizli Soranneyse yarın Ayağın taşa çarparsa allahhhh dersin
Gizli SoranHe heee hadi paşam ikile çöplüğe
bu insanların bazıları sonradan ateistliğe özeniyolar ama değiller :D çok tanıdığım var böyle
Gizli Soran@Karpuzsuzcekirdek aynen ya valla hrpsi öyleler , bak tahmın edeyim kesin odtüğğ :D
he ya :D tanıdığım ateistim doydu oruç tutuyodu :D ateistliği üstünlük sanıyolar
@Karpuzsuzcekirdek hayr ateistligi ustunluk sanmiyorum sadece tanri ve ahiret kavrami olsun yaratici komplosu olsun inanmiyorum benim gorusum kendini yaratan tek varlik insandir ayrica benim gorusum dinler sacmadi insanlar acizlikten bir yaraticiya inanmak istemistir. Insan kendini helistirmek istiyor ise dinlerden kurtulmalidir eger dunyada dinler olmasa ise cogu cikar tartismasi olmayacakti
hadi hadi internette bikaç yorum bulmuş ateistler nasıl düşünür diye bakmış gelmiş satıyo burda :D
Gizli Soran@Karpuzsuzcekirdek valla bendne çok yaşacaksın allah nasip ederse :) bende kopya yapıştır yapmıştır diyecektim :Ddd
işte yani :D :D
Gizli SoranBaksana allahın var oldugunu , bizi yaradan birisinin oldugunu söylemem anlatmam gerek , ama iyi bir konuşamcı değilim yanlıs ifade eder senı iyice soğutmak istemiyorum , allah sana hidyaet versin , doğru yolu bulursun bir an önce ,, hidayet sonrası hacamat yaptır bu dediğimi unutma
ben de atesit değilim Allah'a inanıyorum da bazen diyorum Allah nerden yaratıldı. internette hep şey örenk var bir şirketin müdürü bir üstü en üstü falan en üstü kim koydu diyemiyoruz falan da yani Allah nerden var da inanıyoruz merak ediyorum bazen
ya yok demiyorum var ama aslında kanıt yok
Gizli SoranBen cemaat okullarından mezunum ve oradakı anlatılanları keşke size aktara bilsem , ama sırf bununlada değil biraz anlatılanlarla gissiyatını birleştirmen gerke bence , bende boşluğa düşmüştüm baya kötüydüm sonra hacamatla tanıstım ve hayatım çok olunlu yönde gelişti
böyle öğretildi
ben müslümanım ama bu din konusu baya karmaşık
her denilen değil. biz nasıl yaratıldık madem?
Gizli Soran@Nurgnd ailen biliyor mu kararını , merak ettim sadece
dağ değil de dünya? uzay? diğer gezegenler? samanyolu?
duydum da bilmiyorum
iyi de film çıktı
+1 yılBanada olmuştu ben temizledim kendim ama biyerde okumuştum çamaşır deterjanıyla yıkadım sabırım etksiide oldu ama yıpratıyor saçı biraz
14 Yorumla
Gizli SoranŞaka mısın? Nasıl çamarşır suyu gözüne kaçmadımı yıkarken
Ya toz deterjan var ya onunla
Gizli SoranŞu bildiğimiz beyaz ama aralarında tenkler olan gitsiler için olan mıı :?
Evet bende şaşırmıştım 😂
+1 yıleczanede bit şampuanları var. annem ben küçükken tarağın her bölmesine ip geçirip sürekli taramıştı.1 hafta sonra geçti bu şekilde
03 Yorumla
Gizli SoranTeşekkür edeirm
rica ederim saçlarını kestır diyenler olmuş , sakın yapma böyle bir sey. benim saçlarım çok ve gürdür , sadece tarayarak geçmişti. kıyma güzelim saçlara. geçmiş olsun :)
Gizli SoranÇok tşekkür edrrim moralim düzeldi azda olsa :)
+1 yılsabunla iyice köpürtüp 1 dakika bekletip yıka ve bitler ölür
17 Yorumla
Gizli SoranDalga mı gerçek mi
gerç
ek
Gizli SoranSabunun markası ne
hacı şakir zeytin yağı
Gizli SoranDirekt hacı şakir olsa olur mu peki
olur
Gizli SoranÇok teşekkür ederim
bence kazıtın en iyisi o yası küçükse bandana ile falan kapatırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman allahım nasıl yaşıyosun onlarla 😱 Küçükken banada geçmişti annem sinek ilacı sıkmıştı bir bölgeye o bölge beyazladı artık beyaz şaç çıkıyor sakın sinek ilacı felan sıkma 😐
06 Yorumla
Gizli SoranCiddi misin :/ çok teşekkür ederim uyarın için
Cevap sahibiVall adalga felan geçmiyorum allah sabır versin valla zor iş kızsın birde 😐
Gizli SoranSaçlarım çok uzun , inşallah onlara müdahele etmeden halolur , dua et benım için :)
Cevap sahibiDua edicem çünkü gerçekten çok zor 😐
Gizli SoranTelsardan teşekkür ederim
Cevap sahibiNe demek ne yaptım elimden bir şey gelse 😔
+1 yılgazla yıka. kardeşim küçükken okulda falan bitlenirdi annem gazla saçını yıkardı hepsi ölürdü...
