Bebeklik saçları maalesef saç şekillendirme işlemimizi zorlaştırabiliyor. Özellikle toplu saçlar tercih ediyorsak, önlerden çıkarak kabarıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyorlar. Bu sebeple birçok kişi bebek saçlardan kurtulmak istiyor, bunun için de birçok yöntem bulunuyor.
Bebeklik Saçları Nasıl Yok Edilir?
Merhabalar tatlım iyi günler dilerim. Bebeklik saçları isminden de anlaşıldığı üzere bizim bebeklik dönemimizde çıkan ve hala bizimle yaşamaya devam eden minnoş saçlarımızdır sana aşağıda birkaç yöntem söyleyeceğim umarım yardımcı olabilirim.
Bebeklik saçlarından kurtulma yolları nelerdir?
Bebeklik saçlarından kurtulma yolları nelerdir?
Kuaförler biz eğer istersek ensemizdeki ve alnımızdaki saçlarımıza ağda yapıyor ama bunu senin evde yapmanı asla önermem çünkü sonra ağdayı saçından çıkartmakla uğraşabilirsin bunun için bir güzellik merkezine gitmelisin orası da isterse ağda isterse epilasyon yapar.
Bebek saçlara ağda yapmak çözüm mü?
Bebek saçlara ağda yapmak çözüm mü?
Evet bebek saçlara ağda yapmak bir çözüm ama bunu yanak ağdası yapmak gibi düşün aradan zaman geçtikten sonra yeniden çıkacaklar. Eğer güzellik merkezleri bebek saçlara da lazer yapıyorsa benim sana tavsiyem lazer epilasyon yaptırıp ömür boyu kurtulman.
Bebek saçlara nasıl şekil verilir?
Bebek saçlara nasıl şekil verilir?
Nedendir bilmem ama ben bebek saçlarımı severim ama özel bir davette topuz yapmam gerekiyorsa da saç spreyi ile bebek saçlarımı yukarı taradığım zaman herhangi bir sorun çıkarmıyorlar sende kullanmadığın bir diş fırçana saç spreyi sıkıp saçlarını yukarı doğru tarayabilirsin.
Ben de uzun bir süre bebek saçlarıyla uğraştım. Sonunda bebek saçlarına çözüm buldum. En güzel çözüm: bebek saçlarını sürekli arkaya doğru taramak ;) Kakül gibi uzun görünen bebek saçlarını her gün arkaya doğru tararsan eğer, bir süre sonra saçın yön kazanır, önlere gelmez ve kolayca şekil alır.
Alında aynı duruyor hani erkeklerin jiletle saçlarına şekil veriyorlar ya dümdüz oluyor aynı o şekil işte yapma bence de pişman olursun hem bide onla mı uğraşıcan çıkınca tekrar tekrar aldırmak falan uğraşamazdım ben :/
Makasın, milattan önce 1500 yıllarında Mısır'da icat edildiği, genellikle araştırmacıların üzerinde anlaştıkları bir konudur. Makas ticaret ve keşif yolculuklarıyla Mısır'dan yavaş yavaş dünyanın kalan kısmına yayılmıştır.
Makas, tarihin önemli buluşlarından biridir ve hem günlük hayatımızda hem de ev işlerinde vazgeçilmez bir araçtır. İlk makaslarda, kesici uçlar, günümüzdekinin aksine, birbirine ortadan değil sap kısımlarından bağlıydılar. Bir kaç parça metal birbirine takılarak makası oluşturuyordu.
Çapraz şekilde monte edilen makas milattan sonra 100'lü yıllarda Romalı bir usta tarafından icat edilmiştir.