Bence salon düğünü kır düğünü bana itici geliyor 😂😂
Kır Düğünü
Salon Düğünü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düğün mekanına 5-6bin liradan fazla para vermek bana mantıksız geliyor. O yüzden nikah.
Geçen sarıyerde bir mekana davetliydik, ormanda bir şirket kahvaltısı. Bizim mekanın hemen yanı başı düğün organizasyonları için hazırlanmış. Gayet nezih bir kır düğünü konsepti idi. Taş catlasın 100 kişilik hazırlanmıştı ve yemekli falan değil, kokteyl. Fiyatını sordurduk, iyi bağlantılarla gelirseniz 60 bine halledilir dediler. O da iyi bir referansın olacak. Ayrıca da milleti memnun etmek için yapıyoruz ya düğünü, 100 kişilik bile değildi ya mekan. 50 damada 50 geline davetli desen, benim sadece kuzenlerim 20, teyze-dayi-hala-amcalarım 10 kişi. Üç beş de arkadaş çağır bitti. Ne anladım o işten? Belediyenin nikah salonunda 600 tl ye nikahı yapar, gelen herkesi çıkışta yemeğe götürür, en fazla 10bin tl ye o işi halledersin. Herkesi götürmeyeceksen daha bile ucuza gelir.
Tercih etmek gerekirse, yazın kır düğünü olmasını isterdim.
Ama düz bir nikah olsa da yeterli olur. Nikah sonrası ailelerle birlikte şık bir yerde yemek yenilebilir belki.
İlla düğüne gerek yok.
Bence kır düğünü daha hoş ama düğün tabi bana göre boşa masraf... Sonra o masraflarla evlenenler ilgileniyor. Daha faydalı yöne harcanabilir.
Organizatör bir arkadaşım var. Beylikdüzü'nde öyle sıradan bir mekanda deniz manzarası var diye 20 binlira alıyor o da tanıdıklara :) Kişi sayısına göre artıyor ya da azalıyor. Şimdi anadan babadan gelmezse bir çifti düşünün... Gelin çalışmıyorsa geliri 2bin ve üzeri değilse baya zorlar yani damadı.
Bu parayla gezip tozup yemek varken düğüne en az 20 bün, fotoğraflar 2 bin, eşyalar en az 10 bin derken damada mokoko :)) Soğudum yine.
250 kişiye sorduk, 249'u kır düğünü dedi, düğünlerini salonda yaptılar..
Buradaki rakamlara ve insanların söylediklerine aldırış etmeyin, kır düğünü sadece hayaldir, hepiniz kardeşler düğün salonunda evleneceksiniz..
Cevap
40Cevap
Bü yüzden nişanlımdan ayrıldım ve hala bekarım. Kır düğünü istedi ayarladık bir hafta kala yağmur raporu o güne sağanak yağış verdi. Kapalı yerine alalım diye firma aradı bilgi verdi. Erteleyelim diye kız ısrar edince ayrıldım bende.
kışın kır düğünü yaparsanız söyleyin geleyim oynamaya.. Düğünü yapacağın zamana göre değişir. İlk Bahar - Yaz döneminde evleneceksem Kır düğünü tercih ederim diğer mevsimlerde salonu.
Salonda kalabalık, nem, gürültü çok oluyor. Karışıklık yani kısaca... Kır düğünü çok daha iyi bence..
Kır düğünü nedir ya. Topuklar çimene batıp durcak halay bile çekilmez be orda.
ben kır düğünü yapsam kesin yağmur yağar :D benim için en güzeli salon
Kır düğünü, şöyle keyifnen halay çekmeyek mi ya? 😂 😂 😂
Kır düğünü, hele de böylesi. İstanbul boğazı manzaralı olanı ve güzel renklerle hazırlanmış olanı 😇💗
Ben dugun istemiyorum. Nikah. Dugunler cok sikici bence. Ve gereksiz.
kır düğünü daha mantıklı bence serin hava da oh mis gibi
Gönlünce olsun her şey. fakat başka seçenek olmaması iyi olmadı.
Bence hiç biri o parayı gezerek yemeyi tercih ederim :)
kır dügünü isterim ama erkeklerin yorumları neden düğün yapmamak anlamdım :D
piknik yapmaya bile gitmeyen insanlar sırf millete hava olsun diye kir düğünü istiyor
Bence ikiside gereksiz, nikah neyimize yetmiyor. Ama bencenin bir anlamı yok nişanlım salon dedi salon kiraladık
benim ki kir dugunuydu 💗oyuzden kir dugunu 😂 salon da herkes kukla gibi
Kır düğünü tabiki salon düğünü yapma
Şu soru da her hafta soruluyor, boku çıktı iyice
Kır düğünü, 10 15 kişi ile
salon dügünleri sıktı.😂
Kır düğünü.
Salon da nefes alınmiyor.
Salon düğünü. Kır düğününün karmaşası çekilmez
Bana ikisi de itici geliyor
Kır düğününde her yer böcük yapmayın 😃
Kır düğünleri hep ilgimi çekmiştir.
deniz kenarında bir kır..
Düğün filan istemem çok sıkıcı ortam.
Düğünleri hiç sevmem yinede salon.
kır düğünü güzel ama çok pahalı hanımefendi
salon düğünü kalkacak gibi
Bence fark etmez eşim ne isterse o sence
Sen söyle düğün salonunu
Salon Düğünü tabi oynuyacaz tabi
Kır ya bir de yağmur yağdı mı süper sjkd
Düğüne gerek yok, direk konuya girerim.
Kir kesinlikle. Yaz dügünü 💎
Geniş ve açık alanda düğün zevki farklı olur :)
Eş adayim ne isterse O...
Mümkünse düğün yapmak istemiyorum :D
Kir durugunu ya ne guzel
Dağda bahçede olsun
Salon kâfi :)
olmasa düğün?
Kır düğünü..💕
İkisinide yaptım :)
Kır düğünü
Kır dugunu
Kır düğünü ama böyle süslü olmiyacak daha sade :))
Kapalı alan sevmiyorum kır düğünü
Düğün😂
Kır düğünü.
tabiside kır düğünü
kır düğünü güzel ya
Yukarıdaki
salonda mevlitli düğün,
İmam nikahını basıcan :D
Cami düğünü..
salon en güzel
Düz bir nikah
Kir dugunu