Soru açık ve net arkadaşlar düzgün cevaplar bekliyorum lütfen.
Evet gitmek zorunda.
Hayır gitmek zorunda değil.
Şöyle anlatayım sana...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatma nedeniyle boşanma, 3. kişi'nin tazminat ödemesine kadar gider, aldatılan tazminat davası açar, aldatandan nafaka bile ister..
Peki aldatılan kişinin elinde delil varsa 3. Kişinin gelmesine gerek var mı
Fark etmez, aldatılan da delil olması hukuken kendi yararına, ayrıca da 3. kişi den manevi tazminat talebinde bulanabilir, hal böyle olursa mahkemeye çağırılır zaten, müdahil sıfatı ile
Anladım. Çağrılan kişi öğrenci ise bir işte çalışmıyorsa ne olacak
Fark etmez, hiç çalışmayan kişi'nin sosyal ekonomik durumu araştırılır, tazminat talebi ona göre değerlendirilir kanaatindeyim, bu şekilde dava ve araştırmamız olmadığından detaylandıramıyorum.
3. Kişi lise öğrencisi ve buna nasıl yaklaşmak gerekiyor bilmiyorum
Mutlaka aldatan kişi hukuki destek almalı, ekonomik durumu kötü ise fakirlik belgesi ile adli yardım'a başvursun.
Aldattı diye tecrit etmenin, çarmıha germenin manası yok, onun da bir hayatı var neticede..
Ben şu an 3. Kişiyi düşünüyorum o ne olacak. Kocamı saymıyorum ondan nafaka alacağım o kesin.
nafaka değil tazminat'ta iste, hem maddi hem manevi, durumun elverişli ise avukat tut güzel netice alırsın , diğer yönden muhtemelen aileye açabilirsin kanaatindeyim tazminat davasını tam emin olmamakla
Tazminat ne oluyor peki?
Nafaka ; geçimini idame ettirebilmen için her ay ödemesi gereken ve hakimin karşı tarafın ekonomik durumuna göre belirleyeceği ( ödemediği aylar olursa hapse varan sonuçları olur.
Manevi tazminat; Seni psikolojik olarak yıprattığı için neticede, senin için yıkım olan bir dolu olay oldu. ( zina nedeniyle)
Maddi Tazminat ; Senin uğradığın, ekonomik zararlar. Ev hanımı olsan dahi, daha önceden çalışıyorsan işini bıraktın ise yine de maddi tazminat talebinde bulunabilirsin
Bunu o öğrenciye yapmam doğru olur mu çünkü kız daha küçük
Onun için hayat şu an oyun...
Gerçekleri bilmiyor, iki güzel söz ve az birşey paraya kanar..
Elindeki delillerin zina nedeni ile geçerliliği 6 ay bilesin, hukuki yardım al olur mu.
Konuyu kapatma ileride daha kötü şekilde devam eder. Aldatmanin af lık bir kısmı yok
Kıza bir şey olsun istemiyorum. Ne olacaksa kocama olsun istiyorum.
Tamam o halde, davanın açarsın delillerini sunarsin, tazminat ve nafaka talebinde bulunursun, karşı tarafla ilgili talebin olmaz, yeğen varsa ona da nafaka alırsın.
Psikolojik yönden iyi tutmaya bak kendini
Çocuk yok şükür tamam dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim her şey için çok sağolun.
Rica ederim, geçmiş olsun. İyi geceler
abla ne mahkemesi boşanma mı boşanma ise şahit lazım şahit
Kişinin elinde delil varsa 3. Kişinin gelmesine gerek kalmaz mı
abla elinde delil varsa gerek kalmaz ama delil bazen suç oluyor dikkat et ona
Delil var bende ondan korkuyorum suç diye. Ayrıca o kişinin yaşı da küçük bundan ne gibi bir nafaka falan alınır ki öğrenci kendisi
abla dikkatli ol hakliyken haksız olma sakın, yaşı küçük başka 18 den küçük baska, nafaka kim alçak biraz karışık be abla daha iyi anlatımısin istersen özelde anlat abla
Canım 3. Kişi lise öğrencisi. Ondan alamam değil mi? Onu mahkemeye çağıramam.
Abla Allah onun belasını versin, onu mahkemeye çağırabilirsin olmadı mahkemede ismini verirsin zaten mahkeme kağıdı gider o orusbuya, ondan alabilirsin diye biliyorum abla ben yine de bakmak araştımak lazım daha detaylı kanunlar sürekli değişiyor hayırlısı olsun abla Allah hepsinin belasını versin
Sorun hayatı bitecek kızın daha küçük ve elimden gelen bir şey yok onun için üzgünüm içimden yapma diye bir şey geçiyor
abla yap Allah belasını versin onun orusbu şeytan yap abla yap onun gibilerden ne hayır gelir
Tamam ama yaşı küçük kızın hayatı bitecek
Abla yapmadan önce düşünecekti bu kadar iyi olma üzülürsün sonra
Ama kıza yazık gencecik kız belli ki kanmış
Abla kanmis kanmamis suçlu 18 den küçük mü peki
Tam 18 yaşında kız
Hayatı bitsin istemiyorum
Abla bak şimdi adalet önemli nasıl oldu önemli kim kimi kandırmış kim kimin aklına girmiş herkes hakettiği cezayı çeksin sen üzülme ama senin suçun yok
Merak etme alisiktir o kız
alışık değilde de artık alışır belki siz ayrılınca birlikte olurlar urusubular
Olabilirler benden uzak olsunlar da ne olursalar olsunlar. Kıza hiçbir şey yapmayacağım o bulur zaten bir yerden bir şekilde. Herşey için teşekkür ederim İyi ki cevap verdiniz. Çok sağolun.
Ablam sende sağol gönlünü ferah tut üzülme sen, içinden ne geliyorsa öyle yap abla snaa yaptıkları yanına kâr kalmasın rica ederim abla hayırlı geceler 😊
Teşekkür ederim canım. Beni mutlu ettin. Sana da hayırlı geceler dilerim. 😊
EyvaAllah ablacim Rabbim her daim mutlu etsin mutluluk yağmurları yağdırsin üzerine, sağol abla😊
Çok çok çok teşekkür ederim seninde öyle olsun. Hayırlı iftarlar 😊
Aminnn İnşaAllah abla, hayırlı iftarlar😊😊Abla takipe alırsan sevinirim birşey olursa elimden geleni yapamak isterim en basitinden dinlerim dilim döndüğünce anlatırım bende sana
Tamam alırım canım. Afedersiniz bu arada sahurlar olacaktı kafa dolu olunca benim karıştırdım 😊
EyvaAllah abla hiç önemli değil gönüller bir olsun bizde bozmak yakışmaz ne dediysen o, canın sağolsun ne olcak bir kelimeden, boşver abla takma hayırlısı herşeyin dünya berbat bir yer oldu inananlar menfaatçi çıkarcı sirefsiz sevgi aşk sadakat kalmadı kimsede
Evet öyle oldu beklemediğin insanlar neler yapıyor.
Günaydın Abla😊Al benden de o kadar hep beklemediğim şeyler oldu ulan biri de beklediğim şeyi yapsın be nankör bu insanlar nankör, Rabbim seni senden daha çok sevecek canına can olacak yoluna yoldaş olacak son nefesine kadar seninle ve sana sadık olacak birini nasip etsin abla 😊
Cevap
3Cevap
çok üzüldüm hanımefendi
manevi davaysa evet
Aldatılan kişinin elinde delil varsa 3. Kişinin gelmesine gerek var mı
giderse çağırırlar rahat ol
Gelmesini istemiyorsak
ifade alırlar farklı günde o olur en fazla
Peki yaşı küçük ise bu 3. Kişinin ne olacak
farkedermi ifade verir
deıl sanırım kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?