Kimlerde örümcek korkusu var? çok yüksek derecede ama,
ben gördüğüm an çığlığı basıyorum , var mıdır sizde de bu?
link :D
ben gördüğüm an çığlığı basıyorum , var mıdır sizde de bu?
link :D
böcek korkum var. bu örümcekle sınırlı değil. eşek arısından tutda akrep'e kadar bir sürü şey.
bide akvaryumda örümcek/akrep besleyen insanlar var ne içiyolar merak ediyorum. böcek lan bu nesini sevdinde besliyosun. korkusu olan bakmasın: link
at korkusu var bende. AT
Ya benm teyzemde var örümcek adamdan bile korkuyo kadın vallaha o derece abartı onun ki ben tiksinirim öyle korku yokda tiksinirim :))
Biri benim biri sen öyleyse,
https://www.youtube.com/watch?v=TDvzOU7-YeQÖrümcek gördüğümde de aynısı oluyor bende * . *
Cevap
17Cevap
bayanlarda var bence örümcek olsa yine iyi ama çoğu kızlar örümcek vb korkar yetmiyor gibi bağırırlar sanki arı sokmuş gibi ya da köpek ısırmışta ona bağırıyorlar :) birde hak tabiri ettimiz erkek fatma gibi olanları var onlarda olay tam tersi kanka :)
Sevilen üyelerdendir, takibe alınca kaldırıyor ama. <3 O yüzden onu takibe almıyorum artık, rast gelirsem okuyorum.
Soruya cevap; Böcek korkum yok toptan.
karşıma en garip guraba hayvanı getir sevmeye çalışırımda :S koca adamım uçan kaçan orjinal organizmalardan tırsarım :/ örümcük böcük möcük tarzı . ama olay şuki küçükken solucan beslemiştim adıda bötürgeç ti
Ben böceklerden korkmam ama tiksinirim yanıma yaklaşsınlar istemem..Vücüt tipleri beni benden alır.Tiksinme olarak.
Böcekten bahsetmiyor zaten.
Aman aman korkmam büyük olsa sadece korkarım ve söverim. Bağırmam ama çakmak filan bulsam vallaha ateşe veririm sinirden :D
gördüğün an çığlığı değil terliği bas korkularınla yüzleş...şaka her canlının yaşama hakkı vardır kağıt parçası filan ile at dışarı
korkularınla yüzleşmelisin çekirge
Böcek görmeye tahammülüm yok, en küçüğüne bile :) Pis varlıklar
en zararsız hayvanlardan biridir halbuki. evde gördüğümüzde öldürmemek lazım.
Bayılırım örümceklere, eğer beni sokma ihtimali yoksa aynı ortamda olmak beni germez. El kadar olanını poşet kullanarak yakalamışlığım bile vardır.
Cesaret değil aslında benim gözümle zararsız hatta entersan hayvanlar olduğu için.
bu sene iki kere zehirli böcek sokmasından acile gittim alerji iğnesi yedim.. bari böceklere faydam olsun dimi ?
Hiçbir böceği sevmem. Aslında örümcek eklembacaklı grubuna giriyo ama anladınız siz.
:)) o gun siseden kocaman birtane cikti... siseye koydum gittim bahceye saldim araknayi :)
Nefret ediyorum o canlıdan bakmaya tahammül edemiyorum.
Severim.. hamamböcügu ne göre iyi..az önce öldürdüm
ben alır kimsenin zarar veremeyeceği bir yüksekliğe koyarım
Yok hiç korkmam ölümcekten.. Bir ara anakonda sevmişligim biel vardı arakdaşındı..
Evet korkuyorum :).Ah ah.
Benim hakkımda konuşulduğunu bilmiyordum.Hiç önceden bana dair bir şey açmamıştı.Emin ol ki bana çok küfür etmek isteyenler alay etmek isteyenler var biliyorum :).Haklarında hayırlısı.
Ben seni çok seviyorum sitede gözümde değerli tek üyesin :D diğer kızlar resimleriyle etkileme çalışıyor sen özsün araknafobıa :D . Kendileri senin gibi onurlu olamadıkları için dalga dalar 1+ :D
Güzel düşüncelerin için teşekkürler.Bu kadar paylaşım yeter.İyi geceler Terra :)
Çok güzel hayvanlar ya neleri var :D Özellikle tarantulalar bir harika :D
Ne korkusu ben örümceği alıp kutuya koyup sinekle besliyordum eskiden =D
Şöyle Odana 10 15 Tane Tarantula Felan Atsak :D
yoo örümcek adamdan dolayı sempati bile duyabilirim, ama karafatma adam cıks.
çok değil ama karınca dışında hepsinden korkarım
Bende örümcek fobisi yok.
örümcek yazısını gordum kaşınmaya basladım.d
yok yazık la onlarda insan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar