Diğer Ya bu ne şapşiklik :) ? Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hahaha yeminle komedi ya nasıl da arkasına dönüp bakıyor :) Arkasını dönmeden önce küçük çocuk sandım :) Biraz yüzünüzde günün yoğunluğunu unutturup tebessüm ettiren bir gif paylaşayım dedim :) Çok tatlı değil mi ya :) Ya bu ne şapşiklik :) ? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mangalsevercocuk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl -Arkasını dönmeden önce küçük çocuk sandımyalnız değilsin. 0 0 Yorumla
1den1e Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl bir bebek 4 ayak üzerinde koşsaydı ancak bu kadar gülümserdim :) 0 0 Yorumla
İamedyline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Yaaaaa nolur bana bundan alıınnnn nolur 😍😍😍😍😍😭😭😪😂 0 0 Yorumla
sevimsiz_çirkin_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl hayvana kıyafet giyidirip yürütmek başlı başına saçmalıktır zaten ve evet köpek çok tatlı 0 0 Yorumla
KayıpKromozom Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hayvanları neden yürütüyorlar ki, onların doğası başka.Evet, çok tatlıymış. 0 0 Yorumla
perseid78 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. :D. d ulan ne komik ya 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar