Bugün çay dökülmesin diye o kadar dikkat etmeme rağmen, yeğenin ani bir hareketle yastık fırlatması ile olan çay halıya döküldü 😊

Evet malesef kii batar , bu bir gerçek.. 😊
Çok fazla evhamlı birisi değilimdir..
Lakin bir şeyi ne kadar çok sevsem ya da beğensem ya da bir şeyin üzerine ne kadar düşsem o kadar çok zarar görüyor yani (sakınılan göze çöp batıyor) ..
Dikkat etmek gerek uzun saçlı 😊
Müzikli kar küresi nerden geldi, kim getirdi, nasıl tuz buz oldu, ne zaman oldu, kim yaptı, nasıl yaptı?😁😂!!
Tek seferde ne kadar çok soru sordun sen öyle.. 😱😂😂
Sen böyle soru sorunca aklıma Dr. Oetger'in reklamı geldi ;
Bu yumurtalardan hangisi daha büyük?
Kabartma tozu pastayı ne kadar kabartır?
Krema nasıl böyle güzel kokar?
Bu kek niye böyle kabardı?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
🙈🙈😂😂😂😂
İstanbul'dan bir arkadaşımın hediyesi idi..
Bizim eve ufak pıtırcıklar çok geliyor , ben de kırılacak eşyaları yukarı kaldırıyorum çoğunluk ile ve kar küresinide o gün dolabın üzerine koymuş idim..
Sağ olsun abim biraz haddinden fazla tez canlıdır benim , dolabın kapağını açması ile kapatması bir olunca kar küreside yere düşüp tuz buz oldu.. 😊
Ne yapıyım kar küresini sen dedin ama ilk, ayrıca bu sorulara alış iyi olur 😊, reklamı da iyi tutmussun aklında😁peki abin yenisini alayım falan demedi mi ve sen ne yaptın 😊?
Haklısın tabi o konuda.. 😊
Ben alışığım zaten sorulara sıkıntı değil o.. 😊
Evet hoşuma gitti ise demek kii , aklımda ter etmiş.. 😂
Almaz mı hiç , o gün haberim yok iken gitmiş benim kar küremin aynısını bulmak için , fakat bulamayınca o da 4 çeşit kar küresi almış gelmiş ceza olarak.. 😊
Peki almasaydı abinin başının etini yermiydin peki 😊ama abin düşünmüş almış yine şanslısın 😊
Başlarinin etini yemessin en fazla mutfağa sokmassın 😁😂
Haha bu iyiydi uzun saçlı 😁😂
Ben de çikolata ile beraber ilettim 😊
Senin kadar olmasa da biraz 😊
Mütevazilik de var bak hele uzun saçlıya 😊
Aynen öyle sakındıkça çöp batar. bende de çok olur o , ne zaman daha çok dikkat edim desem daha çok aksilik gelir başıma :-)
Umursamaz olmak gerek bazen 😊
Galiba :-)
😊😊
Cevap
2Cevap
tecrübelerime göre kesinlikle 😀
Evet
Aynen öyle oluyor
öyle derler.
Aynen öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar