3 aylık hamileydim kocam eve gece 2 de geldi bu yüzden kavga ettik bende babamın evine gitmeye kalktım merdivenlerden düştüm bebeğim düştü
Ben şimdi bunu boşasam yeri değil mi
Ben şimdi bunu boşasam yeri değil mi
Sen de hata var hiç düşündün mü acaba niye 2de eve geldi diye veya adam gibi değer verip karşına alıp niye böyle yaptığını sordun mu? Her yaptığına muhalefet olursan adam senden kaçar aklını başına al yuvana sahip çık boşanmak yerine terapi alın yuvanızı kurtarın
Arkadaşlarıyla içmeye gitmiş
Keyiften mi dertten mi terapi şart bence de ikna edip gidersiniz umarım yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin tabi ki
sende de hata var gecenin 2sinde nereye? ayrıca öyle her kavgada terkedip baba evine dönmek dogru değil. boşanmaya gelince o sizin bileceğiniz iş. Geçmiş olsun
Bebeğim öldü onun yüzünden ne yapsaydım
Eşim gecenin 2 sine kadar arkadaşlarıyla içki içmiş ben evde tek başımayım korktuğumu biliyor hamileyken korkum 2 ye katlandığını da biliyor gelmiyo eve korkmasam bile evde olması gerekir
Kavga ettik çıktım evden merdivenlerden düştüm bebeğim düştü bu olay
gecmis olsun uzuldum. ahhh kendini bilmez erkekler ahhh.
Cevap
11Cevap
Allahım sabır versin sana. Ama o çocuk sadece senin değil onunda çocuğu o ister miydi çocuğunun ölmesini? Bence ikinizinde canı yanmadan kapatın konuyu çok uzer bu konu sizi. Çok geçmiş olsun bu arada.
Sen haksızsın , kocan evdeyken nereye gidiyorsun? Dövseydi keşke seni.
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır? Sizde bir kadınsınız
nasıl iğrenç kadınlar var tiksiniyorum dövseydi keşke ne demek ya sen bunu kendine reva görmüş olabilirsin ama herkes sen değil
istersen idam da edelim seni hey Allahım ya
değil hemen herseyde boşanma olmazz
Bosanmazsan sanada yaziklar olsun
ALLAH'ım O yavrucağın ne günahı vardı...
bir bahti kara daha ben. gibi
takip atan. sensen. mesaj. yazsana. xper yetmiyo
Oouv Allah sabır versin
tam yeridir
Bir daha yaparsın
bir can gitti tekrar yaparsın demeyle olmuyor
olur olur, hayırlısı böyleymiş
gerekir
tekrar yapın
karışık durum
bosanmalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?