Arkadaşlar sosyal medyada Handan Aksu diye bir bayan var kendisi nereli bilmiyorum ama 245.546 takipçisi var Facebook'ta kim bu Handan Aksu tanıyan var mı paylaşımları nasıl?
Sosyal medyada Handan Aksu diye bir bayan var tanıyor musunuz kim bu Handan Aksu?
@KÜRTLERIN_BEYONCESİ_ kim bu kız ve nereli facebook'ta durmadan sık sık reklamları geçiyor bide AK Parti taraftarları tarafından çok beğeniliyor sahi kim bu bayan merak ettim neden bu kadar met ediliyor :)
nereli olduğunu bilmiyorum ama akpli ve çok iyi tanıyorum heryerde akp eyi destekliyor ve bir sürü takipçisi var ve şeriata da önem veriyo ben öyle bişey görmedim arkadaş ak partiyle kafayı bozmuş insanlar tarafından çok seviliyo
@Mehmetorman Çünkü epeyi takipçisi var hile olduğunu pek zannetmiyorum Paylaşımlarına bakıyorum AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı öven ve destekleyen paylaşım yapıyor AKP'liler tarafından da çok met ediliyor
@Mmehmetorman bu kız nereli ve kim neden AK Parti taraftarları tarafından met ediliyor onu öğrenmek istiyorum Çünkü Sosyal medyada büyük bir takipçisi var neden methediliyor onu da anlamış değilim o da senin benim gibi popüler olmaya çalışıyor kendi çapında
@_rüzgargülü_ kendisi AK Parti ve Cumhurbaşkanı'nı öven paylaşımlar yapıyor ve 245 bin takipçisi var ve AK Partililer tarafından çok methediliyor bende merak ettim kim bu kız nereli :)
@_rüzgargülü_ evet paylaşımlarına bakıyorum AK Partiyi övüyor CHP'yi kötülüyor ve Facebook'ta sık sık reklamları geçiyor ve bu kızın kim olduğunu henüz bu sitede söyleyen biri yok :)
En İyi Cevaplar