Cinleri görmek için acayip bir isteğim var. Geçenlerde arapça Allah yazısını ateşe atmayı bile düşündüm ama daha sonra tereddüte düştüm. Cinleri görmek için yapabileceğim neler var?
Cevabın nedir?
😂ah canım sen daha yenisin inan bana ne sen onları görmek istersin nede onlar seni eyer güçlü bir ruha sahip değilse herşeyini kaybedersin sana tavsiye oburu dunyayı bekle onları cidden sorun gormek değil! Allah'ın yolun da olmayan cinlere denk gelirsen sana musallat oluyorlar ya asıl okotu. yok gine gormek istiyorsan ya dinden çıkman gerekiyor ya da bir falcıya gidip... soyle ne soylemen gerektiğini bana mesaj atarak öğren burda soylemem doğru olmaz.
27 Yorumla
Boğa5 ay@Emtürk EM türk söyle ki bunu asla istemezsin kontrolsüzce yapılan her hamlenin sonucu konteolsüz olur bunun bir çok yolu var dualar ayinler rütüeller vs ama şunuda bil cinlerin tek bir görünümü yoktur bir çok görünümü vardır sana bir kaç tanesini verebilirim eyer istersen daha önce çizilmiş genelde gri dumanda tek gözlü ya da iri uzun kulaklı ağızı geniş kimi de daha iyernç görünebilir
Boğa5 ay@Emtürk şöyle ne niyetle çağıracağına bağlı öyel HARİ Bİ GÖREYİM SONRA SEN GİT olmuyor ve her niyetin farklı yolu var büyü yapacaksan 4 tuhaf yöntem var biri pentegram çizip her ucuna bir kızıl mum sonra ortasına kuzu başı onun üstüne de mum ve ya Davud un üçgeni+ 9 adım dayre+, tılsımlar falan yazıyorsun eyer bir sual içinse belli başli dualar okuyorsun falan ama ASLA DENEME ÇÜNKÜ HER ŞEYİN DE BİR BEDELİ VARDIR ÇAĞIRMANIN BİLE
Boğa5 ay@Emtürk en kolay ve risksizi hem görürsün hem de sual SORARSIN müslüman gelir çoğunlukta ama musallat riski vardır OLASI GELECEK HİÇ BİR SORUNU KABUL ETMİYORUM bilgin olsun :
Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin: "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn." Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.
En İyi Cevaplar
Bir insana rahat en fazla ne kadar batabilir sorusunun cevabısin
131 Yorumla
+1 yılilk önce 3 kere ya cin ya cin ya cin diyeceksin sonra şu sihirli kelimeleri söliyeceksin "hela vela velvela" ve cin geldi bak glmezse şrfszm şeytan içinde aynısını yapıyorsun kolay gelsin.
33 Yorumla
Kova+1 yılaaa nasıl? güçte bir dalgalanma var ondandır
+1 yılAncak allah isterse görebilirsin allah yazısınida ateşe atmakla hiç bişe olmaz
25 Yorumla
Başak+1 yılAyrıca cinlerin belirli bir şekli yok her şeyin görünümüne girebilirler ve onların boyutu bizimkinden farklı bu gözlerle göremeyiz ancak bir cin halisulosyon şeklinde bir kılığa girip görünebilir buda allah izin verirse olur allah istemedikçe zararda veremezler kovulMuş şeytanın şerrinden allaha sığınmak gerek
Başak+1 yılEvet öyle çünkü onlar farklı bir boyutta yaşıyorlar ve heryerdeler insanların günahlarından beslenirler onun işi vesvese vermek korkulacakta bir tarafları yok hepsinin babasıda iblistir kıyamet günü tövbe etmeyi düşünüyor fakat allah buna izin vermeyecek. Onlarla iletişime geçip istediğini yaptıran cinci hocalar var bunun için imanlarini yok etmek zorundalar kuran yazısının üzerine idrar yapiyolar adet kanıyla kuran yazısı yazıyorlar çok büyük günahtır asla cehennemden çıkamazlar. Cinlerin korkulacak bir tarafida yoktur onlar sadece bir ruh her kılığa girebilir genelde insanları korkutmak için korkunç şekilde hayal olarak görülürler. Müslüman cinlerde var Mekke'de yaşıyorlar Peygamberimizin zamanında yaşayan cinler
Yay+1 yılHerkez ilimle görebilir Allah izin verirse bununda ilmi var havas ilmi göreceğiniz varlık nedir cinmi perrimi hadimmi hadimse hangi surenin hadimi hangi harfin hadimi cinse ulvimi sulfimi bunlar önemli bunları goebilnek için bir çok yol var hüddam etmeniz lazım vss
Boğa5 ayEvet ve en kötüsü GENELDE KENDİ SÜLÜETLERİNDE ÇOK NADİR GÖRÜNÜRLER DAHA ÇOK BİR YAKININLA YA DA BİR YILAN ŞEKLİNDE KEDİ ŞEKLİNDE GÖRÜNÜRLER BÜYÜ YAPARKEN DE AYNI ŞEKİLDE BİR ARACI KULLANIRLAR Genelde BÜYÜK BÜYÜCÜLER BU ARACIYI ZAYIF İNSANLARDAN SEÇEBİLİR VE YA FARKLI ŞEKİLDE VE YA KUM İLE İLETİŞİM KURAR KİMİ TUZLA KURAR VS BUNUN SEBEBİ SENİN VARLIK VE GÖZÜNLE ONUNKİ BİR DEYİL HER TARAFTA PARMAK İZİ VAR AMA ONU KENDİN GÖRMEK İSTİYORSAN MÜREKKEPE EL BASMAK GİBİ HA GÖRÜNE BİLİRLERMİ EVET GÖRÜNÜRLER FAKAT BU GENELDE NADİR ZORLU VE YA KOLAY AMA SEÇİLİYSEN OLUR VE GENELDE (EN AZINDAN BENDE) GÖZÜN KAPANIR VE ARDINA DÖNER SONRA HAREKET EDEMEZSİN KENDİNİ KARANLIK AYDINLIK VE YA ORMANLIK BİR YERDE BULURSUN VE SANA GÖRÜNÜE BANA BU OLAYLARDAN 2 3 SN ÖNCE SÜLÜET OALRAK GÖRÜNÜYORLAR (GENELDE DUMAN ŞEKLİNDE)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
29Cevap
akıllı ol.. bunun şakası olmaz hayatını alt üst ederisin
54 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 6,3b cevap paylaştı. sen cinleri değil bildiğin ebenin a. mını tersten görmek istiyosun sdhjhjhj
91 Yorumla
+1 yılaksam ezanından sonra git soğan kabuğunun üstüne işe
Bırak cinleri, cinlerin ebesinin ayakkabı numarasını tersten görürsün45 Yorumla
Boğa+1 yılya olmazsa?
Yengeç+1 yılCinlerin soğan ve sarımsak kabuğunda barındıklarını duymuştum o yüzden asla soğan ve sarımsak kabuklarını yerde bırakmayın ve üstüne basmayın
+1 yıluyusturuc ic. cinleri de gorursun perileirde. ama ayilinca anlarsin hayal oldugunu. ki grcrkte de oyle birsey yok
12 Yorumla
Akrep+1 yılvarda niye soruyorsun. alla alla
senin gibi meraklı bir arkadaşım vardı oda senin gibi hatta çok merak sardı ona göründüler nasıl olduğunu söylemem ama çocuk akıl hastanesi ne gitti hocalara okuttu kendini şimdi daha iyi ama hala uykudan korkarak kalkar
11 Yorumla
Boğa5 ayBen bakmadım ama ben de büyü yapmasını biliyorum bak bunlar için ruh gerek ya da cesaret eyer sen kaldıramazsan delirirsin çünkü bu varlıklar bizim hayalimizden kötü ve korkunç benim ruhum kaldırırmı bence evet ama ben asla onlarla görüşmem ama sana instagramımı veriyim ne olduklarını söyle zaten ben onların dibindeyim onlar şüphesiz her yerdeler
+1 yılBu işlerden uzak dur şakası ve ya bunu demen bile gerçekten çok ama çok tehlikeli ve sakıncalı
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hmmm okadar çokmu istiyorsun bunu
İstanbul da yaşıyor isen sana bu isteğini gerçekleştireyim.
Lakin sonrasına Karışmam29 Yorumla
Oğlak+1 yılŞuanki ismi astra seyahat diye bilinen olaya benzeyen bir olay.
yapıyordum.
lakin farkı cinler ile yapılıyor olması bedenden ruh çıkarılıp.
tehlikesi yüksek. insan oğlunun gözünde perde vardır. cin peri şeytan. göremeyelim diye bu olayda perde kaldırılır.
8 yıl yaptım 15 den fazla ögrencim vardı bıraktım durmadan çagırılmak istiyorlar rahatsızlık veriyorlar. 3 sefer seas yaptıgım kişi dier seanları ben olmadan yapabilir. lakin güvencesi kendine aitdir.
Yay+1 yılSalam banada diye bilirmisin bende gormek istiyorum
kafayı mı yedin musallat olurlarsa gorursun o zaman anyayi konyayi
26 Yorumla
Yengeç+1 yılDur la hayatı bir tersten yaşasın da görsün mq
cinler vardır ve insanlara gözükmezler gözükmeleri yasaklanmıştır. çok güçlü yaratıklardır onlarında bir yaşantısı var bunlarla uğraşmak senin elinde sonunda kabusun olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin can sıkıntın geçmemiş ne yapcağını şaşırdın iyice😄
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDünkü soruna da görüş paylaşmıştım hatta fikir hoşuna gitmişti😂
belanı arıyorsun galıba :) kaldıramassın. sızofrenı hastaları neden delırıyor sence :D
10 Yorumlabu işler şakaya gelmez. musallat olurlar. ve hic iyi şeyler olmaz söyleyeyim. çünkü biliyorum.
14 YorumlaAmacın ne ki çok saçma sakın deneme başına bela alırsın
10 Yorumlaİnsan bilinmeyeni her zaman merak etmiştir... ama yaptığın yanlış...
10 YorumlaSaçlama Allah yazısı ateşe atmak yasak öyle cinler gelmezki tamam benim de aklıma geliyor nasıl varlıklar ama gelene Ruh ve akıl hastalığı yapıyor
10 Yorumla
+1 yılHemen markete girip eti cin alıyorsun
61 Yorumla
+1 yılcarpilcan aksam aksam. Tovbe
22 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı. Olmayan şeyi nasıl görücen canım.
