Çünkü her yerde dişilerde tek otus var diyorlar benimki aşkım cici kuş diyor adam satarken dişi diye sattı iki yaşında diye sattı

Ben muhabbet kuşundan baya anlarım ona istinaden söyle soyliyim dişi konuşmaz diye bir kaide yoktur sadece erkekler daha yatkındır konuşmaya ki bende dişi kuş konuşuyordu söyle bir farkla erkek daha fazla kelime söylerken dişi bir kaç kelime biluyordu
Ben erkeği öğrettim o da buna öğretmiş aldığımda yabaniydi
Taklit yetenekleri olduğu için olabilir yani demem oki dişide konuşur 😊
Ama kavga ediyorlar ayırdığımda da bağırıyorlar ev yankılanıyor
Mümkünse onları kafes dışında da tut doğaları gereği kafeste durmayı sevmiyorlar
Öyle yapıyom ama ilk aldığım yaramaz tünekde durmuyor omuzuma konup kulağımı kemiriyor
Severler oyun oynamayı 😊
Fazla seviyor kulaklığımı kaptığı gibi dolabın üstüne uçuyor
Ilgi istiyorlar yemek yerken de rahat bırakmazlar 🙂
Aaa nerden bildin 😂😂😂
Benimde mubişlerim var 😊
😂😂😂
😊😊
Yavrunun bari cinsel tercihine karisma birak hissettigi gibi yasasin , ötsün
Dalga geçme
Erkek olabilir. Hem konuşup hemde melodili ötüyorsa erkektir. 😊
Cevap
13Cevap
Gagası mavi olanlar erkek olur. Konuşuyorsa kesin erkektir. Bende de var çok pis konuşuyor :)
Küfür mü ediyor petshopları dolaştım ve bana dediki dişilerde konuşur
Yok yok öyle değil pis derken geveze anlamında söyledim :) Bir kelimeyi on kere tekrar edersen hemen öğreniyor. Örneğin kapı zilini telefon mesajlarını selam sabahı iyi geceleri nasılsın falan öğrendi ve o kadar güzel taklit ediyor ki her defasında ya telefonumu elime alıyorum ya kapıya bakmaya gidiyorum :)
Benim alarmımı ezberlemiş beşte çalıyor saate bakıyom yok
Van'da güneş erken doğuyor
erkek kulak üstündeki benekleri soluk olursa dişi canlı olursa erkek
Bir tane daha var ona göre silik kalıyor
diğeri bundan irimi?
bunlar ülkemize yasal yollarla gelmiyoo neticesinde burda üretmemeleri için hayvanlara bir takım şeyler uyguluyolar 2 çift baktım ama yavru almak nasip olmadı.
Daha minik kavga ediyorlar benimki üstüne çıkmak istiyor ama bu izin vermiyor
https://hizliresim.com/zBmj1R bunu yavruyken aldım şimdi gelip benim dudağımı öpüyor
ona sor
dişiyse kanat cırpsın erkekse ayak kaldırsın
😂😂😂
bak bir de guluo ya
sor kız cekinme
bu resimdeki kesin dişi
Emin misin
Ac bak onuda mi biz soyleyelim 😂😂
:///
Oterken melodi gibi mi ötüyor?
Evet
Ozaman erkektir çünkü bende var sultan papağani ordan biliyorum
Petshopları dolaştım adamlar dişi dedi
Onlar daha iyi bilirler ozaman ne diyim
Emin değilim kavga ediyorlar
Bence saldığın zaman kenari ayna koy aynaya bakip kur falan yapiyorsa erkektir benimki ole yapıyor o yuzden biliyorum
Yapmıyor ama gagasını normal zamanda vuruyor tüneğe aşkım cici kuşum bikaç küfür söylüyor
Birde erkeğin kafasını kaşıyor
Ama benim erkek onun kafasını kaşımıyo
aylayaydım iyisi ama bilmiyorum
pipisi varsa erkek 😎
Kuş memeli mi akıllı onlarda cinsel açıklık var
lan bir uzantı vardır boceklerde bile penis benzeri yapı var
Uzantı minik o cinsel çıkıntı
kaça aldınız bu kuşu
180e aldım
Erkek erkek
Nerden biliyon
Yüzde 50 şansımı kullandım içimden bu geçti 😀
😂😂😂
😂😂😂😂neymiş öğrendin mı?
Maalesef
erkek dişi farkeder mı sen istediğin gibi sev onu ne olcek sanki 😂😂😂
İnsan yanlız yaşar mı hayvanda karşı cinsten arkadaş ister
ben yaşıyorum 26 senedir yaşanıyor demek ki hayvan da insan da ister bende isterim ama insanlar da güven meselesi çok zor hayvanlar da pek yok hepsi sadık haklısın ona bir eş lazım 😀bana da lazım
Ona aldım ama kavga ediyorlar pekte anlamıyom. Seni bilemem. Benim de yok kafama göre ben napim
himm bende anlamam pek hayvan cinsiyetinden kedi köpek bellide kuş türünü bilmem, beni herkes bilir ben anlatırım, karsina çıkanlara şans ver benim etrafımda var ama maddi durumum iyi değil sevmek istiyorum sevilmek istiyorum ama sevgili değil helalim eşim olsun istiyorum bana ait ona ait olmak istiyorum ben zmanini bekliyorum benimki belki dört senem var ev kredim bitsin evlenicem 😊
Hayırlısı bana karaktersiz soytarılar çıkıyor bide istediğim gibi istiyorum
amin inşaAllah cümlemiz için hayırlisi olsun 😊karaktersiz soytarı çıktı diye herkesi öyle sanma yeter herkes herkes değildir, benim karşıma çok kaşar çıktı ama hala iyi kızlar var ve ben hickimseye kaşar gözü ile bakmadim kasar hatun tanıdım diye bir başkasına kaşar gözü ile bakamam
istediğin nasıl biri mesela?
