Annem bana oros-pu diyor?

Uzun ama lütfen okuyun...

Çok baskıcı dindar bir anne var başımda. Psikolojim bozuldu bana or.. diyor.. Onun da nedeni sıfır kollu bir kıyafet almak istemiştim kardeşimin düğününde ama izin vermedi. Üstelik uzun bol birşeydi bıktım artık. Kısa kolluya bile hoş bakmıyor. Gerçekten çok baskıcı. Kapanmadım diye şiddet uyguladı. Üstelik bu 12 yaşımdan beri böyle. O zamanlarda da bana orspu derdi. Düşünün küçücük çocuğum daha.. Troll değil soru. Her geçen gün ağlıyorum. Sinirlerim bozuldu artık. O kadar baskıcılar ki ateist olmayı bile düşündüm bir ara çünkü inancımı yitirdim. Niye kafana bu kadar taktın demeyin yaşamayan anlayamaz beni. Zaten aramızda bozuk. Mutlu değilim hayatımın içine sçtılar. Yazın bu sıcakta görüyorum herkes özgür giyiniyor. Çok duygusal birisiyim. Dışarıda bugün herkes şort falan giyinmiş kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Napıcam ya ben :/ çok uzun oldu biliyorum. kimine bu yazdıklarım komik gelicek onu da biliyorum. 18 yaşındayım. üniversite oku kurtar kendini demeyin sonunda intihar edicem sanırım. Annem anlamıyor bni napıcam bıktım artık
Annem bana oros-pu diyor?