116 Yorumla
Balık+1 yıl@Jbfgfh 2 insan düşün. 2 si de müslüman. ve 2 si de aynı şeyi elde etmek için dua ediyor Allah'a. diyor ki Allahım bunu ben istiyorum. öbürü de aynı şeyi söylüyor. Fakat bir tanesi o şeyi elde edebiliyor sonunda. E peki bu durumda Allah iki kulundan birine ayrıcalık mı geçiyor? Dua ile secde ile ekmek teknesi yürümez bu sadece milyon örneklerden bir tanesi
Oğlak+1 yılBenim kardeşim banyoya girdi muskasını çamaşır makinesinin üstüne koymuş daha sonra banyo yapıp kurulanmış üstünü giymiş muskasını almak için tekrar banyoya girmiş çamaşır makinesinin üstüne bakmış muska yok ve evde tek başına olmuş bu olay yani muskayı ondan başka alacak biri yok 1 ay sonra muska değiştiricilmiş şekilde kitaplığın altında çıktı
Boğa+1 yılŞöyle anlatayım reis
İki tane yaşlı teyze artık yuruyemekte zorlandıkları için doktordan recetelerine tekerlekli sandalye yazması için ricada bulunuyor.
Lakin doktor birine tekerlekli sandalye yazıp ötekine baston yazıyor.
Tabiki baston yazılan teyze neden tekerlekli sandalye yazdığı için doktora kızıyor
Fakat doktor cigerlerinde yağlanma olduğunu gördüğü için onun zorla da olsa yürüyüp egzersiz yapması icin baston yazıyor.
Bu bir ornekti iki dakika önce uydurdum. Ama böyle şeyler hiç yaşanmaz da diyemeyiz.
Gel gelelim senin meseleye acaba dua ettiğin şey gerçekten gerekli miydi, acaba sen inanmadigin bir şeye lüzumundan fazla kızgın olabilir misin?
Bende şunu çok sık duyarımG
ece kaynar su dökme dışarıya, çöpe, lavaboya
Ama bir kere olmuyor birkac gün yapilcakmis
ya da çember çizerek dua yapilmali
00 YorumlaCin cagir fincanla 😂
22 Yorumla
+1 yılyapma cidden hos değil
14 Yorumla
Balık+1 yılbirakmazlar bende video izliyodum cok bulascaklardi gece uyandirdilar falan kötü yani sakaya gelmez cidden
Yengeç+1 yılBende de çok olay oldu ve gerçekten yapmayın. Bu işler bir anlık merakla başlar ve o bir anlık merakla neyin içine düşmüşsün anlayamazsın bile. Yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç deneme bu sevdadan kurtul
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılitikaf halvet zikir riyazat yapmadan görünmezler
Cevap sahibi+1 yılzikirle çok büyük enerji ve koruma alırsın insandaki çakralar açılmadan hiçbir şey olmaz ayrıca sakına bu işleri küçümseme rahat vermezler hoca hoca gezersin sonra kurtulamazsın bu işler ya akıl hastanesinde ya da psikiyatri kliniğinde biter uğraşma sakın
Olmayan bişeyi göremezsin
13 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılgercekten istiyonmu peki neden
12 Yorumla
Yengeç+1 yılpisman olursun bence hic ugrasma
+1 yılbasına belamı arıyorsun
12 Yorumla
Yengeç+1 yılOlm bunun ahı gitmiş vahı kalmış, bırakın ömrü boyunca yaptığı saçma bir hatanın pişmanlığını çeksin
1 yılAkşam ezanından sonra camii duvarını işe ama dinden çıkıp kâfir olursun ve cehenneme gidersin
00 Yorumla
+1 yılBen Şu an bu işin içindeyim onlar seni aralarına aldimi artık rüyalarında yaşamına devam ediyorsun resmen. Senin bedeninde bir tek sen ol
01 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsan davet etmen lazım buda tehlikelidir geldiği sıra ne okuyacaksınız ne yazacaksınız vss havası ilmi sahibi olmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılTakip etsene beni, konuşalım
11 Yorumla
+1 yılsus ve kaybol bnce
21 YorumlaYapma bence
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amaç ne
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. istesen de göremezsin onlar herkese gözükmezler
10 Yorumlacin çağırma seansları
10 Yorumla
+1 yılBuna ne kadar hazırsın?
01 YorumlaSakın bulaşma
23 Yorumlakim hortlattı bu soruyu
00 Yorumlagörmeyi neden istiyorsun bizi
01 Yorumla
Yengeç+1 yılHe mq sensin😂
+1 yılAtayım sana resmimi 😹
10 Yorumla
+1 yılÇağır gelirler
10 Yorumla