İlk gördüğümde 'Bu adamsa bizim gördüklerimiz ne?' dedim istemsiz bir şekilde.. :D
#msponçik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar siz böyle düşünüyorsunuz ama neden sizce güzel kadınların yanında benim gibi çirkin erkekler var çünkü kafa uyuşması kişilik karakter bir gün olur bundan çirkin biri çıkar karşına aşık olursunuz.
Ha bu arada kendimi öyle çok kız düşkünü gibi gösterdim pardon daha ilk sevgilim ama son olsun istiyorum hayırlısı yani demem o ki siz karar veremiyorsunuz duygularınız karar veriyor
https://i.hizliresim.com/RPXjm1.jpg
Bende bunu ilk gördüğümde Allah' ım affet ama müslüman olan biziz bunları hep gavurları veriyorsun demiştim. Nasip meselesi.
Bu da yakışıklı da ben biraz sarışın seviyorum ama bu da olsa hayır demem 😄😄😄😄 sarışın ya da açık kumral tercihimdir 😄😄😄 hele hele gözleri mavişse ve sakalları varsa biraz gürse felaketim olurdu ağlardım 😄😊😊
img-s2.onedio.com/.../...f8271ed1d66cdd1c7e92.webp kanka enişteyi buldum getirdim 😂😂
www.google.com.tr/search
Şimdi açılır belki
o zaman bana bak aşık olursun
Yok tatlı değil çok klasik daha yakışıklılar bulsun bizi :D amaan bize nasip olur inşallah :D
Cevap
21Cevap
İsmini de yazsaydın keşke biz de bakardık kshshsjsk
Yakışıklı olabilir ama "adam" olacağını pek zannetmiyorum.
Simdi genclerin hayalleri bunlar :/
Bunlarin icinden ne cikiyor kimse bilmiyor :/
Bu adamın çene yapısını beğenmedin daha iyileri var 😂
Tovbe haşa bu benim kocam ya da sevgilim olsa soķağa çıkartmam
Hayırlısı tabi herseyin Megan foxta bunlardan Miranda Kerr de Jennifer Aniston da daha sayiyim mi :D
böyle arzuluyor ama içi dışı çirkin erkeklerle oluyorsunuz. Biz güzel arzulayıp güzellerle olurken.
"Kezban" sıfatından hiç hoşlanmam ama harbiden söyledikleri kadar varsınız he :D
@Bummy Vallahi ben bahsettiğin hem cinslerim gibi hiç ellerim apış aramda başka bir milletin kadınlarını "owww rus kadınları" diye düşlemedim :D Çünkü ben beynimi kasıklarımda değil kafamın içinde kullananlardanım.
Ayrıca bu tarz sorularda hiç sormadım. Beğendiğim 3-5 kadın ve kadın tipi vardır, sorulursa onu yazarım hepsi bu. Yukarıda açıklamasınıda ayrıca yaptım "HİÇ HOŞLANMAM" dedim ama sen tabii saldırıya açık olduğun için hemen saldırıyorsun :D
@Bummy Yapmadım ama eyvallah. Hangi erkek bir kadınla savaşıp galip gelmiş ki ben seninle savaşıp galip geleyim. Bütün bir orta doğuyu yönetirim ama bir kadını asla, eyvallah bummy :D
Bu çocuk kızlardan harem kursa hiçbir kız itiraz etmez kız milleti işte
Bu adam yazılsa bu sefer bunada abaza deyip itin gtüne sokcaksın laf olsun diye konuuyonuz işte.
karşıya senin ne verdiğin önemli onu alabilmek için
Nedir sendeki bu erkek merakı
elimdekiyle yetiniyorum.
Hayaller 7 vites gerçekler findex
beğenmedim :D Ama inşallah sana nasip olur :D
Hayata 5.0 önde başlamış şerefsiz 😂😂😂
Gel biz seninle sevgili olalım :-)
Umarım kalbi güzel biri sana nasip olur
Yanina yakiscaksan neden olmasin
Çağatay benim olsun , dünyalar sizin.. hahaha
İnsallah sana nasip olur böylesi kardeşim 😶
Bol dua et