Dini sebeplerden dolayi haşema ile denize giren kadinlar hakkinda ne düşünuyorsunuz? Komik bulmuyormusunuz?
Bikini

Burkini (Haşema)

Bulmuyorum herkes kurallara uygun ve temiz olduğu sürece istediği gibi denize girebilir. Niye çırılçıplak yüzünler saçma değil de haşemayla yüzenler mi saçma? Fransa da haşema giyen kadını görevliler çıkarttı plajdan ama sonrası gün fransız kadınları da tepki olsun diye haşemayla girdi sonrasında haşemayla girmek serbest oldu. Onlar yabancı olduğu halde saçma bulmuyorken bizim insanlar neden saçma bulur anlamış değilim.
Kendin de yazmışsın dini sebeplerden dolayı giyenler o yüzden saçma bulunacak bir taraf görmüyorum ben
güya özgür bir ülkeyiz sorulara bak.. herkes ne istiyorsa giyer kendi tercihleri sen yadırgıyor olabilirsin ama saçma ne demek aynı şekilde haşema giyenlerde senin gibileri saçma buluyorlardır hiç düşündün mü.. herkesin kendine göre cevabı vardır..
İsteyen istediğini giysin bize ne, kimin ne giydiğini yargılamak bize düşmez.
Cevap
21Cevap
herkesin kendi tercihi, kim nasıl rahat ediyorsa öyle girsin
Hayır niye komik olsun. Denize girmek onların da hakkı. Böyle rahat ediyorlarsa girsinler tabi ki.
Komik bulmuyorum. Annemde kiz kardesimde haşema ile giriyor kaliteli kumastan yapilirsa eger tesetture de uygun oluyor.
Neden saçma veya komik gelsin ki onların da denize girmeye hakları var ve bunu bikini ile yapamayacaklarına göre gayet de mantıklı
Hayır komik bulmuyorum bir sakıncası yok sakıncalı bulanda sorun vardır
Niye komik olsun herkesin kendi tercihi. Onlarda aşağı yukarı biliyorlardır görüntülerini.
Saçma ve komik bulmuyorum. İsteyen istediğini giyer. Kendi tercihleri.
Bulmuyorum kişinin kendi tercihidir kendini nasıl rahat hissedecekse öyle davransın
neden saçma olsun? herkesin kendi tercihi. saçma diyenler az ötede oynasın o zaman ya da görmek istemiyolarsa girmesinler denize falan.
yani mantıklı gelmiyo banada yapisiyo falan girme daha iyi
dileyen istediği gibi girsin denize dini inançlar buna engel değil
hayir neden komik bulayim ki isteyen istediğini giyer
bence komik değil, o da zaten ona göre kumaşla yapılıyor ayrıca güneşe karşı hassas cilde sahip kişilerde tercih ediyor.
belki ama bikiniyle her yerini gösteren kıcını başını göstermek için uğraşan ve hiç utanmayanları daha çık komik buluyorum. hatta arada da namus timsali oluyorlar y o çok komık
özgür bir ülkede yaşıyorsak eğer herkesin düşüncelerine saygı duymak lazım normal karsulamak lazim
Bunu giyenler sana sen niye kıçını basını açıp giriyorsun demiyosa sende onlara demiycrksin kım nasıl istiyorsa öyle girer
Bence bikini giyenlerde komik ve saçma ne gerek var ki çırıl çıplak girilmesi daha uygun aptallar
Herkesin inancına saygım var çokta aldırmıyorum
Denize girmesinler mi
Asıl komik olan bikinin özgürlüğünü göstermeye çalışan bir algı oluşturup haşemeyi eleştirmen
Karisamam ama hoslanmiyorum tuhaf geliyor o dogru
Neden komik bulalım ki? Komik bulmuyorum
hayır komik bulmuyorum..
hosuma gitmiyor ama napican yani , salla
Ayakları gözüküyor. HARAM
Jdhdgshsksgscansgzgz
Hepsi gözümde aynı değerde
Hoşuma gitmiyor ama girsin napak
en güzeli kanka
İstegen istedigi gibi takilir size ne
Rezillik görüntü kirliliği yobazlık
neden komik olsun