Sivrisineği öldürdüm. Vicdan azabı çeker miyim? Soru Detayda?

Evet arkadaşlar, bu yıl ki ilk sivrisinek misafirim herhalde camın açık olmasını fırsat bilerek içeriye sızmış. Tabi ben fark edemedim, ta ki kulağımın yanından geçerken çıkardığı o kanat sesini duyana kadar. Gidip bir havlu aldım usulca yaklaştım havluyu iyice gerdim tam vuracaktım ki bunu gören sivrisinek adeta bana bakarak yalvarmaya başladı, çok az içip gideceğini söyledi. İnanmadım çünkü bu yalanlara karnım toktu, gergin bekleyen havlunun bir ucunu boşluğa bıraktım ve duvarda çıkardığı o bam sesi ile davetsiz misafirimin duvarda bacak, kol ve kanatlarının yapıştığını gördüm. Yılın ilk misafirini böyle karşıladım. Sizce gece rahat rahat uyur muyum, yoksa vicdan azabı çeker miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
- Bir şaka yapalım dedik suyunu çıkardınız arkadaşlar, bu yazıyı okuyup şaka olduğunu anlamayacak kadar düşük bir mizaha sahip çok insan olacağını hiç tahmin etmedim. Buraya karaladığım üç beş espiri ile benim kişiliğimi sorgulamaya kalkanlar bile çıktı, gerekeni konuştuk. Hakaret edeni, küfür edeni, ks ne tür tiplerle muhabbet oluyormuşuz da haberimiz yokmuş. Allah aşkına ne kadar düşük bir profile sahip bu insanlar. Gerçekten bu yazıyı ciddiye alanlar olmuş. Yazıklar olsun başka söz yok. :(
Sivrisineği öldürdüm. Vicdan azabı çeker miyim? Soru Detayda?