Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. inanmıyorum ya şaka mı diye baştan sona okudum üzülerek ciddi olduğunu anladım Allah sabır versin sana o ladar çocukca ve afedersin malca bir muhabbet olmuş ki türk adetlerinde evine gelene gerekirse yatağını verirsin sen yerde yatarsın ama sizinkiler gitmeyin diye 40 takla atmış hala düzgün bir hala olsa zaten kızına uymaz...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle aminn valla rahatsz hepsi daha neler neler bizde bir akilli yok
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar tuhaf kardeşim ben İzmir'de yaşıyorum gündüzleri evde kimse olmaz herkes gece herkes yattıktan sonra gelir gel kural filanda yok annemle takılırsınız evde işte banyoda da 10 saat kalıp her gün banyoda yapabilirsin ☺️☺️
Bu ne ya okudum ben utandım yeminle01 Yorumla
Soran+1 yılBizde herkes tuhaf rezil
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne değişik insanlar var ya misafire kural sayılır mı? Sokaktan geçen birini eve almıyorsun akrabanı alıyorsun bir farkına var demek lazım bunlara.
Kaç yaşında insanlar girdikleri triplere bak. Sen haklısın.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle kotuler hep bana rastlamis
Kuzeninin sana söylediklerinden halanın haberi yok gibi sanki ya da ben öyle anladım bilmiyorum ama sen haklısın ezdirme kendini kız 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi ne dediklerini biliyor ama islerine gelmiyo aslaa bebegim hayat felsefem herzaman guclu olmak her durumda 😎😂😂
Soran+1 yılAma aksine nasil biri oldugumu gayet iyi bilirler boyle olmasi sasirtici 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aferin valla altta kalma hep baba tarafı böyle fesat çekilmez mi olur ya aynı bizimkiler ağzına sağlık valla okurken oh çeke çeke okudum yüz verme ne demek sen masraflisin yapamazsın insan utanır onu demeye terbiyesizler...
115 Yorumla
Soran+1 yılUtanma yuzude yok ve hala yazarlar bana samimi olmadan konusurum bir gelsinler ayni tepkiyi gene koyarin
Soran+1 yılKesinlikle hatalarini onlarda anlamis yoksa yazip durmazdilar. Benm annem milletin pisligini temizlemek zornda degil onun saclari vucudundaki pislik killarini temizlemek zorunda degil boyle bisey ortaya atilamaz bile hayir yani anlamiyorum bu ekstra biseymi yapilmasi gereken yoksa bir insan ne yapip yapmamasi gerektigini bilmez mi? Bu utanilcK bisey degil mi? Sanki bizimkileri temizle diyoruz kendi kirini temizlicek o kadar ! Boyle rezillik gormedim
Soran+1 yılEvet kimse kimsenin pisligini temizlemek zorunda degil. Annem kendi pisliginden benm pisligimdem midesi buLanan biri hassastir zaten her anlamda. Bide gidiyo bu malin psligini temizliyo napsin baska temzlicek yok sccacm onun bir tarafina ayni seyi yaparssa gene. 25 yasnda kocaman kiz buraya geliyo koltukta uzanip bacaklarini duvara diker.
Soran+1 yılBidd hani adettir kaldigin yere biseyler alirsin hic degilse bir 50 100 liralik bisey yani yiyecek olarak okadar kisi oluyoruz bize mesela baskasi gelince aliyo gecen teyzem ankaradan geldi bizde kalirken gitti buyuk markete cok sey aldi sonra annem byere giderken zorla vermeye calisiyodu para. Bunlar asiri cimri herseyi biz alcaz sonrada diyoki bana ne masraf ettiniz lalak ya
Soran+1 yılBedenende ondan buyugum 😂😂 onu goren 16 17 en fazla saniyo kucucuk gosteriyo ben uzun kalipliyim 23 24 yaslarnda gosteriyp tipim ama yuzum 18 falan
Soran+1 yılBunu cok dusundum. Ama neyimi kiskansin ki?
