Bazı kadın iç çamaşırlarının orta bölümünde bunun gibi cep gibi bir şey var tam olarak ne işe yarıyor acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunun bazı nedenleri vardır. Farklı üreticiler tarafından imal edilmiş külot ek kumaş alanına bakarsanız genellikle her iki tarafın da gizlenmiş bir dikişle dikildiğini görebilirsiniz. Şimdiye kadar bir çift kadın külotu ya da daha iyi marka erkek iç çamaşırı diken varsa çok iyi bilir ki bu iki dikişi doğru şekilde dikmek çok zordur. Bu yüzden bu alanda daha ucuz olan tek dikiş kullanılması yaygın hale gelmektedir ve bu da cep benzeri bir açıklık oluşmasına neden olmaktadır. Tek dikiş kullanmanın amacı malzemeden tasarruf etmek değil giysiyi daha hızlı dikmektir. Ek kumaş parçasının sadece bir ucu dikilerek giysi başına 10 saniyeden 30 saniyeye kadar tasarruf edilebilir ve üretilen giysilerin sayısıyla çarpıldığında bunun önemli bir zaman tasarrufu olduğu görülebilir.
Akinti icin orasi olmasi ufacik akintinda kiyafete bulasir bunu anlamicak kadar saf olamaz kimse
Merak edip baktım dikişle alakalı bir durummuş iki dikişi birleştirmek zor olduğu için ortaya cep gibi bir şey çıkıyor amacı yok yani bazıları tek dikişle zaman kazanırken bazıları böyle iki dikiş yapabiliyormuş. Orta kısımda dikiş bırakmak istemeyenler de yapabilir ama
Oraya fare tuzagi koyuyorsunuz size yaklasan olursa skistiriyor seyini boylelikle bir daha kimse cesaret edemiyor.
sutyene koyulan parayi kiskanmislar,) para koy diye,)
Bozuk para için :)))))
Başka kumaşların gelmemesi içinmiş
Özel eşyaları saklamak ya da kondom koymak için
hiç bir fikrim yok
Aynen
Bilmiyorum
Orası bilerek yapılmış. Bir şey koyduğun yok sadece vajinan zamanla tahriş olmasın diye. Zaten farkındaysan o kısım çok daha yumuşak olur.
emiciliği arttırmak için fazladan pamuk oranı daha fazla yüzey olur.
Bunun iki nedeni, var bayan iç çamaşırı, kilotlarındaki gizli bölme, standart olarak orta kısımda, ama diyer daha kaliteli olan kilotlarda, dış tarafınada yapılmıştır, bunun nedeni, oaraya çantasında olmaması gereken prezaratif, veya acil durumda yedek ped, oraya saklaması veya deyerli para altın, saklaması, ama bazı bayan kilotlarında ince singere bennzer maadde varddır, buda renkli, adet olduysa sıvı kıyafetiine bbulaşmmasınn diiye.
para koymak için koymuşlardır.. belkide prezervatif bulundur hazirda diye oraya koyacaksin erkekde kalmamis olabilir🙊
Bütünü ne işe yarıyor ki:)
Engelleri aşarım her türlü:)
Sen Bilmecende Bizmi Bilcez Bunu
daha once gıymedım bılmırem kanks
çakmak sigara koymak için :(
Para kesesi
Para sulanır orda ya 😂😂
bunu senin bilmen gerek 😂
tabiki lavanta koyuyolar 😂😂😂
Bilmiyom
sütyen bank derler
bozuk para cebi