Bir virüs ile vampir olunabiliyormuş, bu doğru mu? Gerçekte olduğu söyleniyor.
H1N1x27 baktesisi insanlara bulaştığında direkt alyuvarlara saldırdığından kanda hızlı bir hemoglobin düşmesine neden olduğundan beyinde kansızlık alarmı verdiriyor. başta ağızda kuruluk cildin beyazlaması gözlerde kataraktta olduğu gibi matlaşmayla kendini ele veriyor. ileriki aşamasında demir tadı alınmaya başlanıyor ve vücut kansı olmasına rağmen taşikardiden dolayı enerjik hissediyor. beyinde kan ihtiyacı olduğundan kırmızı ve kana duyarlılık oluşturuyor. son aşamasında aşırı kan içme istedğiyle beyni ele geçiren bir virüstür. literatürde bu virüse yakalanan sayısı tespit edilen 527 kişi olarak bilinmekte ve kan naklinin krize sebep olması nedeniyle sığır kanının sindirim sistemiyle vücuda verilmesi nedeniyle bu virüs vampir virüs olarak bilinmektedir. güzel hikaye ama değil mi :)
Virüsü falan bilmiyorum da 2015'de bir haber okumuştum. Ingiltere'de yaklaşık 10.000 kadar vampir var ve kan bağış merkezlerinden kan alabiliyorlar. Tabi ki herkes gibi normal insanlar bunlar. Sivri dişleri ya da trol bebek gibi kulakları yok. Tek fark kan içiyor olmaları. Ben bu tür mistik yaratıklara inanmam
Bende onu okudum ama bende bir de virüs geçiyor vc17
Belki virüs falan yazıyordu o haberde de ama 2 yıl oldu hatırlamıyorum kelimesi kelimesine
O bir hastalık, semptomları aynı vampirlere benzediği için öyle. Hastalığın ismi Porfiria bu arada, hastaların rahatsızlıkları şehir efsanesi olan vampirlerle yaklaşık aynı, gün ışığına aşırı derecede duyarlı bir derileri var. Ya da sarımsak efsanelerdeki gibi semptomlarının ağırlaşmasına sebep oluyor. Günümüzde kandaki eksik maddeleri enjekte ederek tedavi sağlıyorlar ama eskiden kan içmek zorundalarmış. Aslında bir hastalık sadece, öyle süper güçleri falan yok filmlerdeki gibi.
Bunu görmemiştim bu daha mantıklı
Sağolasın ☺️☺️
Klinik vampirizm var. Tam adı bu değildi. Albinoluğun daha ağır haline benzer bir deri hastalığı. Fotosensivite bayağı artar, deri güneş ışığında hızlı bir şekilde ölür (dolayısıyla kişi iç enfeksiyonlara karşı açık hale gelir), dudaklar çekilir, dudakların çekilmesiyle de dişler belirginleşir. Ama reflekslerde artış olmaz. Kan ile tedavi ediliyormuş ama nasıl tedavi ediliyordu unuttum.
Evet okuduğum benziyor ama benim okuduğum da vc17 diye bir virüs geçiyor onla oluyormuş, hastalıkmış
Bir virüsten sözediliyordu kan içerek hayatta kalıyormuş enfekte olanlar falan. Öyle bir şey yok.
İnternetten baktım. scholar. google. com sitesinden arat. Sonuç varsa vc17 gerçektir
Tamam bakıcam ordan ☺️☺️
Cevap
42Cevap
bir hastalik adi olarak geciyordu tipta lakin kimsede rastlanilmamis sanirim ama 2008 yilinda amerika da bir hastane deposundan 2 ton kan uniteleri calinmis o zaman da tekrar gundeme gelmisti.
tabi ki vampir diye birsey yok lakin psikolojik olarak oyle davranan ruh hastalari vardir 😂
Keşke olsaydı 😂 az, vampir avlardık
Örümcek deme bana evi terkeder kaçarım görsem 😂
Örümcek kıllı oluyor 😂 Bak tuhaf oldum yine, o yine adam en azından
cf.kizlarsoruyor.com/.../...fe8-efc867173ba7-m.jpg
Bilmem ki, varmıdır, varsa bu kedi yoksa vampirlerin kanıtı mıdır
Shop gibi sanki
vampirlik bir hastalıktır gizli tutulmaya çalışılır virüsten mı bilemiyorum ama devletin bu tür insanlar için yaptığı gizli kan bankaları gibi yerler var ücretsiz kan alıyorlar oradan tabi filmlerdeki gibi ucmuyor kaçmıyorlar normal insanlar sadece kan içiyorlar muhtaçlar mı ihtiyaç mı bilmiyorum bildiğim bu kadar
Var olduğunu düşünüyorsun ama dimi
Ama insanlara nazaran biraz daha güçlülermiş
O kadar olmaz, bilmiyorum sadece okuduklarımı söylüyorum, kanıtım yok nerden bilebilirim
Kızmıyorum teşekkür edrim ☺️
Bende okudum hatta kan vermek için internet sayfaları açmışlar adamların anlattığı normal insan oldukları sadece kanı sevdikleri ve kan içmeyince halsiz hissettiklerini yazmışlardi onun haricinde hersey normal amerika da bir yerde daha çoğunluktalarmis
Bende onu okudum aynen öyle
Kendi kanımı emikliyorum hoşuma da gidiyor kokusu vs ama vampir deülüm çünkü uydurma Darwin teorisi gibi sadece teoride yorumlanabilir
Bir hastalık olduğu söyleniyor kanka 😂 Bende kendi kanımı emikliyorum yoksa ama vampir değilim
vampir diye bişey yok dostum anca kişi psikolojik hastaysa insan eti ya da kanına karşı duyarlılığı varsa bunu yapabilir öyle filmlerdeki gibi gece avlanma gün ışığı bilmem ne hikaye olsaydı buna kadar görünürdü dimi ya da geçmişte buna benzer olay olurdu bunca senedir ben görmedim :D
olur mu öyle şey ya.. nasıl bir fantazi dünyanız var.. bilmiyo musun 1800lü yıllarda nesilleri tükendi ))
Nasıl tükendi
O dönemler vampirler için çok zordu.. cadı avcıları kurt adamlar falan herkes düşmanlık yapıyordu.1821 yılında kuzeylilerle yaptıkları III. voyvoda savaşını kaybedince dağıldılar.. bir kısmı balkanlarda kalırken bir kısmı macaristana sığındı. en son vampir 1874 de berlinde görülmüş.. onun da kafasını orda ezmişler
Kendini gizliyor olabilirler ama belki hala yaşayan vardır
Morgan Rice' i araştır gerçekleri bul, 14. yüz yılda venedikte var oldukları sanılıyor.
Adını aldım hemen, araştırmaya başlıyorum yarın kankam çok sağol
Okurum ☺️☺️ bir kaç romanını gördüm 🙂🙂 Çok sağol
Vampir değilde zombi olunabilecegi doğru olduğu söyleniyor vampir doğru olma şansı yok
Vc17 virüsüne baksana İnternetten orda okudum
Evet gerçek özellikle ramazan aylarında sultanahmette nihat hatipoğlu dinleyen vampirlere şahit oldum..
o okuduklarini bende okumuştum, filmlerde izlediğin gibi bişey değil korkmana gerek yok
Evet öyle diyorlar, daha çok hastalık gibiymiş
evet kuduz gibi düşünebilirsin
gerçeklerde öyle filmlerde anlatildigi gibi degil, vampir yarasalar bile var
Sende biliyorsun dimi var yani öyle bir şey, haber
O virüs bulaşınca dişleri kulakları filan mı uzuyor, inanmayın.
Vampirlik bir uyuşturucuyu kullanıp insan kanına yönelen bağımlılardan sonra ortaya çıktı.
vampirle ilgili bir hastalık biliyorum ama virüsle bulaşan değil psikolojik hani kan içerlermiş. dillerini ısırıp kanatırlarmış. çok eskiden okumuştum
Bilemedim şimdi, daha önce hiç düşünmedim bu konu hakkında.
eakiden vampirler vardı felan diyorlar da yok daha neler
wampirlik kont dracula atlı bir delinin insan kanı içerek sonsuz yaşama ulaşacağına inandığı için geçirdiği ve katlettiği insanlardan sonra hikaye ve roman yazarlarına ilham olmuş fantastik yaratıklardır.
teşekkürler Türkiye
Evet.