Soran+1 yılTamam yaziyorum
Soran+1 yılTakip ettm yaz sen
+1 yılÖncelikle 25 yaşında bir öğretmen değilde 7 yaşında okumayı yazmayı yeni öğrenen birisi gibi yazmış, kılını pisliğini ortada bırakıyormuş, içinden fesatlık akıyor bu kadın öğretmen olmamalı öğretmenler örnek şahıslar olmalı ve tebrik ederim güzel cevabını vermişsin yerinde bir üslup ile...
02 Yorumla
Soran+1 yılBikac yil gecti ustunden Şu an gorusmuyoruz 1 yildir kusum ikisiyle de baska seyler de yaptilar yeter artik dedim.
- +1 yıl
Konuşmak isterseniz buralardayım ekleyebilirsiniz bende kız kuzenimden öyle bir kazik yedim ki duysanız şaşarsınız
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜşenmedim okudum sana hak veriyorum yaptıkları ayıp kafana takma sen en iyisini yapmışsın sen daha da gevşek davrandıkça bunlar dahada üste çıkarlar. Çok şükür benim böyle akrabam yok 😌
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim anne baba tarafi hep manyakk hepp yokkk ya ben zaten bunlari buzamana kadar babam hatrina iyi oldum artk yok
- +1 yıl
Ya her ne kadar olsa da akraba ya ne kadar kötü davranmak istesende içeride bir şey engel oluyor
Soran+1 yılBabam olmasa baska engel olmazdi ya ona dua etsnler
- +1 yıl
Ya bu bizim iyiliğimizden ya da başka birşey bulamadım bizim iyiliğimizden 😂😂😊
- +1 yıl
Yinede sen onlar gibi olma efendiliğini koru fakat kendini de ezdirme
- +1 yıl
İşi düşmüştür belki 😂😂
Soran+1 yılBilmem artik ben yazmiyorum
- +1 yıl
Çıkar kokusu bekle bakalım 😉
+1 yılçok tikdindirici haklısın bunu annene anlatmalisin oda seni savunmalo yoksa onlar doldurusa getirir senden once
05 Yorumla
Soran+1 yılAnnem tabikide biliyo en bastan beri ben bu kurallari yazarken onlara onlarinda basta cikardigini bliyo bizi hakli goruyo ama huzursuzlk istemiyo babamdan sebep annem ben aramam dedi ararsalae ancak bakarm telefona dedi
- +1 yıl
iyi iyi guzrl ozaman
- +1 yıl
canim madem ozur dilemis buyukluk sende kalsin. yine hafif mesafeli olursun ama kin gütme bosver
Soran+1 yılNebiliyim canim burnum yere dusse almayacak biriyim dusmanim degil tabii kanima dokunmadi yaptigi ama sacma bencilce buldum sadece
- +1 yıl
olabilir ams seninde olgun davranman lazim birakki onlar utansin
Bide üste çıkmaya çalışmaları az bile yapmışsın hiç ezdirme kendini sedanın da halanın da ver ağzının payını ohh
01 Yorumla
Soran+1 yılAfkurduklariyla kalirlar benm kapimda kimseye kemik yok
yuhya kuzeni geçtim halaya bak bence dha konuşma ben konusşmazdım bana böhle dicekler haa bir desinler !
