Parmak gördüğü an ısırmaya çalışıyor. Çenesi çok kuvvetli, ısırsa koparır. Tutmaya çalıştığımda ayaklarıyla itiyor. Tırnakları uzun ve ince olduğu için elime saplanıyor. Onu nasıl sakinleştiririm?
Sende onu ıstır ^^ Ödeşmiş olursun :) Uber moderatör bey, adminlerin maaşı ne kadardı eski bir admin olarak belki cevap verirsiniz, gerçekten acayip merak ediyorum. :)
Devlet büyükleri bile yedikleri rüşvetleri, yaptıkları yolsuzlukları bile söylerken adminler hakkında hiç bir bilgi verilmemesi çok saçma onu geçtim ofisleri bile belli değil, zamanında bir bilgisayar satan web sitesi vardı dolandırıcı olduğu halde yönetim ofisinin adresini veriyorlardı tabi kapıyı açmıyorlardı ama. :D
Anladım laf alamıyorum. :D Eğer bir gün admin olursam bütün üyelere bütün sırları dökmezsem şerefsizim. :D Sırf bunun için bile admin olabilirim. ^^ Ama zaten site 2-3 yıla biter gibime geliyor benim. :)
Bütün dualarım bitmesi üzerine :D 2 sene önceki haliyle bu yılki hali arasında çok büyük fark var, siteye yenilik getirmeleri, yatırım yapmaları falan bitmesini sağlayacağına eminim :) Bunu buraya yazmış olayım 2020 de bakarız :D
En İyi Cevaplar