Beni herkes boşuna vampir ve satanistlere benzetmiyor dkjdk
Allah kahretsin yaa nasıl bir zihniyet yetişiyor mk
Sayı lütfen, bir soru sordum merak edip, küfür etmeyin, sizin zihniyetiniz çok mu iyi şu durumda
Küfretmedim ama bu kadar cahil olmayın yahu allah insanı ve cinleri yarattı hayvanları bitkiyi başkada birşey yok
Allahın yarattığını inkar etmiyorum ki ben, bu zaten hastalık diye geçiyormuş, ben internetten okudum bunu, benden daha iyş bilgisi olan varsa cevaplar daha iyi bir bilgi sahibi olurum dedim, bir şey inkar etmek amacım yoktu
Canım onlar insan vampirmi dicez ona gerizekalııı beyin fonksiyonlarını yitirmiş yamyamlık duygusu oluşmuş bir bıçak darbesiyle öldürülmelik insanlar yani gümüş kurşun ya da gümüş kazık sokunca filmlerde ölen vampirler gibi değil
Değil kanka, kafaya kursun sıkınca ölürler hastalıklı insanlar ama vampirker gibi kan ihtiyacı duyuyorlarmış omdan öyle diyorlar
Amerikada yetişir anca onlar
ekstazi at süper asker ol
Arrow da olabiliyor muyuz
onun için beylikdüzü okçuluk kursları var + hollywood oyunculuk kursu + cüneyt arkın gerçekçiliği
Gerçekler bak hatta arkanda var bitane Şu an 😈
Beni de yapsana 😂
herkes vampir olamazzzz özel kurallari vae 🙄🙄
Yapacaksan o kurallara uyarım 😀😀
tamam 2tane kimlik fotokopisi saglik raporu ikahmetkah kağıdı yolla 😂😂😂🤣🤣
Şirinlere de inanıyon mu
İyi bir çocuk olursam belki görürüm, ama şansımıza hep gargamel düşüyor
Edebiyat yapma
Tamam 😔
Kıyamam ya bozuldu hemen
Asma suratını hadi
Valla varsa hemen olurum ya
Beni de yap olursan
var çocuğum ben vampirim
Beni de yapsana
Kan içmece falan var da ölümsüz olmuyorsun
Ama ömürleri uzun oluyormuş, 100 yılın üzerinde
Aynen. Ülkemizde örneği tirakula
Güldüm buna ya 😂😂
evet bir çok kanıtı var hatta
Kanıtları da okumuştum ama unuttum ya deftere bakmam lazım
Kanka ama o virüs bulaştıktan sonra ölüyorlar
Peki olan varsa geçmekten nasıl oluyor ki
anlamadım
Hani virüs öldürüyor ya, öldürüyorsa nasıl türüyorlar, yayılıyorlar ya da
yayilsa savaş çıkar kanki
O da var kanka haklısın sanırım, hayal gücümü durdurmam lazım benim 😂
yapma öyle bisey Şu an üzülen insanların %90 ı hayal gücü seninki gibi olmadığı için sadece uzulyolar ben de seninle anıyı m hayal gücüm le seyehat bile edebiliyorum 😂
Bende 😂😂 Kitap yazacaktım zaten, biraz araştırayım tam bilgi sahibi olayım derken bunları gördüm
biz seçilmiş insanlarız
Deme öyle kanka sonra kendimi bişey sanıp kitapta saçmalıyorum 😂😂😂
alın alın bunuda alın :D
İnternette gördüm yaa 😂😂 Vc17 virüsmüş araştır bak
İnternette kanka sayfalarda
Keşke gerçek olsaydı 😄
Keşke ya 😂 Vampir görseydik az
Yaş gerçekten 20'mi? Virüs dediğin öldürür.
yok öyle bişey
Nedenn, vc17 bak internetten
bence hayır
Vc17 internetten gördüm
Gerçek ben de okumuştum 1800 de gazetede
Yaş kaç yaş
20 😔
Onlara bende inanmıyorum, Vc17 diye bir virüsmüş ondan sordum 😔
Neden sert çıktın ya, merak ettim kitap yazacaktım az gerçekçi olsun diye vampirler hakkında araştırma yapıyordum, bu bilgilerle karşılaştım merak ettim sadece
Bence sağlam ama tabii az daha oynama yapcam üzeirnde, fantastik vampirler koyacaktım vazgeçtim bunları koycam daha bilimsel virüs falan 😂😂
Olur tabi ☺️☺️
yat uyu abicim hadi
İnternetin yalancısıyım araştır bak vc17 diye
Vampirella gördüm kafasına sıktım
Hurafe bunlar yok öyle bişi
olmak isterdim 😀
Değil canım.
Olabilir de olmayabilir de
Gerçek gerçek
Dimi hastalıkmış sonuçta gerçek olabileceğini düşünüyorum ☺️
doğru
Bende Superman
Beni dünyadan uzaklaştırsana başka hayat olan gezegenlere falan
sen zaten farklı bir alemsin
Dracula. exe
Bence uyumalisin
Tamam uyuyim ben en iyisi 🙂
O zaman beni bir vampir ısırabilir mi lütfen?
olunur
Ne olunur
gerçekler
Dimi bence de ya bence olsunlarda ☺️
ben vampirim mesela
Beni de yapsana 😂
ısırmam lazım
valla bilmiyorum
Bunu burdan alın
hayır.
bir ısırık alırım :D
hıı bok*