02 Yorumla
Soran+1 yılSktiri cektim zaten babamin hatri vardi artk oda yok ben kmseyi kaybetmem akraba diye kurtardilar
Ya benimle kuzenim böyle konuşacak dalarım ona haddini bilecek herkes
01 Yorumla
Soran+1 yılYanmda degilki dalayimm babamin hatri icin iyiydm bunca zaman ama artk aslaaa en ufak lafina bakar
+1 yılben kavgada düşmanıma böyle şeyler demem la nasıl akrabalırın var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBende hertur varr
Kusura bakmada bu seda ne kadar gicikmis annene soyle bakalim annen ne diyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyine kusura bakcam ben onlara neler diyorum daha bir bilsen herkes beni hakli goruyo
+1 yılÜsenmedim okudum. Cok ayip etmisler bence cok haklisin bu nasil terbiyesizlik
011 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini bisey saniyolarr rezil rusva edilmelk hepsi
- +1 yıl
Üzüldügüm nokta kapalisin diye öyle izmirde yasayamazsin sen demeleri. Vallah ben olsam herhalde böyle akrabalara cevap bile vermez rehberimden silerdim
Soran+1 yılArtik sildim zaten ben gecen yil tercihlerime mugla yazdim ege yerlerini seviyorum ozellikle muglayi oralari yazma sen oralarda yapamazsn acik yerlee burasi ickili falan dedi mugla cikti muglaya gittim kayitta ettirdim ama bazi sebeplerden sildirdim sonrada sen oralarda yapamazsn demstm falan dedi
- +1 yıl
Cok sacma yurt disindada herkes acik sacik ama türk kizlari kapali :) burda yapanlar insan degilmi bide müslüman bir ülke türkiye daha rahat olmalisin sen bakma onlara
Soran+1 yılAynen oyle halamla kuzenim acik ben gayette cidden guzel giyerim kiyafete falan onem veririm giyinmeyi bilirim bana bir ara suriyeli gibi giyiniyosun annenle bile demisti halam
- +1 yıl
Cekemiyorlar seni takma 😄
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum olcak 2 gotleride cekip birini ayircan
- +1 yıl
hahahah 😅
Soran+1 yılE oyle ama 😂😂 anneannem imzali soz
- +1 yıl
Anneannen diyorsa dogrudur ellerinden öperim cok severim yasli insanlari :)
Soran+1 yılBende anneamnemi cok severim babaannemde bunlar gibi deli 😊
Hakaten iki olgun mu iki eegenmi konusmus hayret ettim ayiptir boyle seyler
043 Yorumla
Soran+1 yılBana laf demiyorsun heralde
Soran+1 yılValla sirf gelmiyim diye hatta babaannem kiis vakti cocuklarini gezer kalir. Biz oraya gitmeyi dusundugumuzu dedikten bikac gun sonra guya babaannem demski bendenmi kaciyolar ben onlara gitcektim dediler babaannem demis gibi
Soran+1 yılBen zaten kmseye deger vermem bir mugabebtm vardi bnlarla oda artk yk
Soran+1 yılYok bee bde sorsan tek beni severleer
Soran+1 yılAynen seven halleri bu halamla kuzenim acik ben gayette cidden guzel giyerim kiyafete falan onem veririm giyinmeyi bilirim bana bir ara suriyeli gibi giyiniyosun annenle bile demisti halam
Soran+1 yılOnu birak halama nedemeli halam diyo zaten hep
Soran+1 yılHalam ve kizina gore en cok sevdkleri benm dusun yan sevmis halleri bu cok cikarcilar sktrsn gitsnler
Soran+1 yılAynen cok var etrafta ne halleri varsa gorsunler benm etrafmda boyle kahpeelere yer yok
Soran+1 yılZaten bunca zaman kotu bsey etmedysem babam icin
Soran+1 yılZaten isim yok dha
Soran+1 yılEvet hemende anladin valla hassasta degilim buda isime cok yariyo
Soran+1 yılIsin nedir
Soran+1 yılCok iyi bir meslek
Soran+1 yılEvet tabkde gelistirmek onemli bende edebiyat ogretmeni olmak istiyorum
Soran+1 yılEvet biliyorum olsun
Soran+1 yılKesinlkls hic atanmicGimida bilsem isterdimm
Soran+1 yılEdebiyat seviyorum siirler falan. Kucuklugumden biri sevdigim şeyler 😊
Soran+1 yılNe guzell baskalari siir yazdigini biliyor mu?
