Korece ogrenmek istiyorum.
Bilenler var mi aranizda? Ogrenmesi nasil bir dil? Yardimci olun lutfen?ne kadar zamana ogrene bilirim?
Bilenler var mi aranizda? Ogrenmesi nasil bir dil? Yardimci olun lutfen?ne kadar zamana ogrene bilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 2 aydır korece öğreniyorum,özel ders alıyorum.
İstanbul'da yaşıyorsan yardımcı olabilirim bu konuda.
Kişinin anlama durumuna göre 6 ay ile 1 yıl arasında temel seviyeyi bitirebiliyorsun.
Kendini ifade edebilirsin,bütün zamanları bitiriyorsun.Geniş,geçmiş,şimdiki,gelecek.Severim,sevmem,hoşlanırım,hobim,sayılar,meslek vs.
Baştan söyleyeyim kolay bir dil değil.Ben okula gidiyorum demenin 4 farklı yolu var...Sabır ve çalışma gerektiriyor ayrıca bazı yerlerde Çinceyi de az buçuk öğreniyorsun mesela çince sayılarda korede çok kullanılıyormuş bu yüzden bu hafta oturup çince sayı ezberledim.
Tomerdemisin ?
Kac.lira.kac lira :).bende istiyorummm sosengim gidiyor cunku
Biraz zor ama öğrenmek istiyorsan Türkiye'de hocalar var zor bulursun ama var yani.
Ne kadar zamana öğrenebilirim diye bir şey yok zekana bağlı.
benim kore manyağı arkadaşım var Canada'da yaşıyor kendisi Türk, Kore'de İngilizce öğretmenliği yapmak istiyor kore dilini kendi kendine öğrenmiş birazcık, şarkılardan dizilerden , net üzerinden Korelilerle konuşarak...
1 sene de öğrenmiş yarısını
isteyince öğrenmek kolaymış demek.
al bir bak da dikkat et beynini falan yakma :)
Tüm asya dilleri zordur. Kore dizilerinin fanı mısın ? Yoksa başka bir nedeni mi var
Cevap
7Cevap
Kndimi tanitacak kadar konuuyorum. Okuyabiliyor yazabiliyorum arkadaslaimda var koreli zor bir dil degil
Yazmayi ve okumayi dort gunde ogrendiim. Sonsengim muhtesemdi ama yakinda donecek yoksa sna yardimci olmasini isterdim
yeppudaa diye bir site var kore korece hakkında ne var ne yok öğrenirsin canım...
Çoğu dilden kolay örn: japonca ve çince gibi. Seyahat içinse bir kaç ayda günlük konuşmaları halledersin. Ama çok kolay bir dil değil tabii ki. Koreceyi çok iyi öğrenmek için 1+ yıla ihtiyacın olabilir.
burası kızlarsoruyor değil mi. yanlış gelmedim inşallah.
aç kore sitelerini ingilizce bilen birini bul , zaten onlar can atıyorlar yabancılarla iletişime
sun ken kin gong yon san man ne di yon lan
iş icin falanmı
hım anladım valla eskisehirde acayip koreli var buraya gel zaten kendini korede sanarsın ögrenrsin:))
o nedemek:))
he tamam ozaman:)) bak ögrenmisin iste:))
Amca.demis sana.otuz yas ustu ici. Kullanilir
ben 25 yasındayım be ne amcası:))
cevabım burada: 아니
Aniii haha hayir mi ? Yapma turk oppa
Ck ck ck ck
mataramasuko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar