sevgilimle ormana gidicez hemen yanlis anlamayin pikniğe gidicez ama sizce rahat dururmu dedim rahat durur musun dedim tabikide dedi
Bu arada 1 aydır çıkıyoruz
Bu arada 1 aydır çıkıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat senin karar senin ne desek belki bos belkide istediğin gibi cevaplar olmayacak
Senin burada sordugun soru bile sana şüphe veriyor ise neden gidiyorsun ya da neden orman seçtiğiniz yer
Bir erkek bir kadın ile yalnız durmaması gerekirken sen mi bunu bilmiyorsun yoksa ne varki bunda ne olacak herkes yapıyor mu diyorsun
Gittiniz diyelim ve bir şey oldu peki bu seni ne kadar mutlu edecek ya da pişman edecek bir ay ya da bir yıl olması sana ne kadar yaklaşmasına yeterli olacak
Sordum bir şey yapmam dedi hırsızda hiç bir zaman ben hırsızım çalmaya geldim demez
Aklı basında biriysen ne yapman gerektiğini bilirsin şüphen olmasa burada sormaya bile tenezzül etmezsin
böyle birşey olabilir mi ya.. Ne cesaretlisiniz siz öyle.. Sevgilin herhalde hiç ormana gidip yalnız dolaşmamış.. Bilmiyor herhalde ormanı daha.. Dikkat edin lütfen Orada ki kalın bıyıklılar ilk önce sevgilini götürmesinler.. :) :) :) dertsiz başınıza dert almayın lütfen..
Aranızda rahat dur, dururum durmam muhabbeti başlamış zaten neyini soruyosun kardeş
cok degil bwnce yanlis bir sey yaoma sonucta acik alan bol bol oksijen neyseee 😂😂
Cevap
26Cevap
ormanda sizden başka piknik yapan olmıcaksa sıkıntı.
ama olmadı bence şey yap, kürk giy altına hiç bişey giyme fantezi olsun bari çghb deki gibi :D
allah seni
rahat durmanin muhabbeti gectiyse akliniza biseyler gelmis demektir. ve eger issiz biryere giderseniz libidoyla birlikte gelir o dusunceler. sadece ona degil sanada gelir.
aklıma bu geldi
Nasıl bir ahlak yapısı ki karşısındaki insana rahat durur musun diye soruyor. Ya sabır.
durmaz kesinlikle hele bide seks muhabeti felan yaptiysaniz durmaz.
Her erkek bir değil o sana kalmış da saf değilsindir inşallah
lafini gecirmissiniz ustelik daha 1 aydir cikiyorsunuz. Sizin beynine yerlesmis bile bu dusunce. simdiden gecmis olsun
Biraz sürtünme olur.
Dikkat edin alev almasın, ormanıyakarsınız)
Kuytu biyerse çokta güvenme derim, kalabalık yerlere gidin
Bellide olmaz yani cinsel bölüm kategorisi sevgilimle sürtünme yolu ile seviştik hamile kalırmıyım sorularıyla dolu
Başbaşa olcaksınız ıssız yerde... emin ol uslu durur😒
Umarim yakalanirsinz komedi olur 3 sayfa haberi olursunz :D
Bu ne basitlik böyle? Iyyk
sanami kalmis sürtuk😂😂
Rahat dururmusun diye sormak nedir ya 😂
Ramazan ramazan ne pikniği hsjdh
Sence rahat durur mu. d
Kamp mı kuracaksınız. d
Ve Müjde Ar in filmi akıllara gelir
eger ormanda tekseniz pek guvenme derim
E dursun bir zahmet
Tabikide dediyse tamam zaten