Soran+1 yılArtik ben biliyorum 😊
Soran+1 yılEminm oyledir
Soran+1 yılGorusmuyorum kmseyle
Soran+1 yıltamam
Ben o kuzeni döverim önce. Halaya da hala demem artık saymam. Soysuz dicem şimdi tövbe yaa.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten artik yoklar benim icin zaten kurtarma sebepleri babam babamin hatrina bukadarla kurtardilar
Soran+1 yılRezil rusvalik insanlar 😂😂😂
valla böylelerine değil misafirliğe gitmek selam verilip yüzlerine bile bakılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlardan sonra oyle yapiyorum
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen haklısın, ıyy onlar ne biçim akraba? Sil onları sil olmaz olsunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSildim bileee
+1 yılzaman bulursam kötü dediğim tüm akrabalarımı bir ziyarete gidim ya nur nimetlermiş gerçekten değerlerini anladım
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha neler var neler dayakci dayilarimda var
- +1 yıl
hadi ya neden dövüyorlar ki
Soran+1 yılBosver. 1 kerelik oldu polise sikayet etcektm pzvnki ama cikarim vardi arada ondan kurtardi
- +1 yıl
anladım ne deyim herkeste ayrı bir dert varya bizimkiler farklımı sanki
Soran+1 yılAllah belalarini versn
- +1 yıl
amin zaten hiç. biriyle görüş müyorum ölseler haberim olmaz
Soran+1 yılGebersin hepsi asaliklar
- +1 yıl
ahha😂 sen benden dertlitmişsin ya gerçi birine şahit oldum değişik insanlarmış insan düşmanına böyle bir şeyi yapmaz yani
Soran+1 yılHep manyak dolu etrafim ne yapayim delirttiler beni hepsi gebersin ben bana yeterim
- +1 yıl
haklısın çok dengesiz var akraba akrepten beterdir diye boşuna dememişler zaten
Soran+1 yılAynen oyle kendi yaptiklarini gormezler baskalarini suclarlar benmkler herkesten daha kotu emin olablrsn mesela birde 2 amcamin karilari var onlarda kardes ikiside yilanin tekii buyuk amcamin karisinin zaten dunyayla pek baglantisi yok olu gibidir kmseye selam vermez gorunce bakmaz konusmaz. Ama genede cok kotuluk vardir. Digeride zehirli yilan ablasindan beter benim adimida cikarmaya calisti aileye rezzil etmek istediler
- +1 yıl
doğrudur inanırım amca deme bana başımda bir tane var 4 taneye bedel resmen hayatımızla oynadılar senin hesap tüm pislik yenge olacak orspdan kaynaklıda gerçi 2 ay önce babam vefat etti rahatladınız mı dedim hepsine en ufakları sözdr babam bunlatın yüzünden yıptattı adam kendini çok doluyum ya inan sahte gülücüklerden sıkıldım
Soran+1 yılSana ozelden yaziyayim bir
Analı kızlı seni istememişler besbelli sakın uyma kim ne hali varsa görsün Allah'a havale et bu mübarek günlerde
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha alakam olmaz onalrla bitti
+1 yılaşçı bahcivana bahcivan uşağa sonra hep birlikte uşaga... iyi yapmissin bosver akraba degilmi hepsi akrep.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla oylee 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar yazışmayı kaydedip burda paylaşmakla geçirdiğin zamanı, akrabalarınla bir kaç kere küsüp barışabilirdin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBarismak? O kelime lugatimda yok
Cevap sahibi+1 yılBarışmak istemiyorsan hiç birisiyle aynı ortama girme muhatap olma bile. bas engeli gitsin.
