Bazen düşünüyorum bir insan -intihara başvurmaksızın- sırf çektiği üzüntülerden dolayı ölebilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
evet olabilir...3 yasindaki cocuk savas'dan dolayi mutsuzluk cekip mutluluga kacmaya calisirken denizde bogulup sahile vurabiliyor. Sonra birileri hala sukretmesini bilmiyor ufak tefek seylerde "mutsuzum diyor.
İnsan psikolojisine bu kadar uzak kalmış ve başkalarını linç edercesine bir görüş gerçekten can sıkıcı. Bir gün bu dediğimi anlarsın umarım.
baskalarini linc etmiyorum... herkes elini vicdanina koysun diyorum. Gercekler acidir fakat mutsuzlukdan olmek mumkun mu dedin bende evet mumkun dedim. Asil siz bir gun benim ne demek istedigimizi anlarsiniz umarim. Ozaman hayatin gerceklerini ogrenirsiniz.
Mümkün değil
Ölse mutlu olur zaten. Mutsuzluğun doğasına ters.
Üzüntü stres vs çeşitli hastalıklara sebep olduğundan öldürebilir en basit örnek mutlu insan daha sağlıklı ve genç gorunuyo
"People don't die from suicide. They die from sadness." Alıntısını getirdin aklıma.
Güzelmiş baya. 😳
Cevap
14Cevap
Mümkün, ölüm illa biyolojik mi olmalı? Bir insan çektiği acılardan dolayı bütün duygularını tüketmişse, bomboş bir bedende hissizlikle baş başa kalmışsa yaşıyor sayılır mı?
olabilir neden olmasin. kayafi siyirtmaya yetiosa üzüntüleri.. intihar edebilirmm.. hiç mutlu oldugumu hatirlamiom ama bunu için de intihar edemem sanırım😐😥
yok ben çok denedim de olmuyor en fazla uyuşup uyuyosun
Yarattığı stres sonucu kalp krizi geçirip ölmesi mümkün
Hayır tabii ki sadece önce ki gibi hissedemez hiç bir şeyi bir nevi bitkisel hayat
Ölünmüyor ama daha hızlı yaşlanıyor daha çabuķ çöküyorsun
Mümkün tabi ki.. En çok da sevdiklerinin sana karşı susması ölmekten beter bir durum olabiliyor.
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermemiş dolayısıyla mutsuzluk öldürmez
Bu hayatta herşey mümkün yeterki iste ama sen yine de yaşamaya çalış mutlu olmaya uğraş
Bedenimiz aşka en fazla 3 yıl dayanabilirmiş ve eğer daha fazla sürerse bedenimiz dayanmaz ölürmüşüz yaradılışımız bu yani bilimsel olarak kanıtlanmış.
ne yazık ki mutsuzluk öldürmez süründürür
kahrından öldü diyorlar bazen. olabilir
Ölüm en kolayı onun için ölmeyi bekleme mutlu olmaya çalış
ölmüyorsun merak etme
Ölünebilseydi şu an ölürdüm
☹️☹️☹️☹️☹️
mutsuzluk intihara görünmediği sürece hayır
şayir burda benden bahsetmiş
Gömenimiz yok bro
olabilir. o durumda intihar edenler var. :)
mumkun degil sadece yaslanirsin
Keşke mümkün olsa
Hayır denedim bir şey olmuyor
mümkün
kimsenin mezar tasinda mutsuzluktan öldü yazmıyor
me kadar çektiğine göre değişir
Sanırım olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar