Makyajsız suratıma bakılmaz yardımci olun? Dalga gecicek olanlar yazmasın lütfen?

daha yaşım 18 ama suratıma makyajsız bakılacak gibi değil. Her zaman doğal makyaj yapmadan ozguvenle dışarı cikabilicek bembeyaz suratı olan bı kız olmak isterdim. Dislerimde kötü düzgün bı gülüşüm bile yok. Burnum büyük. Suratım leke dolu bu yüzden hep makyaj ile dolaştım makyajsız dışarı çıkmadim bu durum beni o kadar uzuyor ki gözlerimin çevresi kapkara. Niye böyleyim diye hep üzülüyorum her makyaj yaptığımda. Makyajsız bı günüm yok çünkü makyajsız çok çirkinim. Neden ben böyleyim diye uzulmekten makyajla kendimi kamufle etmekten bıktım hep makyajsız çok güzel olan kızları düşünüyorum. Çok üzgünüm bu halde olduğum için. Ama Allah beni böyle siniyor işte karakterime vermiş ne verdiyse suratıma makyajsız bakılmaz. Kimseye anlatamıyorum siz bisiler yazın bari. Yardımcı olun lütfen kafayı yiycem artık bu durum yüzünden. Makyajsiz markete gitsem yüzüm u egiyprum kimse görmesin diye o derece. Dalga gecicekler vardır ama bende bu durumdan çok rahatsızım.
Makyajsız suratıma bakılmaz yardımci olun? Dalga gecicek olanlar yazmasın lütfen?