Soran+1 yılZaten uzagmdalar temmuxda gelcekler bir iliskm yok hcbryle
Cevap sahibi+1 yılTemmuzdada gelmesinler
Soran+1 yılGelcekler ama bize gelirmiler blmm
+1 yıl25 yaşında ve atama beklediğine emin misin? sanki 5 yaşında çocuğun elindeymis gibi o sıra telefon
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen oylee o hep boyle zaten bikeresinde koye bizim koy dedim. Nerden senin koyun oluyoo bizimde koyumuz dedi sanki koye cok merakliyim mal islerinde falanda gozu cok var
- +1 yıl
çocuktur boşver gitsin
Soran+1 yılOyle yaptm yasla olmuyor
- +1 yıl
muhatap olma bu yaştan sonra çocukla çocuk mu olcan
Soran+1 yılYok be daha olurmuyum bittiler iste gozumde ne halt yerse yesinler
hahahah tipik izmire gelince aptallaşan kadın salaklığı. izmirlilere benzzemiş :DD :D
09 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir istanbula yasiyodular 6 yil oncesjne kadar 5 yildir falan izmirdeler
Soran+1 yılNe bk koklanirsalar koklansinlar umrum disilar artik
Soran+1 yılDaha bakmam taraflarina
Soran+1 yılYani Şu an konus mu diyosun
Soran+1 yılKiziyla knsmam simdilk ama halamla ararsa belki knusurum
+1 yılaferin bunlar yüzsüz yüz verme sakın tepene çikarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok firsatcilar varya bu konustugum kiz 25 yasinda okulu bitirmis ogretmen atama bekliyo yikanir tum kirini birakir banyoya agdayla kilini alir onuda birakir koltukta uzanip duvra dikler ayaklarini
- +1 yıl
😂 sende az değilsin ha ama haklısında
Soran+1 yılBu bisey degl ama akraba oluslarindan kurtardilar 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılokumaya üşendim ama sedanın kuralları hoşuma gitti bana ayarlasana 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüpersin çok hoş olmus yaptiğin 😄
213 Yorumla
Soran+1 yılAkraba olmasalar fena ederdim boyle ancak bukadr
Cevap sahibi+1 yılayıp ya valla boşver iyi yapmissin
Soran+1 yılEvett hic umrumda degil sorsalar en com ikiside beni sever laftaa
Cevap sahibi+1 yılya nasil akraba bunlar şaka gibi 😄
Soran+1 yılAkbaba kanki 😂
Cevap sahibi+1 yılayar ettiler beni gece gece 😂
Soran+1 yılVereyimmi sana bunlarj 😂😂😂 20 yil ben baktimm
Cevap sahibi+1 yılben bunları inceden öldürrüm ya nöbetten gelirken ilaç getirir damardan veririm uykuda giderler 😂😂
Soran+1 yılAh ulan keskeeee 😂😂
Cevap sahibi+1 yılneyse ezdirme kendini kimseye 😎😄
Soran+1 yılAslaaa hayat felsefem herzaman guclu olmak 😎
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle cansın 😄😎
Soran+1 yılCok selamlar kanki
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAman aman nereye geldik daha demin evdeydim
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff offf
+1 yılhadi ordan edip yoluna bak bacım😊
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle ettim
+1 yılHalanı bilmemde kuzenin çok sinir bozucu
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlar hep ayni
+1 yılAh bizim karadeniz insani.. cok fenayiz cok
03 Yorumla
Soran+1 yılAfkurduklariyla kalirlar benm kapimda kimseye kemik yok
- +1 yıl
Bende karadenizliyim halalarimda boyle. Karadenizlilerde zaten akrabalik misafirperverlik yok benim karakterimde senin gibi.
Soran+1 yılAman benim gibi ol bu hayatta az saf sessz olmasin kmse boyle akrabalari varsa hele hic
Diğer konusunda 999 cevap paylaştı. 4 haftada bir banyo nedir ya.. :(
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde misafire asiri cimriler
Soran+1 yılZaten tek kurtaris yollari buydu akraba olmalari yoksa baska turlu davranirdim babam hatrina boyle oldu
Salla boşver haklısın
00 Yorumla
+1 yılUmarim ogretmen olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılVayy bu iyi yorumduu tarih ogretmeni hala atama bekliyo
- +1 yıl
Tarih ogretmeni ise pek şansı yok
Soran+1 yılAman olmasn
+1 yılHaklısın yüz verme böyle firsatcilara
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen bak guncellemeyide oku
- +1 yıl
Gelecekler mi Size?
