hadi herkes bir itiraflar bulunsun.
ben başlıyorum. ben en yakın arkadaşım tarafından taciz edildim.
peki sizin itiraflariniz nerler?
ben başlıyorum. ben en yakın arkadaşım tarafından taciz edildim.
peki sizin itiraflariniz nerler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uyutmam
sabah işe giderken, servis beklediğim durağa yanaşan otobüsün camına kafasını yaslamış uyuyanları görünce, elime bozuk para alıp otobüsün kalkmasını bekliyorum. tam otobüs kalkarken uyuyanların camlarına vuruyorum. zıplayarak uyanmaları çok hoşuma gidiyor. :D
Bende eski kız arkadasima otobüste arkadan dayamistim kalabalikti otobüs mini etek gitmisti o gün arkadan yaşlamistim ve kizi ellemistim kalca bacak vs.. resmen hissetmis kıpkırmızı olmuştu otobüste bastira bastira dayamistim ;) pişman değilim ama az kalsn bosalcaktm :)
annemle aramız ciddi anlamda pek iyi değil ne zaman bahsi geçse ya ne yaparsa yapsın zerre umrumda değil desem de ölümüne merak ediyorum ve özlüyorum :/ aradığı zaman zorla konuşuyomuş gibi yapsam da yılda nadiren aradığı zamanları iple çekmiyor değilim
zaman gelir çok arasın bulamazsın allah muhafaza etsin
@masör-e-sor orası öyle ama annemden kaynaklanıyor beni bırakıp gidip zerre umrumda olmayışımdan benim bir suçum yok? buna rağmen gene bile içimde düşmanlık oluşamıyor
düşmanlık mı? o senin annen onun sana karşı elbet sorumlulukları var ama unutma 9 ay taşıma işini karşılıksız o yaptı
@masör-e-sor annelik bu mu yani? sadece 9 ay karnında taşımak mı? sonra beni bir kenara atıp çekip gitmek mi? ben tek başıma sokaklarda sürünürken o yurt dışında hayatını yaşaması mı? bir kere olsun bana annelik yapmayışı ne peki? bu mu yani? seni 9 ay karnında taşımış mış annelik bu değil olamaz sen benim neler yaşadığımı bilemezsin şimdi gelip bana onu savunma sakın
elbette onu savunmuyorum sen kırılmadım küsemiyorum dediğin için söylüyorum haaa anneyi anlatmaya gelince annemi hatırlamıyorum biliyormusun fulya kardeşim keşke annem hayatta olsaydı ama düzyanın en ücra köşesinde olsaydı bende arayıp bulsaydım şimdi anladınmı aramızdaki farkı senin annen en azından hayatta ve sen onu tanıyorsun görüyorsun bu kadar net tabiki keşke sizlerde her anne kız gibi olsaydınız ama kaderinde önüne geçilmiyor be güzelim napalım kader deyip geçiyoruz
Sitede Hayri diye biri ile aşk yaşıyorum Azabi da onun ile aldatiyorum.
Tam linç edilecek bir itiraf oldu.
waaay herkese yol veriyosun yani :)
Cevap
29Cevap
21 yaşındayken 14 yaşındaki kızla birlikte olmuştum. Yaptığım şey ne kadar doğru bilemem fakat kız büyük gösterdiği için çevremizde pek sorun yaşamıyorduk. Merak edenler için söyleyeyim; hayır kız bakire değildi.
Arkadasimin peynirli sandvic tostunu gizlice yedim ve asla oyle bir sandvic olmadigini ona inandirdim sonra gidip cig kofte yedi ama guzeldi lan kasarli felan
En yakın arkadaşın tarafindan taciz edildin.
Ve o kadarcık mı anlatiyorsun yaniiii?
Çok büyük bir hata yaptım
Ama Burdan hayatta anlatamamm ☹☹☹ 😉
hey dostum senin sorunun ne sorusuna. - senin sorunun o koca kıçının kafandan büyük olması dostum. repliğine bayılıyorum
Sevgilime asıldığı icin lisede bir cocugu tehdit edip okuldan gonderdim. Sevgilime hic bir sey soylememistim.
Valla düşündüm ama itiraf edecek bisey bulamadım ya 😂😂
Geçen sene Üniversiteye gitmemek için ailemden gizli yanlış tercih yaptım. O aralar psikolojim bayağı bir bozuktu.
hiç hoş olmayacak şeyler yaptığım için söylemekten çekiniyorum türkiye çünkü burası xdsf
İlk cinsel ilişkimi kuzenimle yaşadım.
Bir aralar alkoliktir
Üniversiteye gidiyorum diyerek 1 ay ülke turuna çıkmıştım.
Arabanın sağ aynasını ben kırmıştım ama abimin üzerine kaldı.
bir kaç sene önce annem arabayı değiştirsin diye gidip kaldırıma bilerek vurmuştum anneme de biri vurup kaçmış dedim keşke yapmasaydım pismanım bedelini çok ağır ödedim
o kadar çok şey varki gençlik yılları ile saymakla bitmez, en iyisi unutmaktı unuttum gitti diyelim
Taciz edildigini bu kadar kolay yazabiliyorsan taciz değildir o 😊
En yakın arkadaşım tarafından hep taciz edilmeyi istedim (Kız)
Lisede bir çocuk bana sarkardı gizlice ama bnmde hoşuma giderdi izin verirdim ergenlik işte
şimdi?
Ben de bilerek bir kızın poposuna çarptım göğsüne dokundum
Evli oldugum halde esimden habersiz burda bir iki tane arkadasim var..
Hmm. Hiç yok ya :( fazla saydamım
Deprem gibiyim, yıkar geçerim!
Lisede kızların etek altı görüntülerini çektim.
itiraf ettim gitti :D :D :D
justin bieber dinliyorum sjjs
Ben bir pisliğim qbxwdjjd
sevgilim beni aldattı affettim
aklıma bişey gelmedi ya düsündüm kaç dk :D
Nefret ediyorum herşeyden
arkadaşımın kız arkadaşı beni öptü
Ne biliyim itiraf edilcek bisey yok ki =//
En yakın arkadaşımın annesinden seks teklifi aldım
Sanırım yok.
en yakın arkadaşımla yattım
geçmiş olsun
kafam çok karışık..
Etmeyiz
Öküz değilim
Eskiden bisextim
@minnnak aşığım
NASIL edildin
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar