Arkadaşlar bu konuda ne yapmam lazım lütfen 2 dakikanızı ayırıp tavsiyelerde bulunun?

Yaklaşık 3 yıldır başımda bir sıkıntı var. Cin musallatı yaşıyorum bedenimin sol yanını işgal etmiş durumda.. sol yanımdan verdiği eziyete artık katlanamıyorum ne gecem kaldı ne de gündüzüm. Uyku haram oldu sosyal yaşam haram oldu.. dolaşmadığım kapı kalmadı okuduğum hiç birşey fayda etmiyor daha kötü oluyorum namaz kılmayı ve kuran okumayı bu yüzden bıraktım namaz kılmaya gayret ediyorum ama kuran okuduktan sonra daha kötü oluyorum... yağız bir delikanlıyken psikolojisi yerle bir olmuş bir psikopata dönüştüm.. doktorlarda hiçbirşey çıkmıyor başlarda o hapları kullandım fayda etmedi daha kötü oldum... artık bir çıkış bulamıyorum kendime... inanç gereği canıma kıymak istemiyorum ama Zorluyor... hafızam Aklım algılama yeteneğinim düşünce sistemim komple çöktü.. en yakınındakiler bile yabancı gelmeye başladı.. 3 yıldır her sabah akşama kadar baş ağrısı çekiyorum.. artık dayanacak gücüm kalmadı uçurumun kenarındayım.. daha önce böyle bir şeyi tecrübe edeniniz veya bir yakınınızın başından böyle bir şey geçmiş ve kurtulmuşsa zahmet edip yazın... şimdiden çok teşekkür ederim
Arkadaşlar bu konuda ne yapmam lazım lütfen 2 dakikanızı ayırıp tavsiyelerde bulunun?