Soran+1 yılInsallah gelmezler ama kesin gelceklerdir
- +1 yıl
Oha yuzsuzluge bak yine gelip terbiyesizlik yaparlarsa iyi davranma bence
Soran+1 yılYok be ne iyi davrancammm reziller
- +1 yıl
Annen ne cevap vermiş?
Soran+1 yılNe versin olurmu oyle sey ozur dileme falan yumusaktir annem
- +1 yıl
Ya bence affet yani
Alttan al Allah var yukarda görüyor o herseyi
Bu seferlik büyüklük sende kalsın eğer tekrarlarsalar tekmeyi bas
Soran+1 yılCanim ben daha 20 yasindayim ama cok sey yasadim hayatin bana ogrettigi ilk seylerden biri de burnundan kil aldirmamak taviz vermemek ben bdaha yakin olamam onlaa gelcek ya buraya ondan boyle
- +1 yıl
Yani sen bilirsin senin kararın
+1 yılDibine kadar haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi kesinlklee
+1 yılyatılı okulamı kayıt oldunuz nedir
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 ahahhah gece gece iyi guldumm aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılne boktan akrabalar var la şu hayatta
14 Yorumla
Soran+1 yılEn boklarida beni bulmus sadece bunlar degl digerlerininde baska baska cesit huylari var
Cevap sahibi+1 yılhepsine resti çekeceksin olacak bitecek
Soran+1 yılCektim zatenn dayilarim zaten yok benm icin bunlarda olmaz sorun yk
Cevap sahibi+1 yılTamam o zman sıkıntı yoktur
+1 yılSonuna kadar okudum sen haklısın.
07 Yorumla
Soran+1 yılTabikiide cok firsatcilar varya bu konustugum kiz 25 yasinda okulu bitirmis ogretmen atama bekliyo yikanir tum kirini birakir banyoya agdayla kilini alir onuda birakir koltukta uzanip duvra dikler ayaklarini
- +1 yıl
O değilde ben de sürmeneliyim :D
Soran+1 yılOha vallami 😂😂😂
- +1 yıl
Evet :D
Annem araklı babam sürmene :D
Soran+1 yılSen nerde oturuyosn pekii 😂😂
- +1 yıl
İstanbul
Soran+1 yılNeresindensiniz surmene ve araklinin
+1 yılAnlamadım anlayan varsa kısaca yazarsa cevaplarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tatili bende geçir- yıllarca serbest
00 YorumlaÇok iyide olmuş hak etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAz bile olmus
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yuh öyle hala mı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde valla herturlusu var tum sulalem manyak digerlerinin byle kurallari yok ama onlarda baska cesit manyaklar
+1 yılHaklı olan sensin
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle devam et
Soran+1 yılEtcemm
- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOku oku bitmedi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılElbet hersey gibi buda bter
+1 yılOkuyamadı
00 Yorumla
+1 yılNasıl 1 ailesiniz mk
01 Yorumla
Soran+1 yılSulalemiz manyak mkk ne edeyim
+1 yılÜşenirdim
04 Yorumla
Soran+1 yılUsenme burasi usenme yeri degil kanka
- +1 yıl
Yerle alakası mı var (kanka)? Bu kelimeden nefret ediyorum😱
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Bilmiyorum cok samimiyetsiz
+1 yılHaklısın la
00 Yorumla
+1 yılTrabzon'un neresi
01 Yorumla
Soran+1 yılSürmene
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne lan böyle
00 Yorumla
+1 yılsen haklısın burda
03 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyede bak bir ayiptir ya
- +1 yıl
benimde baba tarafım böyle seni çok iyi anlıyorum
biz artık görüşmüyoruz baba tarafiyla
bir kaçı hariç
Soran+1 yılBenim 2 tarafta manyak dayilarimla gorusmuyorum bide simdi bu halamla teyzemide pek sevmem oda gelmis 15 gunlugune bize smdi ama cokta gicik oldugum soylenemez
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar