12 yıl sonra komadan çıkan gencin söyledikleri şoke etti!
Kendine geldikten sonra bakıcılarıyla ilgili anlattıkları ise kanınızı donduracak cinsten:
"Korkunçtu. Ailem başıma gelenleri öğrendiğinde şok olmuştu. Bakım evindeki insanlar saçımı çekiyor, metal kaşıkla dişime vuruyor ve kaşığı ağzıma yerleştirmeye çalışıyordu. Bana sürekli bağırıyor ve kızıyorlardı. Ağladığımda ise daha kötü davranıyorlardı. Bakıcı kadınlardan birinin cinsel istismarına bile maruz kalmıştım. Kaldığım odaya gelip benimle ilişkiye girmeye çalışıyor ve cinsel organlarıma dokunuyordu. Her saniye kaçacağım günü bekledim" diyor.
Martin, hayatındaki en kötü anların ise annesinin odasına geldiğinde kulağına "Umarım ölürsün" dediği zaman olduğunu belirtti.
Sakin olmayı denesen biraz? Kitapta bir psikologun merak edip hastasında psikolojik merak uyandırdıgı bir soruydu bir psikologdan bu tarz bir sorunun gelmesi garip geldiginden merak uyandırıyor sadece. Düşündügün gibi cehalet yanlısı bir insan degilim
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
araştırmalarıma göre ruh benede ulaşamazsa bağımsız dolaşır isterse başka bir insandan doğar buyur bu sırrı saklar zamanla unutur devam eder bu ta ki ruh fark edene kadar sonra bilinmiyor araştırmalar devam ediyor
inanmak hipotezdir kanıt varsa teoridir gerçek varsa eğer benim dediklerim ama bu süre 1 milenyum sürer insan asla ölmez , benden ölür başka bir varlıkta, bir önceki yamanın tecrübesi ile yaşar mümkün varsa eğer 200 sene sonra 3. sefer evrimlesecegiz
benim gerçeklerim bunlar astral seyehat ile ulasamadıgım yer mekan evren sonsuzluk kalmadı sona doğru gelmekteyim kafam dağılsın diye böyle sitelere giriyorum istersen deli sacmasi de rüyanda uyanir ve fark edersen uçmayı değil yerin altına bak derim
ilim ogrenmek mi istiyorsun din ilmi hepsini kapsiyor. Bir sahabe vefat ederken, Hz. Peygamber'e (s. a. v.), "Ey Allah'ın Resulü! Siyah bir ışık görüyorum" dediğinde, efendimiz dua etmiş ve siyah ışık uzaklaşmıştır. Kişi ölmek üzereyken ölüm meleğini görür. Mümin kişi ölüm meleğini güzel bir surette görür. Zalim ve imansız kişi ise ölüm meleğini en korkunç haliyle görür. Kişinin canı, boğazına yanaşınca (Nisa, 18) o anda bir şey yapamayacağını anlar ve elleriyle ayakları birbirine karışır. yani komadaki kişi ölüme en yakin kişidir.
Hissediş her zaman vardır. ruhun bedene değil bedenin daha çok ruha ihtiyacı vardır. Ruh gezer dolaşır insanın en rahat olduğu düşüncesiz olduğu bir gecedir bu seyahat zamanı
Belki biraz abartılı olabilir ama benim düşündüğüm şey şu; paralel evrenler. Mesela ben Komadayken gördüğüm rüyalar paralel evrendeki başka benin yaşadığı anlar olabilir...(hayal gücüm böyle işliyor işte ehehhe)
Evet 2 sene önce trafik kazası geçirdim yaklaşık 1 hafta komada kalmışım uyumaktan farkı yok rüya üstüne rüya gördüm sadece işin garip tarafı gördüğüm çoğu rüya gerçekleşti çok garip birşey
Geçmiş olsun diyelim o zaman. Pek inandıgım bir konu degildi ama acaba hissi de uyandırdı bende. Açıklaman sordugum sorudan da garip oldu nasıl gelecegini rüyalarında görebilir bir insan degişik.
Ölüm hakkında da net bir bilgiye sahip olamayacagım hiç bir zaman zaten. Ölümden sonraki hayata da inanmakla inanmamak arası bir yerdeyim. İhtimaller arafta bırakıyor.
Koma da kalıp uyanan kişilerle bir psikolog eşliginde konuşulup merak belki bir yönden hafifleyebilirdi diye düşünüyorum ama hiç bir hastanın da bu konuda bir araştırma yapacak inanca ve güce sahip olduguna inanmıyorum. Teşekkürler.
En İyi Cevaplar