22 Yorumla
Gizli SoranGaz ne ne gazı dalgamı
iyi kafana göre takıl sen...
Gizli Üye(36-45)+1 yılilacını bilmem de şu yöntemi deneyebilirsin, kendine bir tane peruk al bütün kafanı kazıt saçların uzayana kadar peruk kullan, askerde bitlenen askerler hep kafalarını kazıtırlar
00 Yorumla
+1 yılantibit etkilidir, saçında bekletiyorsun biraz sonr yıkarken bit tarakları var ince onla tara, sonra yine bekletip yıka
20 Yorumla
+1 yılSaçlarını mutlaka küt kestir, şampuanını al sık sık tara yıka iyice, sirkenin ayıklatabileceğin biri varsa temizler geçmiş olsun
04 Yorumla
Gizli SoranSaçlarım çok uzun , nasıl kıyıp kestireyim , uzunken işe yaramaz mı
Maalesef kestirmelisin saçına yapışıp kalırlar
Gizli SoranAğlamamak için zor tutuyorum
Ağlayacak bir şey yok ki uzar sonuçta hem saçlarının kıymetini daha çok anlarsın 😊
+1 yılcanim onu kizinin kafasindan temizle ilk oncee tek tekde olsa bunu yap sonra bit sampuani var onunla yika Salyarka diyoruzda biz sizde ne onu bilmiyom.. onunda kafasin masaj etsen bir sey kalmaz
00 Yorumlacarsafini yagaini degistirin ve hergun kafayi yikasin ikigune birde dus ldirin gecer Allahin izniyle
00 Yorumla
+1 yılGecen kardeşin için konu acmamismiydin? o siz değilseniz konuyi arastirin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin çirkinsindir güzel kızlarda olmaz böyle şeyler
01 Yorumla
Gizli SoranDalganı git başka yerde yap
eczaneden antibit şampuanı al
11 Yorumla
Gizli SoranSağol
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBit zaten temiz bir hayvancık, pislerde olmaz 😇😇
10 Yorumla Çok çılgınca bir şey önereceğim, doktora gidin.
10 Yorumla
+1 yılKokusuz haşere ilaçları var onlardan kullan
00 Yorumlasaçlarını komple alın kesin deneme yapın
00 Yorumla
+1 yılgaz yağından başka iyi bir çözüm yok
10 YorumlaParanit di sanırım etkili
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılannenin onları öldürmesi gerek
01 Yorumla
Gizli SoranTeşekkür edeiem
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEczaneden bit ilacı alman lazım
02 Yorumla
Gizli SoranTeşekkğr edeirm
Rica ederim
+1 yılPislerde olmaz bit, bu temiz oldugunu gösterir :D
14 Yorumla
Gizli SoranEvet ciddiyim çok temiz bir kızımdır , inşallah geçer dua et
Geçer inş. Rabbim iki dünya güzelliği vesin sana.
Gizli SoranÇok teşekkür ederim :) allah yardımcın olsun senınde :)
ALLAH razı olsun :D
+1 yılDerhal Eczaneye Git Çok Kolay Çaresi..
00 Yorumlabitle konuşup anlaşman lazım ilaçla olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleczanelerde vardır sanırım oralara bak
00 YorumlaBit ilaçları var. Olmadı saçını boya kesin çözüm
01 Yorumla
Gizli SoranÇok yeşekkür edeirm
+1 yılsıfıra vurun küçükse
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef küçük değil
diyazon al dışarıda yıka dök dikkatli ol ama
00 Yorumla
+1 yılbit şampuanları var eskiden gazyağı sürerlermiş
02 Yorumla
Gizli SoranÇok yeşekkür ederim
rica ederim geçmiş olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon çare saçları kazımak :(
00 Yorumla
+1 yıleczaneden ilaç al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyastığını çarşafını özel tum eşyalarını yok edin
00 Yorumla
+1 yılsirke?
00 Yorumla
+1 yılSirke?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bitlenmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıla yagı kullan
00 Yorumla
+1 yılDoktorangit
00 Yorumla
+1 yılsinek ilacı kullan
03 Yorumla
Gizli SoranSaçı beyazlarıyormuss
o zaman bol bol yıkan saçını kes
Gizli SoranÜsağol
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEczaneden ilacını al
01 Yorumla
Gizli SoranOkk
Nerden bulaşti?
00 YorumlaÇözüm buldun mu
00 Yorumlagaz yağı surun
00 YorumlaBenzin dök
04 Yorumla
Gizli SoranDefol
Gizli SoranBenzını nerden bulayım :D
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında