tabii ki Fox en azından ATV gibi yalaka değil. gerçeği konusuyor. Adam en azından Erdoğan'ı elestirebiliyor. peki ATV öyle mı değil tabii. hep överler zaten
eğer hükümete yalakalık yapmamak , insanları olduğu gibi sevmek , haberleri tarafsızca okumak başkalarının iti olmaksa varsın olsunlar... Onları bilen biliyor seven seviyor.. m
Cumhurbaşkanını sevme gibi bir zorunluluğu yok ( ki bende sevmiyorum sevmek zorunda da değilim)... ama saygı duymalı. sırf hükümeti eleştiriyor diye bu laflara layık görülüyor
eger chp ve hdp yi savunarak karşıt görüşlüleri karalamak , yobaz demek ve çeşitli hakaretlerde bulunmak halka kötü göstermek. ypg, pkk, daeş, ışid, çeşitli terör örgütleri ve düşman dış ülkeleri savunmak insanları sevmek ve tarafsız haber yapmaksa. yaptıgına inananları tebrik ediyorum. daha çok kandırılmalar.(belkide kandırılmıyor aynı amaç peşindesindir.)
kimse cumhur başkanını şuanki iktidarı sevmek zorunda değil. ama kuyusunu kazmamalı ve halkı cumhur başkanına kinlendirmemeli aksi halde ülke bölünüp iç savaş çıkabilir.
sadece iktidara laf etse eyw müslüman bir ülkede islamı karalaması nolcak. sen istediğin görüşe sahip ol geç karşımda adam gibi dediğini savun baş tacısın ama şu fox'u bana övme adamlar milleti bozmaya çalışıyo haberleriyle dizileriyle.
terör örgütünü savunmadıgını söylüyon o kanal alttan lafları söyler sen ayıkmazsın çok hain bir kanal. chpyi savunmasını istemiyorum çünkü chp çok bozuldu.
zaten tayyibçi olmayan herkes ışidcidir , pkkcıdır , İslami karalar , Amerika'ya destek verir , ülkesine ihanet eder , bu ülkede bu sifatlara sahip olmamak için hepimiz ak partili olmalıyız
ak parti sütten çıkmış ak kaşık zaten. Zamanında ben mi fetöye destek verdim. Ben mi onun bu kadar yükselmesini sağladım. Hepsini ak parti yaptı sonra da bilmem fetö bilmem terör örgütü
zaten size karşıt görüşlü herkes yobaz, dinden başka bişey düşünmez, dini kullanır, çocukların katili, terör destekçisi, yalaka, hep torpil kullanır. tamam 15 temmuzda tiyatroydu herkesi akp öldürdü. fetullahıda isteyerek almıyoruz amerikadan. akpliler gebersin ülke chpnin kirli ellerine kalsın 15 temmuzda meydana çıkamayan korkaklara kalsın. hep siz haklısınız. demi kardeşim rahatladınmı.
sizde hep aynı şeyleri diyonuz. -erdogan hırsız -erdogan dini kullanıyor -erdogan ülkeye şu hizmeti yapıyo karşı çıkalım -biz dahiyiz karşı görüşlüler cahil -acaba nereye heykel diksek -dünyanın hakimi dış kuvvetler onlara itaat edelim Hep dedikleriniz bunlar.
tarafsızlardan yanayım ben fox izlerim ama cnn ntv ye de bakarım bazen atv de izlerim kanal d de basın tarafsız olmalı bir ülkede ama ne yazık ki olamıyor
En İyi Cevaplar