Evcil Hayvanlar Muhabbet kuşuma isim bulalım mı? tugce000 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Muhabbet kuşuma isim bulalim:))2-3 aylik erkek kuşum :)(Paşa, bulut, maviş, yakisikli, çapkin, pamuk, bidik, bicir, çiko, miko, gibi klasik kuş isimler istemiyorum farkli olsun) Begenirsem dediginiz isimi +1 alirsiniz😂 cooookk begenirsem en iyi yorum yaparim. Yaratici isimlerr😂😂🤔 Muhabbet kuşuma isim bulalım mı? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elalor Takip Et Master Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zannedersin anka kuşu var , triplere bak. Orijinal isimmişmiş.Orijinal kuş bul orijinal isim verelim fghjkl 0 4 Yorumla tugce000 +1 yıl Kusumu severim ve duskunum. Farkli olsun dedim sadece fikir olarak yardim istedim sana orijinal isim bul demiyom. Yorum yapmak istegen insan gibi yazar ! Yorumla elalor +1 yıl Dün aldığın kuşa nasıl " düşkün" oluyorsun? Yorumla tugce000 +1 yıl Biz buna hayvan sevgisi diyoruz tabi anlayana Yorumla tugce000 +1 yıl Yorum yapma sen en iyisi sus Yorumla
olumsuzlukabidesi Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl şapsal, şaşkın 🤗 ş harfli olanlari daha çabuk söyler 0 0 Yorumla
LeoPard-K Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 892 cevap paylaştı. Tweety güzel isim couklugumuzun bir kedi göğdüm sanki demesiyle gönlümüzde taht kurdu 1 3 Yorumla LeoPard-K +1 yıl Bulut tweety koy iki isim moda, ismi de rengine uyum sağlamış olur Yorumla tugce000 +1 yıl Sari kus olsa hic dusunmem koyardim ama mavi yakistirmadim ismi Yorumla LeoPard-K +1 yıl Aynen bende :D Yorumla
çılgınbiri24 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl çok garip, masum, duryor ya garip ya da masum koyun 0 1 Yorumla tugce000 +1 yıl Poz verdi resimde yeni daha ondan oyle duruyor korkuyor dun aldim bugun alisti ötüyor ama degisik guzel isim buluyum dedim Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. benim de var adi şakir bazen diom naber lan haci şakir 😂😂😂😂 2 2 Yorumla olumsuzlukabidesi +1 yıl sen=ben😂😂😂 Yorumla _ghost_gril_ +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
JustSm1le Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 300 cevap paylaştı. aynısından vardı öldü 😔😓 Bicirik ti ismi 2 7 Yorumla tugce000 +1 yıl Sizin icin cok üzüldüm..😔 Yorumla JustSm1le +1 yıl sağolun , 15 sene falan oldu rengini görünce aklıma geldi 😔 Yorumla tugce000 +1 yıl Tekrar besleyin:) Yorumla JustSm1le +1 yıl pek ilgilenemem diye çekiniyorum yoksa kedi köpek balık kuş yılan kaplumbağa beslemisligim var 😅 Yorumla tugce000 +1 yıl Yilan kedi hamster harici cok besledim hayvan :) Yorumla JustSm1le +1 yıl iyi oluyor , insanlardan daha faydalilar 😊😅 Yorumla tugce000 +1 yıl Aynen oyle Yorumla
Hemsiree_Hanimm Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl maviş koy en iyisi :) 2 1 Yorumla tugce000 +1 yıl Galiba mavis olacak ama klasik isim bilemedim yaa off Yorumla
Hitanur Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Carlie ben kuşuma koycaktım ama pankek daha tatlı geldi ve puding isimleri bana daha tatlı geliyor💟🐦 1 0 Yorumla
Benzümrüt Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elmas ya da yakut güzel durur ve bu arada kuşun çok tatlıymış😊 1 0 Yorumla
minnakelisaa Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl pasa olsun madem erkek evinizin pasasi 0 2 Yorumla tugce000 +1 yıl O isimi istemiyorum klasik bence Yorumla minnakelisaa +1 yıl hmm o zamannn yaman olsun o zaman Yorumla
iq1500 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl dişi bu ya😂unisex bir isim koy 0 9 Yorumla tugce000 +1 yıl Dişi degil gagasi mor :) 3 petshopa sordum erkek dediler Yorumla iq1500 +1 yıl o zaman fotoda oyle gozukuyor Yorumla tugce000 +1 yıl Olabilir kenari biraz mor :) isim bulamadimm Yorumla iq1500 +1 yıl tam aydın tipi var Yorumla tugce000 +1 yıl Hahahahaha hayirr yaa 😂😂 Yorumla iq1500 +1 yıl valla bence yakisti aydin😂 Yorumla tugce000 +1 yıl Aydini kendi kuşuna koy allah allah :) benim kusum erkek ve yakisikli bikere😂😂😂 Yorumla iq1500 +1 yıl benim kedim var senin kusundan daha yakisikli😂 Yorumla tugce000 +1 yıl Kusuma kurban ol kedin kusumun tirnagi olmamaz😂 Yorumla
ErosunOğlu Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Benimki çiko ama şeref koymadigima pismanım. 0 2 Yorumla tugce000 +1 yıl Kendi ismime benzer bir isimde bulamadi Yorumla ErosunOğlu +1 yıl Erkekse şeref iyidir hem kendi adınıda söylerken zorluk çekmez. Yorumla
jankülotvandamme Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl kuşum aydın 😂😂 0 6 Yorumla tugce000 +1 yıl Kendi kuşuna koy o ismi😂 benim kusum erkek tam erkek yanii hahaha Yorumla jankülotvandamme +1 yıl kuşumun başka ismi varr😂 Yorumla tugce000 +1 yıl Neymisss😂😂 bana da guzel isimler de haha Yorumla jankülotvandamme +1 yıl angry bird😂😂 Yorumla tugce000 +1 yıl Birde kuşumu begenmiyor 😂 Yorumla jankülotvandamme +1 yıl flappy bird de olabilir ismi😂 Yorumla
Esramlf Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 499 cevap paylaştı. bulut olsun 0 5 Yorumla tugce000 +1 yıl Resimin ustunde bilgi yazdim okumadin galiba😊 Yorumla Esramlf +1 yıl erkeğe bulut ismi konmaz mi demek istiyorsun Yorumla tugce000 +1 yıl Konulur tabikide ama kendi kusuma farkli isim koymak isterim konulmaz demiyorum.. Yorumla Esramlf +1 yıl Hmm farklı diyosun bulut bana farklı geldiği için söyledim bugüne kadar kuşunun adını bulut koyan görmedim demek ki sen görmüşsün 😂 Yorumla tugce000 +1 yıl Evet gördüm haha😂ama dusunuyum bu ismi:) Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 5,8b cevap paylaştı. şukul koy 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 63,8b cevap paylaştı. Cicikuş koy :D 0 0 Yorumla
fjfjfjjr7383 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl tipe bak go,, ne sok 0 2 Yorumla tugce000 +1 yıl Ne varmis tipinde Yorumla fjfjfjjr7383 +1 yıl Çok masum çok tatlı Yorumla
En İyi Cevaplar