evet arkadaşlar, bugünkü konumuz bel gamzesi, bel gamzesi olanlar, gamzesini henüz fark etmeyenler hepiniz bu linke :) Bel gamzesi hakkında düşünceleriniz nelerdir? Gamzenizin olduğunu nasıl fark ettiniz? (ben bir gün duşta düşmüştüm, bir yerim morardı mı diye aynada belime bakarken fark etmiştim :D vücudumdan haberim yok tabii, sonra gamzeyi görünce her dakika bakmaya başladım :D )
Bel gamzesi olan kızlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
@Heciabe_49 lan ironi yapıyoruz ciddiye mi aldınız 😄 bel gamzesini cinsellik yaşamayan adam farkeder mi? Bu kezban da erkeklerin hepsinin ortamlara aktığını düşünüyordur kesin 😄
babandır kezban canım herkes beli açık göbeği açık tişörtle geziyor fark etmen için illa yatman mı gerek senin aklın fikrin bozuksa biz napalım anca elini s*kersin zaten bu kafayla canım :Ddd
Ulan sizi oltaya getirmek ne kadar kolay ya 😄 sinirden kuduruyorsunuz laf edince. Ayrıca ben karşıdan dekolteli kız geçince bile yolumu değiştiren bir insanım nerden bileyim nerenizde gamzeniz olduğunuzu? Aseksüel birine de mastürbasyon suçlaması yapmışsın ayıp oluyor yani 😒
Bazılarını güzel kılan da yüzündeki o gamzesi olmuyor mu? Hatta daha yeni doğan bebeğin yanaklarına iki tarafından parmak uçları ile bastırırlar gamzeli olsun diye. Üstelik unutma ki güzellik kusurların mükemmel bir birleşimidir 😉
Güzelliğin bir standartı olmadığını ikimizde biliyoruz kişinin beyninde kusuru olmasın yeter ne çekiyorsak kusurlu beyinlerden çekiyoruz şu ülkede. Sana da iyi geceler kardeş
En İyi Cevaplar