Mesela dürüst olsun. Despot olmasın vicdanlı merhametli sadık olsun. Kalbi ilik olsun. Hayvanlara, çocuklara yaşlılara kadınlara karşı kibar nazik olsun. İşi gücü olsun hayat müşterek bende çalışırım zaten iş bulsam çalışacam. Sonra gözleri fıldır fıldır olmasın. Ne bilim ya galiba karakterde mükemmeliyet aradığım için karşıma çıkmadı. Babam yakışıklı adam değil mesela ama annem güzel kadındır ama babamın karakteri muhteşem ama annem tam dilli yani düşün annemi sakinleştirir ben dilli değilim ama sabırlı olsun bazen atıyo şartel bazı dönemlerde çekilmez oluyom. Sonra yemek seçmesin zaten bilmiyorum elimde lezzetli gelmiyor bu konuda da birşey derse ağzıma geleni sayarım :) öyle işte kafama göre yok işte. Para pul birikimle olur saygılı olmazsa bana karşı bende saygılı olmam küfürlü konuşmayacak sakin olcak tez canlı olmucak ben biraz kıpır kıpırım çok gülerim o sabrıyla sevgiyle beni olgunlaştıracak. Ama zırt diye değiştirmeyecek sadece öneride bulunacak misalen asla örtünmem
Açıkta değilim kapalıda değilim ateistim ben normal giyinirim açık saçık giyinmiyom dar giyinmiyom camış gibi bakışlardan rahatsızım açıkcası benim isteğim imkansız
istediklerin imkansız değil sevdiğim eşim helalim olacak kadın açık kapalı farketmez dini hiç farketmez hristiyan bir kızı da sevdim daha önce çok iyiydi din değildir insanı insan yapan ateist deist Hristiyan iyi insanlar tanıdım eşim çok açık giyinmezdikten sonra hiç önemli değil, dar mini dekolte giymesin yeter sadece taytta gitmesin üstüne gömlek birşey giysin, kapalı kızlar daha kötü defalarca gördüm kıyafet ile insan olunmaz ben sadece çok açıkları sevmem kötülemem ama benden uzak olsunlar bekle yazayım uzun yazmışsın, bu son yazdığın için
Dürüstum hiçbir gizlim saklim yoktur herşeyi apacaik anlatirim sorması yeterli karşındakinin hiç çekinmem, vicdan merhametli ve sadık biriyim kalb desen en incesinden bende bizde, hayvanları çok severim hayvanlaşmiş insanları görünce daha da çok sevdim hayvanları, etrafımda yüzlerce binlerce çocuklar var aşırı ilgiliyimdir ve herkese karşı kibar ve nazigim hakedene hakkını veririm o baksa sevdiğimin canını yakanın hayatına sokarım, işim gücüm var 10 senedir çalışıyorum elimden her iş gelir çok şükür, hayat müşterek tabi eşlerin birbirlerine
bekle
yardımcı olması gerekir ama ben babasız büyüdüm aileme bakıyorum o yüzden bekliyorum babasiz büyümek daha zor ailem on planda her insan aynı evde yaşamıyor evi saticam 4 sene sonra kardeşim ile annem kalacak ben kendim eve cikicam pay Edip parayı, yuva kurabilmek için, gözlerim fildir fildirdir ama neşeli eğlenceli çocuksu hop oturan hop zıplayan eğlenmek için herşeyi yapan karşısında mini mutlu etmeyi bilen biri, bunlar mükemmeliyet değil ki beni tarif etmişsin hatta eksik bile yani daha neler var neler bunlar zaten basit olanları olması gerekenleri, öyle düşünme haklısın sen, sevilen
sevdiğine güzel gelir her daim içini sevdigimin dışını dışını sevdiğimin içini severim her şey tıp dış görünüş değildi çünkü her an değişir dış görünüş belli olmaz kaza bela var, tatlı dilliyimdir tartışmak değil ortayı bulmak isterim gönül alırım ama kirmam ki kiramam sevdigimi, sabırlıyimdir çok sabırlı
zaten sabır zorlandığın anda başlar taş çatladiktan sonra, ateist olduğunu daha önceden biliyordum zaten senin anlamıştım, ben sevdigimi her zaman çekerim, laf edenin de hayatınasokarım kimse laf edemez ne ailem ne de bir başkası, yemek hiç sevmem sevdiğimin yaptığı her ymeek güzeldir güzel gelir bana çay koymayı bilmese bile sorun yok ben öğretirim ona bildiklerimi daha sonra tariflere bakar birlikte yaparız ne olcaak yemek için evlenmiyecem sevmeyecem ya, tuzunu kaçırsin suyunu kaçırsin hiç onemli değil benim için yaptığı herşey güzeldir sevdiğimin, yemek yapmayı bilirim yaparim zaten annem ablam da öğretir istediğini, elin lezzetli gelir merak etme seven sevdiğinin yaptığı yemeği severek yer zmaanla alışırsın öğrenirsin, kimse anasından öğrenmez çay yaparmisin melemen? kafanagöre biri var ama durumu yok
işte, para pul birikimle olur tabi ama ne önemi var istedigin kadar para pul olsun sana sadık olmadıktan sonra mutlu olurmusun seni sevmekten sonra, ben olmam olamam sadece sevgi mutlu eder beni bu hayatta, saygı esastır saygıliyim, sakın sayılırım ama çocuk gibiyim bazen neseli eğlenceli kıpır kıpır, ben de çok güler güldürurum, sabır sevgi aşk en güzeli bende yasarim yasatirim hissettiririm, değişmem asla eşim sevdiğim için değişmek isterim değişebildigim kadar ama kıyafet konusunda netimdir çok açık olmaz olamaz
al kafana göre biri ben varsam başkaları da vardır bekle zmaana bırak karşına cikanlara şans ver
Güzel düşüncelerin var. Bende çocuk gibiyim hatta 26yaşında olmama rağmen babam der sen ne zaman büyüyecen parka gider salıncakta sallanırım 😂😂😂 kuzenlerim küçük alırım boya onlar benim yüzümü boyarlar ben de onların yüzünü boyarım. Sanırsam ben uzun süre büyüyemiyeceğim. Çünkü eğlenmeyi seviyorum bana göre eğlenmek çocukça ruhunu kaybetmemektir. Resim yapmayı kitap okumayı çiçeklerle ve hayvanlarla uğraşmaya bayılırım. Babam bıkmış düşün bahçemiz var kaz besledim ördek besledim kedilerden vazgeçemiyorum şimdi kuş ve tavuklarım var :) annem istemiyor ama benide kırmak istemiyor :)) sakin değilim tez canlıyım
Karşıma istediğim gibi kimse çıkmıyor maalesef neyse ya bir önemi yok :)
çalışıyorum bir saniye geliyorum heemn
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊 ben hiç büyümedim babasız bir çocuk büyür mü buyuyemedim işte çocuk kaldım bende 26 yaşındayım 😊bizimkiler de bana der çocuk olmak çocukça olmak güzel birşey hemde çok güzel zaten insan çocuk gibi saf ve masum sevmeli adam gibide sahip çıkmali, ben hep çocuklarlayim mahallemin oturduğum sitenin yeğenler çocuk olsunda oynarız guleriz eğleniriz, salıncakta sevdiğimi sallamak hayalim el kızartmaca oynamak koşmak vs. tahterevalli de güzel, yap yap işte ne güzel çocuktan sabah güzel ne var masumlar sağlar menfaatsizler çıkarları yok bir gülümseme yeter onlara sevinir mutlu olurlar, insan oğlu gibi nankör değiller,
bende büyümeyecegim büyümek istmiyorum, çocuk gibi cıvıl cıvıl neseli, aynen öyle çocuk ruhunu kaybetmemek lazım, hayvanları ve çiçekleri bende severim özellikle gul ve papatyalari, kaz ördek bayılırım dudullu tepesinde vardı komşularda da ama şimdi sitede yok öyle birşey pek denk gelmiyorum, kuş almayı düşünüyorum bir tane de köpek, benim de annem istemiyor yoksa eve köpek alicam izin vermiyor ama kuşa izin verir artık, ben sakınim mı dedim sevdiğimi sakın karsilarim her zaman deli dolu zipcikti biriyim ateş ediyorum ateş sakinlkkte neymiş ama birsye olursa sakın olarak karşılarım sevdiğime kızmam, tez canlı ne bilmiyorum o yüzden bilemem ben oylemiyim, çıkar çıkar zaman a bırak ama zamanla bırakma önemi olmaz olurmu hayal et dusle çıkacak
Umarım :)
olucak inan olur
Umarım ya sanmıyom ama umarım :)
ben çok iyi kızlar tanıdım çok iyi kızlar oldu ama durumum iyi değil diye uzak durdum uzaklastim çıkar merak etme bana çıkıyor sana da çıkar güzel bak güzel gör zaten güzel insansın şans ver
Peki çıkarsa şans veirim
En güzeli öyle olur bence de 😊 Mutlulukla dilerim sana
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
dişi
Anlar mısın
evet ama pek değil
erkek
Anlar mısın
Papağandan anlamam ama muhbbt kusundan iyi anlarm burnu mavi erkek bu muhbbt kuslarndada byle
Muhabbet mi sordum
erkek diyorum iste dişimi. erkekmi dedn erkek
Farklılar
erkekkkk
%99 dişi
Baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar