Öyle gavur icatları değişik şeyler yemem 😄 Makarna çorbası gibi 😄 ne o öyle yaa 😄 Değişik soslu makarnalar yapar yerim 😄 ama öyle bir şey yemem 😄 Ben de bir ara ramen nasıl bir şey diye merak ediyordum 😄 ama etmiyorum artık 😄 tadını beğeneceğimi sanmıyorum çünkü 😄 o da erişte çorbası gibi 😂 Makarnayı çok sulu sevmiyorum 😁😁😁
Yeşil soğanlıyı yaptım hiç güzel olmadı 😄 Ben sucuklu, patesli pirinç pilavı yaptım 😁 Sonra sucuklu, patatesli, salçalı makarna sosu 😁 eldeki malzemeleri karıştırıp yapıyoruz bir şeyler 😂
Sağlıksız olduğunu bile bile bir de. Sağlıklı beslenme dersleri verilmeli herkese. Canlı küçük deniz canlısı ve ahtapot yiyenleri gördükten sonra sasirmiyorum ben
Öyle bana sağlıksız geliyor ama çoğusu çok fit. Koreliler kendine çok bakan görselliğe çok önem veren bir toplum. O kadar pilav ağırlıklı beslenmelerine rağmen çok sağlıklı görünüyorlar. Açıkçası Kore toplumunu seviyorum. Biraz da Türk toplumuna benziyor ama yemek konusu onlarda facia gibi 😂
Pilavi yagsiz tuzsuz yiyorlar pirinç bu şekilde lapa olarak zayiflama diyeti diye veriliyor bazi yerlerde:D Ekmek kültürleri yok ve aperatif gıdaları ve deniz canlilari tuketimleri yoğun bildiğim. Insanlarin yemek kültürleri çok fark ediyor cidden. Adamlar estetik uzmanı olmuş. Evet yapısal olarak benziyoruz :)
Korelilerin yaptırdığı estetik ameliyatları görünce daha çok görselliğin on planda olduğu belli evet. Korelilerle ilgili ilgimi çeken 3 şey var 1. Lee Min Ho ( Kore'nin en yakışıklı oyuncusu bence)😂💗 2. Noodle 3. Pirinç unu. Bunu yüzüme uygulamıştım. Gerçekten ferahlatıcı ve doğal bir şey Onun dışında genel anlamda yemekleri bana göre değil 😂😂
Çoğu dizisini izledim. Süper bir oyuncu bizim Burak Özçivit gibi o da. Genelde Koreliler pek uzun boylu olmuyormuş bu yüzden uzun boylu ve yakışıklı olunca zaten Lee Min Ho gibi fırlayıp gidiyorlar. Aslında bir ara Hintli Barın Sobtiyi çok beğeniyordum. Bir Garip Asktaki Arnav yani ama yine de Koreliler daha sevimli geliyor bana. Çekik gözlü falan oluyorlar bir de erkekleri saçlarını falan çok boyatiyorlar. Değişik bir atmosferleri var.
Pirinç unu beyazlık ve yüzün arınması için iyi ve çok basit bir şey yüzü nemlendiriyor. Uzun süredir yapmadım ama üşengeclikten 😂
1 lira falan pahalı değil ama sulu kısmı pek hoş değil. Mesela tavuklu olanı söylüyorum. Makarnayı tavuk eti tozuna bulamissinda sonra da yaparken su katiyormussun gibi Çok merak ederseniz zaten 2-3 dk da yapılan bir şey deneyebilirsiniz 😊
Oruç açmayin sakın kaldıramazsiniz. Ramazan'dan sonra bir gün deneyin. Koreliler bunu sabah akşam yiyor ama bize çok hoş gelmeyebilir. Aperatif olarak bir gün denerseniz
En İyi Cevaplar